חמצמצה

New member
אהמ לאיודעת

אני גיליתי במקרה שיש שם
אהמ 200$ זה מעולה, אבל כמה זיכרון? כי ל4 זה מעולה אבל ל2 זה הרבה, כאילו עדיף פשוט לקנות את הישן, המיני וזהו.. לי יש את הישן
חחח

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif1000 שירים,4GB.

אני גם אברר עם בתדוד שלי,יכול להיות שזה זול יותר באוניברסיטה שלה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifג'ני אומרת שאני פוטוגנית ../images/Emo12.gif

מה קורה היום לג'ני? לויודעת.

חמצמצה

New member
כולם אותו חרא ../images/Emo13.gif

אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום
היום התחיל יפה, בכך שכנראה נכשלתי במבחן בלשון, המשיך בכך שלאמא שלי היה יום חרא בעבודה כי משו נהרס
ובמהלך כל החודש האחרון אני מרגישה משרתת של ילדים מסוימים. ממש נפלא, אבל היום זה הגיע לשיא
לילדה אחת היה מבחן והיא ביקשה אני אסחוב על גבי, בנוסף למערכת: *ספר אנגלית *מחברת אנגלית *חוברת אנגלית כדי שהיא תוכל ללמוד. [לי היה מבחן שבוע קודם] היום היה מבחן בלשון, היא כמובן קיבלה את מחברת לשון שלי היום היא רצתה לצלם מחברת לשון, מת' והיסטוריה. משומה כולם מרגישים תמיד בנוח להעתיק מיעל, לצלם מיעל, וכמובן לבקש מיעל להתחבר למסן כי הם צריכים שאני אעתיק להם משו מהמחברת למסן. ככה זה כשאנשים לא לומדים לכתוב. אבל מהיום יעל לא פראיירית. מהיום יעל לא תרגיש לא בנוח להגיד לא. מהיום כל מה שיעל כותבת, היא כותבת בשביל עצמה
אם זה ש"ב או שזה מה שמכתיבים בשיעור. כי ככה זה , מי שמעדיף לצייר בשיעור שילך לחפש את החברים שלו
כמובן שלחלק אני אתן, חלק כותבים ואולי פספסו.
בקיצור, אחלה יום
ממש כיף לדעת שאני כותבת קודם כל כדי שאחרים יצלמו ורק אח"כ בשביל שאני אוכל להשתמש בזה בעתיד [מבחנים וכו']. אני לא אזיין לכן עכשיו את השכל, לשם כך יש בלוג כי יש לי עוד מלא מה לומר
להית'

Little Chiwawa

New member
*מזדהה* אני ממש שונאת שמעתיקים ממני

ותגידי לילדים האלה שזה לא ימשיך ככה למה הם לא יקבלו ציונים טובים בגלל שיעל לומדת. ודברי איתי במסן אם בא לך!
ואני מקווה שזה לא יקרה לך שוב

tamaguchi girl

New member
*מזדהה קשות*

כולם חושבים שכל רגע הם יכולים לבוא להעתיק ש.ב :/ שנה שעברה לא הרגשתי טוב עם עצמי להגיד לא, השנה- חוץ מלאנשים קרובים יחסית שאני יודעת שזה פעם ב.. ושאני יודעת שאם אני אצטרך להשלים חומר הם יתנו לי- אני אומרת לכולם לא. ובחודש הזה של הלימודים הלך לי לא רע :) הצלחתי להגיד לאנשים לא ולא להרגיש רע אח"כ. נמ..פשוט תגידי לא.
ובת כמה את?

tamaguchi girl

New member
בדיוק מה שחשבתי P: ^^

ואם אצלי מבקשים להעתיק כבר מכיתה משנה שעברה (עכשיו אני בח' ><) אני לא רוצה לדעת מה יבקשו בכיתה י' (אולי שאני אפתור להם את הבגרות?! >_<)

חמצמצה

New member
אח"כ הילדים האלה

הולכים ומתלוננים על מורים שהם לא טובים וזה מורים שאני אוהבת
אם הייתם טורחים להקשיב בשיעור, לשאול בשיעור ואם להבנתם להגיד. לנסות לעשות ש"ב לפעמים.. אולי לא הייתם שונאים אותם. אבל ארר איזה אנטיפאתיים. :S

tamaguchi girl

New member
כ"כ צודקת.

