יאא אני יוצאתת!!

אני בסוף יוצאת.. לגן אחד ואז לעוד גן ואז אולי לעוד גן.. רק בשביל העניין גם אם שמות.. הולכים לגן פעמון שכולם יהיו שם כי זה ליד הבית כנסת כאילו כל האנשים היותר מבוגרים.. אחרי זה אני הולכת לגן טל..ועוד הכל ברגל אעאע..זה רחוק.. ונהיה שם אם כולם..מהגיל שלנו.. ואז אולטי נלך למומינים..כן זה גן בראש העין הישנה..אם מישו מכיר את ראש העין.. זה גן ענקייי אם מגלשות בגובה לא יודעת מה..=] חע! ואני מקווה שלא יהיה לי משעממם..חע לאב יו!

פאקינג שיט!

זאת פשוט אותה הבת אדם!! או מיכלל יא נסגדתת!! אמה וטסון-מיכל.. וזה בלי להעליב..=]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo6.gif

לאה ;] יום אחד בעולם הפיות... אומר/ת: צוקאדום אז את פטרוזיליה I wish I was special אומר/ת: אני מה? I wish I was special אומר/ת: מה הקשר? L לאה ;] יום אחד בעולם הפיות... אומר/ת: עירית ופטרוזיליה זה עשבי טיבול D: את קוראת לי צוקאדום אני אקרא לך פטרוזיליה D: I wish I was special אומר/ת: הו...טוב9 לאה ;] יום אחד בעולם הפיות... אומר/ת: פטרוזיליה מה נשמע? XD I wish I was special אומר/ת: -.-; את *באמת* רוצה שאני אקרא לך צוקאדום? לאה ;] יום אחד בעולם הפיות... אומר/ת: נוט. I wish I was special אומר/ת: יופי

ש ר ו נ ע

New member
מישהי פה?

אני מתה משעמום
כל הספרים נגמרו,העיתונים. קראתי את הדף קשר מליון פעם. לא רוצה לעשות שיעורים עכשיו.

אנבלייי

New member
הה *O* יש פה אינטרנט ../images/Emo2.gif

איי דונט פאקינג בליב איט
אני בים~~!! בסירה ויש פה אינטרנט D: בתורכייה!!
מי היה מאמין???? [בארץ כוווווול כך אממ.. *מוסלמית*?
סתםנו
אני לא גזענית, אני אוהבת בגדים של מוסלמיות
יחי האיסלםםםם
לא, אה, נו
כסעמק
[מותר לי פה, זו שפת האם
אממ>> לאמשנה. בלע.] את כל היום של, היום~ ביליתי בישיבה בתורים שסחטו ממני את המיץ היחיד שעוד נשאר בי בשעה שגושי שומן משופמים בחנו לי את הציצים. לשדה התעופה בישראל הקדמתי בשעה[1 בלילה
] אז הלכנו לשתות קפה וכשחזרנו גיליתי שכווול התורים מלאים ושצריך לחכות מלא וזה, ואז כשהגיע תורינו התברר שבכלל לא עשינו בדיקות בטחון אז צריך הכל מהתחלה
ובקיצור, זה
ואז ישלי משו כואב ברגל והגוף שלי כולו כואב ומסכן כי במטוס ניסיתי לישון והתנוחה היחידה שיכלתי להתמקם בה הייתה תנוחת שרימפ[חסילון?
] מעוותת. ואז הגענו לאיסטנבול וישנתי איזה חמש שעות בשדה תעופה, בכיסאות כאלה וכשהתעוררתי קלטתי את כל מי שהיה שם גם ישן על הכיסאות בעקבותיי
ואמא שלי הייתה ממש מוזרה והתחילה להסתובב ולהסתכל למעלה ואז פתאום היא פשוט נפלה על התחת. אממ. כן. ואז הלכנו לטיול של שעה באיסטנבול ואכלנו מלא ואחד הכריח אותי לקנות צעיף. והיינו באיזה משהו גדול ומקושט בתפילות ערביות. ואז חזרנו וישנתי בשדה תעופה. ואז עלינו שוב למטוס [איסטנבול הייתה רק תחנת ביניים
] והגעעעעענו. ועכשיו אני פה. ואני סחוטה ומרגישה כמו קקי של כלב צ'יוואווה או משהו
אבל לפחות יפה פה במרינה. ו
קניתי אולסטאר כאלה שמקפלים את הלמעלה, שהם במן ירוק-משומש-צבאי כזה [רק בלי הקטע של הצבע
סתם ירוק-אפור] וקפלים את הלמעלה ויש מן כבשה כזה בפנים
וזהו. אחלו לי הצלחה, בלי בדידות ועם הרבה.. עממ.. פעילות גופנית?
כי אם לא אני אשמין ואהיה קקי של בולדוג גדול ומפחיד. |צחה להפסיק להשתמש בדימויים מעולם ה.. חי?| זהו, אוהבתותן
, תגידו אם קראתן

poohandme

New member
אנאבל../images/Emo2.gif

התחדשי ואממ..עוד כל מיני ברכות שמתאימות לאירועים
הממ...וד"א הדולי שלך נכנסה לתחרות

