Mini Doll

New member
או...

אני מתחילה ללמד ילדה מייון לצייר דוליז...אנחנו מדברות באנגלית והכל.... אז שלחתי לה קובץ עם פלטות ובייס וכמה הסברים והיא אמרה לי שהפלטה לא עובדת לה...היא בטח חושבת שסתם לוחצים וזה אוטומטי דוגם את הצבע..
אויש כמה שזה מעצבןןן עכשיו אנחנו בקטע של ההצללה והיא משגעת לי את השכל

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif כרגע היה פיגוע בעפולה

או בקניון או בתחנה המרכזית אני לא בטוחה...... והייתי בבניין עטרת שזה לא ממש רחוק ושמעתי את הבום..... אבל לא ראינו עשן אז חשבנו שהכל בסדר...

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifכע אני בסדר../images/Emo13.gif

רק שמעניין שלא פירסמו את זה בשומקום(רדיו,טלוויזיה) אולי מחר בעיתון....

poohandme

New member
../images/Emo2.gif;;

זה חמש דקות מפה>< יש שם בסיס חיל אוויר;; מתי זה היה? למה לא כתוב או מראים את זה בשום מקום?:|

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifXDDDDD

http://news.walla.co.il/?w=//792382 עכשיו הכל ברור..... המשטרה לא ידעה אז היא הייתה בטוחה שזה פיגוע ונסעה בשיא המהירות ובגלל זה כולנו נבהלנו...... XDDDD

poohandme

New member
><;

אז זה לא רמת דוד, אחרת הייתי שומעת את זה הרבה יותר חזק ממך

שטופ

New member
|זיגידביל|היום היה ליעל[ראי הודעה ל

+מעלה] שיעור חופשי, ולכיתה שלי לא. באמצע השיעור היא נכנסה לכיתה שלי, אז אמרו לה 'יש לך שיעור חופשי', ואז היא שאלה 'איפה זה'. זה היה מוזר... זה מאוד מבאס לא להבין מה שאחרים אומרים

ש ר ו נ ע

New member
*משתעלת שיעול קולני כדי שתקשיבו*

אם אתן עצבניות ורוצות להרוג מישהו אתן מוזמנות להרוג אותי,אני מאוד אשמח

|מותש|

חזרתי מבצפר רק עכשיו, הייתי שם משבע וחצי עד שש בערב, מתיש>< וגם לא בטוח שאני אוכל לבוא למפגש, הודיעו לנו שב-26 יש יום מרוכז בתעבורה (הכיתה שלי לומדת את זה בימים מרוכזים ולא כל השנה), וביום גשר בין יומכיפור לסוכות, נחשו - רק הכיתה שלנו לומדת. יום מרוכז בתנ"ך. דאמט!! ומציקים לי שאני אביא אישור הורים שאין לי צו עיכוב מהארץ (ולמה שיהיה לי
), כדי שאני אוכל לנסוע לפולין. שיהיה.. |היום| - מבטיחות לא לצחוק, נכון?
היום יוצא סינדרלה בדיוידי>< אני מכורה לסינדרלה
(קב' תמיכה, מישהו?) הייתי בטוחה שכשאני אחזור הבייתה יהיו בבית 4 סרטים חדשים של דיסני (מבצע בטוייס אר אס, אם קונים סרט מקבלים אחד, כבר המון זמן.), רצינו לקנות גם את לילו וסטיץ' 2
אבל מה>< שכחו להיא את הסרטים מהסוחר. יופי ממש. דווקא כשזה הסרט הנסגד שלי שאני הכי אוהבת, סינדרלה? שנים אני רואה אותו בלי להבין כלום מקלטות באנגלית, בעברית, בתורכית, מה לא, אבל אין כתוביות. בשום מקום!! ואת הדיוידי לא מביאים>< קוטרית, מה? הלכת להוציא קצת לחץ על המקרר, אני יכולה לטרוף פיל (ככה זה כשאוכלים רק סנדביץ' וחצי מהבוקר עד שבע). אני ארגע, מבטיחה לעצמי

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifסינדרלה זה בהחלט נחמד.

אני מעדיפה צעצוע של סיפור
אבל שיהיה. ואת לא יכולה להבריז מיום תנ"ך מרוכז?

תנ"ך אני אבוא../images/Emo6.gif

אבל הקטע הוא עם התעבורה, זו מורה קשוחה-קשוחה וזו הפעם הראשונה שנלמד תעבורה.. ככה שאני לא יודעת אם להבריז ולבוא למפגש. ברור שאני אוכל להשלים, אבל.. תחזיקו לי אצבעות, אני הולכת לשאול את אבאמא עכשיו. גם צעצוע של סיפור מסגד! כל סרט של דיסני
וסופר על! ומלך האריות ובמבי ואלאדין ושלגיה
ובת הים הקטנה
והיפה והחיה
ולילו וסטיץ'
ונימו!!!!1 ושלושת המוסקטרים והיפיפיה הנרדמת וווווו.. אני יכולה להמשיך עוד כמה ימים ככה, אם אתן רוצות
מכורה שכמוני

poohandme

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

גמני רוצה>< זה המון
(יחסית ל256MB שלי
) אני רוצה את הזה עם הה"פ מאחורהD: אין שום סיכוי שאני אשיג-.- חה.|לאקשורה| אבל 4 GB זה אכן מספיק:]

למעלה