חמצמצה

New member
מחר יום שני ../images/Emo13.gif

אהמ איך המבחנים עם חיה בראור היו לך שנה שעברה? השנה היה לנו המבחן הראשון איתה והיא פשוט אכזרית

בראורררר?!

היא אתכם?>< המבחנים איתה לא משהו>< במיוחד אני זוכרת את המגן, קיבלתי ציון גרוע ובבגרות קיבלתי 100, אז תעשי את ההשוואה בין הרמות לבד
אבל בגדול היא מורה טובה, די משקיעה (המון ימים מרוכזים בפסח
) השנה קיבלנו אותה לספרות ומה שמפחיד זה שציוני המגן שהיא מחלקת בספרות הם בסביבות ה-60 ברררר. אצלנו בלשון הציונים היו בסביבות ה-90. מה הניק שלה אצלכם?

חמצמצה

New member
אין לה ניק סתם מפחידה קצת XD

שהיא מדגישה את האותיות הסופיות ואומרת מלא :"נכוןןןןןןןןן"

ויש לה גם מיקאפ.

לא יכול להיות שלא שמתם לב>< וה"נכוןןןןןןןן נכוןןןןןןןן", אחרי מלא זמן אני חושבת שזה בכלל מצחיק אותה

חמצמצה

New member
חחחחחחח

איך לא שמים לב לאיפור? זה קריפי :S היא קצת מפחידה המבחנים מאוד קשים. נעמי אמרה שהיא תדבר איתה. בכלמקרה, אני בשיעורים עצמם מסתדרת איתה, אפילו נראה לי שהיא אוהבת אותי
אבל במגן לאפ'חד לא אכפת מהשיעורים..
איזה ציון מגן היא נתנה לך?

96../images/Emo6.gif

המגן הוריד לי בשני מקצועות (גם הסטוריה, ממאה ל-99
) בכלל לא בטוח שכדאי לגשת עם מגן, השנה אני לא אקח את כל המגינים. זה נורא נחמד שהיא אוהבת תלמידים
אגב, היא עם ה"4" של השיעורי בית גם אתכם?

חמצמצה

New member
כע גם עם 4 ):

אבל לי אין
מה?! 96 ?! מה את בוכה בכלל!?!?!? אני לא אגיע ל70

בהחלט תגיעי../images/Emo13.gif

הייתי כל כך גרועה כל השנה בלשון וגם במגן היה לי גרוע, אבל דווקא הצלחתי בבגרות>< את המגן היא העלתה לי בגלל סיבות אחרות, לא קשור ללשון, אבל בהחלט היה טוב מבחינתי שהיא העלתה לי את הציון.. לי לא היה 4 כל השנה

האמת, עדיין אל לגמרי ברור לי><

גם אחרי שנה + עם המורה הזו, אבל מדובר ב"רביעיות" של שיעורי בית, מי שלא מכין ש.ב 4 פעמים.. תשלימי לבד>< וזה עוד בתיכון

חמצמצה

New member
אצלנו יש "חובות במכולת"

ככה היא קוראת לזה, כל פעם שלא מכינים שיעורי בית מקבלים עליהם 40 ציון. אפשר להשלים, אבל אחרי 4 פעמים של אי הכנה [כאילו אי הכנה והשלמה או פשוט בלי השלמה] אז מקבלים איזה עבודה.. בכלמקרה אני עדיין לא הגעתי לקלסר האדום הזה שלה

|מחר|

אוף, מחר כל הכיתה מתחילה בשעה שנייה (או שלישית, למי שמבריז מספורט
) ורק אני מתחילה בשעה ראשונה. רק בגלל שאני לומדת אנגלית אעם המדעית. רק בשביל רגעים כאלה כדאי להפוך את העברית לשפה השולטת בעולם
ואני גם חוזרת בשבע בערב הביתה, נמאס לי מההכנות הארוכות האלה לפולין. יאם של מפגשים
והיום כל מה שעשינו היה להסתדר לפי הגובה או לפי האות הראשונה בשם כמה שיותר מהר, להתחלק לחודשים (אין כמעט אף אחד בינואר
) ושטויות. גם ההרצאה שלפני הייתה משעממת>< אגב, מי פה נולדה בינואר? מעניין אם יש עוד מישהי ב-23^^ אבל זה לא מה שקורה מחר
מחר קורה משהו מדהים!
^^ נחשו><

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאני בינואר.../images/Emo2.gif

אבל ב-16. ואולי פעם אחרת את תתחילי אחריהם ואז יהיה לך כיף כיפי!
ומה קורה מחר?יומולדת?
בעצם לא
את ב-23 לינואר. אז אמ..*הולכת להציק לך בקשר לזה במסנג'ר*

למעלה