אהההה:0../images/Emo96.gif

זה אומר שתוכלי להתחבר למסן?:0 חח, את ממש מצחיקה^^. אני מקווה שעד עכשיו את מרגישה יותר טוב^^ האולסטר האלה יפים
. תהני

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifהו אנבל!../images/Emo2.gif

תהני. D: [ותבואי למפגש עם האולסטאר
]

אוווף...שונאת את זה../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אני לא טיפוס של מועדונים ולא טיפוס של מסיבות... אני טיפוס של להפגש עם חברים לדבר להתחרפן אולי לראות סרט ופשוט להנות ככה. ואני אישית לא מוצאת הרבה הנאה מלבוא למקום צפוף עם המון ערסים פרחות ומעשנים ולזוז- לא לרקוד, לזוז- לקצב של איזו מוזיקת טרנס מחורבנת. וסתם איזו חברה שלי רוצה לצאת למסיבה באיזה מועדון והיא ועוד שתי חברות שלי (שאחת מהן אפילו לא רוצה לרקוד ואין לה מושג למה היא הולכת..) מתכוונות ללכת ומנסות לגרור גם אותי, ואני פשוט לא רוצה... עכשיו, העניין הוא שלחברה הזאת אנחנו רוצות לארגן משהו ליומולדת באותו יום, אז עכשיו השתיים האחרות אומרות לי :"נבוא אליה נראה סרטים נביא עוגה ובלונים וזה, ונדבר ויהיה כיף. ואחר כך נלך למועדון." וכאילו, פאק, אני גרה מחוץ לעיר ולא יהיה לי ממש איך לחזור ואני לא רוצה ללכת למועדון ואתן יכולות ללכת בימים אחרים או משהו, אבל זה לא מזיז לכן... ועוד משהו, כרגע באו אליי שתי חברות מהבצפר שגרות בישוב, והן כזה: "בואי איתנו החוצה, כל הישוב בחוץ!" ואני לא מחוברת לישוב הזה, זאת אומרת, הבית שלי פה אבל חוץ מזה כלום... אם הייתה לי דרך הייתי כל הזמן בערך נמצאת בירושליים... ולא הלכתי איתן. ועכשיו כולן כזה: "וואי, איזו מבאסת את, מה יש לך... בואי נו... אל תהיי מבאסת כזאת, אל תהיי הורסת מסיבות.." וכאילו, זאת כל כך לא אני... אני ממש לא בן אדם כזה... אני לגמרי אוהבת להיות עם חברות וזה ושיהיה כיף. אבל לצאת למועדון ולמצוא שם את כל הפרחות של השכבה ולא לעשות שם כלום, או ללכת איתן בישוב ושכל שניה הן יגידו שלום לזה ולהוא ואני אהיה כמו אויר או משהו.. זה לא כיף. זה פשוט לא. למה הן לא קולטות את זה?

חמצמצה

New member
../images/Emo24.gif

אהמ גמאני לא אוהבת את כל סצנת המועדונים
אבל אהמ חבל שלא יצאת לישוב.. כאילו גם אם את לא בקשר עם אנשים או לא מרגישה קשורה ליישוב.. זו תמיד הזדמנות להתחיל קשרים
ומניסיון בעבר, הרבה מקומות שלא רציתי ללכת ולא הלכתי - אח"כ התבאסתי קצת.. וכשגררו אותי למקומות, באתי בגישה חיובית ובאמת שמחתי שגררו אותי

תודה אנשות!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

הכל הסתדר בסוף. בסוף עושים לה מסיבה אצל מישהו אחר ולא הולכים למועדון הפיחסי. ובקשר ליישוב, אמרתי להן שאני אלך איתן פעם לא כשכל היישוב בחוץ וזה אלא סתם שלושתינו... הכל בסדר עכשיו. (-:

M o o M o o

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif.

אפשר חיבוק, עידוד, משהו?
מצטערת שאני כזו צומי.

poohandme

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישהו מאירלנד(*O*) שאל אותי למה אני בחופש: well today is yom kipur, its about forgivness and stuff so people arent supposed to eat and work and use electrics and thing. and right after that is sukut and its about a week and people sit in decorated tents...its sounds stupid in english xXDD

למעלה