אעעע

חזרתי..היה פאקינג כייף.. הכרתי מלאא אנשות יפות ..=] והלכתי מלאאא כמעט כל ראש העין..אעאע

GalGul000

New member
הרגע חזרתי.

כל הלילה רק דיברתי על כמה שאני רעבה וכמה שבא לי במבה ושוקולד וקולה וג'חנון ובורגרס בר ופיצה וביסלי ומרק ולבנה וחומוס. אבל הלילה עבר בשלום, לא נשברתי. היה כיף ומצחיק לאללה... כולם היו שפוכיםםם ורעבים.. והיה פשוט קפוא בחוץ. התכנון הוא ללכת לישון עוד מעט ולקום כבר בסוף הצום. לילה טוב

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהומ.

משעמם לי. עירית למה את לא מתחברת
המחשב הדפק שלי מנע ממני להוריד מברשות מאתר אחד-
ואכלתי הרגע. קורנפלקס. אני כופרת

../images/Emo163.gif ../images/Emo93.gif מה אני עושה פה בכלל?

למה אני כותבת את ההודעה
יש לי משפחה כופרת.... חוץ מאבא שלי אף אחד לא צם.... איך יכלתי לא לעמוד בזה שבנתיים האחים הטיפשים שלי משחקים בסוני שלנו ומשחקים במחשב ושותים אייס קפה ואמא אוכלת תפוח וקרונפלקס ומנקה את המטבח.... בסוף כל הלילה שיחקנו מונפול אבל אמ.. נשברתי אחרי 3 שעות -_- משהו רגיל כמו שער הימים בשבוע.... רע לי כל השנה חיכיתי לזה שאני כן יצום ועכשיו הכל הלך לעזאזל -_-

ש ר ו נ ע

New member
כרגע פרשתי מהסלון כי הסרט הזה שע

+מם אותי. אילנד,מכירות? זה פאקינג מוזר><

שברתי את הצום../images/Emo2.gif

צמתי עד לפני שעה
אני די גאה בעצמי, כל כך הרבה שעות בלי אוכל, אני?
וזאת גם פעם ראשונה שאני מנסה לצום... אני מלאה מכות, נפלתי היום מיליון פעם וכולי מדממת.
וכל כך משעמם

GalGul000

New member
לא נשברתי.

ואני גם לא אשבר, כולה חצי שעה נשארה. אתמול בלילה רק קיטרתי לכולם כמה שאני רעבה.... קמתי היום ב4 עם בחילה נוראית. אני מתה מצמא
לא שתיתי מספיק לפני הצום... אבל בסדר, בשביל חצי שעה אני לא אשבר. אני גאה בעצמי

../images/Emo15.gif../images/Emo122.gif

אל תנסו לרכב מכפר סבא להרצליה דרך תל אביב, פשוט אל.
לפחות הספקנו לפגוש אותם, ולעבוד על דור
שנה הבאה נוסעים על כולם.

חמצמצה

New member
../images/Emo175.gifצ'ה לה לה ../images/Emo13.gif

זכיתי בפרססס בשוגרקרים! כמה נחשב
היו רק 4 פרסים- ואני אחד מהם!
קבלו במחיאות כפיים
אני כלכך גאה

חמצמצה

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל באמת שלא ציפיתי לזכות
כי כי כלכך מעט פרסים לכלכך יפות
כאילו, הייתי מרוצה ממנה אבל יחסית לשאר... נהנהה זה עשה לי את היום, במשך חודש אני כבר נכנסת לבדוק אם היא עדכנה

../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

לפי דעתי היית צריכה להיות אחת מהמקומות הראשונים(ראיתי אותם:p). נו, את מלכה^^ תשתתפי בעוד תחרויות ותביאי לנו כבוד:000

למעלה