P N 4 E

New member
נמנמנמ.. מישהי?

יש טעם להמשיך אותה?
כי היא נורא גדולה ובחיים אני לא אעשה עליה דולי חוץ מהדולי שאני רוצה לעשות עליה עכשיו
אז.. מה לעשות? גרר עבדתי על הקווי מתאר המון

בהחלט../images/Emo13.gif

קווי המתאר מדהימים, רק את הראש אני מציעה לך להקטין מעט. אגב, בהצללה, אני חושבת שיהיה יפה יותר אם לא תצלילי בהצללה קווית של פיקסל-פיקסל כמו שהתחלת אלא בהצללה משוחררת יותר. אם תסיימי את הבייס, אני מתה לראות אותו

אנבלייי

New member
פאק זה מדהים../images/Emo99.gif

אבלאבל, בלע, תמשיכי
אני אעשה עליו דולי
ורגע
אנייכולה להראותמשו שלאממשמסתדרליברגל?

בננות!!

כולם לצ'אטט יש לי מצלמת אינטרנט חדשההה אעעעע!!! בואו בהמוניכן..אולי נגיד מפגש צ'אט?! חע!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתקראו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אח שלי רואה תוכנית על חוקר תנ"כ. הוא גילה את רצח רבין לפני שזה קרה. כנ"ל עם התיאומים ועם הנשיא קנדי. הוא חוזה שואה גרעינית ב2006.

2006 זה קרוב|פחדנית|

מפחיד, אם הוא צודק. איך הוא הסביר שהוא יודע לחזות דברים? ו..איפה הוא רואה את התוכנית?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנמ.

זו מין תוכנת מחשב כזו שחוקרת את התנ"כ לעומק.הוא מוצא מין כיתובים כאלה במאוזן והם חוצים זה את זה וכו' ערוץ 8

Shusho

New member
חמודה,

זה די מטופש בתכלס. כי אתבאותה דרך יכולהלשבת ולחפש שטויות כמו 'מוות המוני בישראל' זה ימצא את זה או משהו דומה. כבר ניסיתי דברים שכביכול היו אמורים להתקיים אבל לא התקיימו.לא להתחרפן.

Stinki Winki

New member
אה זה דבר ידוע../images/Emo12.gif

שמצליבים כל מיני דברים בתנ"ך... גם מצאו משהו על אסון ורסאי...

../images/Emo45.gif

גם על הצונאמי
בטח איבדתי את הדף, אבל חיברו שתי מילים באחד הנביאים ושתיהן (סוף של אחת והתחלה של השניה) הרכיבו את המילה צונאמי. זה היה בפרק על חורבן והרס בגלל הים ככה שזה היה מוזר ומצחיק. אבל איך הם יודעים מתי זה יקרה?

AnImE BaBe

New member
יייאאאייי יש לי בת מצווה ממש בקרוב

ב22.10 שזה שבת בחופש סוכות =] וזה נורא נחמד לי ואני סתומה כי אניי מתרגשת מדי
*מתרגלת להגיב יותר בפורום המאגניב הזה כי אני בו מלא רק שאני לא מגיבה מספיק*

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוך, כוסעמק

[סורי?] אבא שלי הזה, ידעתי שזה מה שיקרה ררר צייירתי שיער לפי הטיוט של שני [
] ושניה הלכתי מהמחשב, והוא סגר את זה בלי לשמור, כאילו מה הביעות של בנאדם לפחות לשמור את זה? כוסעמק לא רוצה, ממש השקעתי ויצא לי יפה איזה מעצבן
תעודדו אותי?

P N 4 E

New member
../images/Emo24.gif חח אם תצייריעוד פעם זה יצא

יותר יפה! זה תמיד אצלי ככה :-O מזלי שיש לי מחשב משלי ואפחד לא נדחף לי אליו
אבלאבל היי! גם מחשב משותף זה טוב! *מנסהלעודד*

למעלה