בגלל ילדים כאלו, פיטרו את המורה שהכי אהבתי, בגלל שהם התלוננו עליה כל הזמן, כי לא היה להם ציון טוב בתעודה (למה ציפתם, להבריז משיעורים, לא להשלים חומר, להעתיק שיעורים, להיכשל במבחנים, להיתפס מעתיקים במבחן ואח"כ לקבל 90+ בתעודה. כן, בטח ><) בגללם אותה מורה, שהייתה המורה הכי טובה בבי"ס פוטרה והועברה ללמד בעיר אחרת :/ אם לא היה חוק חינוך חובה עד גיל 16, כל אותם ילדים היו נושרים. והאמת, שאני לא מבינה בכלל למה הם באים לבי"ס..בשביל להציק למורים ולמנוע מאחרים ללמוד..? בלע עליהם >.>

מאוד קשה לי להזדהות..

אני מעתיקה ממחברות של חברות שלי באופן קבוע, את מה שכותבים בשיעור. הן מסכימות בלי בעיה וכל הכבוד להן, באמת. יש ילדים שקשה להם או שהם לא מסוגלים לכתוב בשיעור, בגלל בעיות שמיעה או כל דבר אחר ואני חושבת שלא מזיק לעזור. תחשבו, מה כבר יזיק לכם אם תתנו מחברת למישהו, לחמש דקות שהוא רץ למכונת צילום וחוזר? ועוד שזה כל כך מועיל לו. בעניין ש.ב אני מבינה יותר, למרות שאני נותנת להעתיק אם מבקשים, בכיף. אני לא יודעת אם ומתי אני אצטרך עזרה ולא מפריע לי לעזור אם אני יכולה. אגב, יעל, בבלוג שלך, כשהיית בכיתה ח' בערך הייתה בעיצוב תמונה של ליז טיילור?

tamaguchi girl

New member
לחברות ואנשים שאני סומכת עליהם

גם לי אין בעיה לעזור/לבקש. אבל זה ילדים שכל הזמן מציקים ויורדים עלייך, שכל מה שהם עושים זה רק לקלל ולהרוס ילדים (פיזית ונפשית), שנותנים להם משהו אפילו לא אומרים תודה, ואם תבקשי משהו מהם, בחיים לא תשמעי מהם "כן". אז זה ממש ניצול מצדם ומגעילות
ואת זה אני באמת שונאת :/

חמצמצה

New member
../images/Emo45.gif יש למשל..

ילד אחד שמאחורי הגב ולא מאחורי הגב צוחק על חברות שלי. ואולי גם עלי, לא ממש אכפת לי אבל למה שאני אתן לו? ויש כאלה שפשוט באופן קבוע לא כותבים. בוחרים לצייר ולהקשיב למה שמתאים להם. אז אהמ בעיה שלהם.

חמצמצה

New member
אבל זה לא העניין.

זה לא שיש מישו שאני סתם עושה לו דווקא. זה ילדים שאין להם בעיה בכלל. בכלל! ואין שומסיבה שאני אכתוב בשבילם. מצטערת ככה אני חושבת ..

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif אני טובה בזה

שנה שעברה אני מספרת לאמא: "אני ורן קיבלנו מאה בג"ג " והיא כזה "באמת? יפהה!" ואז אמרתי לה "כן, אבל התחלקנו בזה חצי חצי
" [כל אחד קיבל חמישים במבחן
]

חמצמצה

New member
../images/Emo99.gif

"..You walk in and my strength walks out the door Say my name and I can't fight it any more Oh I know, I should go But I need your touch just too damn much Hey-yeah Lovin you, yeah, isn't really something I should do I shouldn't wanna spend my time with you ya Well I should try to be strong, I should try to be strong But baby you're the right kind of wrong (right kind of wrong).." כלכך הרבה דברים מעצבנים אותי היום, אבל רבאק זה לא עוזב אותי

למעלה