../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמה אני אגיד...
טוב בא לי לספר מה עשיתי אתמול... נתחיל משלשום זה מתחבר
הקדמה: אני מוזמנת למסיבת פג'מות של ילדה מבית ספר אחר שאני בקושי מכירה מהמוזמנות אני מכירה 2 בנות 6 בנות אני לא מכירה ועוד 2 אני מכירה אבל לא לעומק כאילו סתם כזה ואללה נתחיל לספר זה יהיה ארוך.. שלשלום בערב אני באה לחברה שלי אנחנו יושבות מדברות ולמסיבה אנחנו מגיעות באיחור אופנתי מוגזם של 45 דקות בערך... אי מגיעה ולא מבינה מה אני קשורה כי אני בקושי מכירה שם מישהו ועוד בעיה קטנה.. 2 החברות הכי טובות שלי רבו אז אי אפשר להיות יחד.. טוב אני מדברת.. מנסה ללמוד שמות או משהו... יצאתי למרפסת דיברתי עם חברה שלי.. בלעע וככה רוב הזמן החלטנו שהבנות מסתכלות עלינו מוזר
אחרי שאכלנו פיצה התחלתי להרגיש יותר קשורה אבל מילא... טוב רוב הבנות ראו סרט אני ו3 בנות עשינו מלחמת כריות
זה היה נחמד!!! וכולן הסתכלו עלינו מאוד מוזר כי רצנו בבית כמו איזה חולות (עם תפגשו אותי אי פעם תבינו על מה אני מדברת) אחרכך הלכתי למחשב גיברנו עם כול מיני אנשים... אז חברה שלי הלכה כי היא לא יכלה להשאר לישון.... ואני יצאתי ללות אותה עם מלא מדבקות על הפנים בכול מיני צבעים ועל הרגליים יש כפכפים מידה 41 ואני לובשת גרביים.... ובידיוק כשיצאנו פגשנו פקאה נחמדה שהסתכלה עליי מאוד מאוד מוזר... בטח הולכות עליי שמועות בבית ספר אבל לא אכפת לי.. כשחזרנו הבייתה נכנסנו לשינים של בנות קאצות וצחקנו על תמונות שלהן....XD איזה פוזות אוי אוי אוי אחת עשתה פאזל של עצמה XD XD XD והיא מכוערת... אחרכך יש עוגה והזיקוק שלי היה מקולקל... בלעע לא נדלק לא נורא.. אחרכך שמו את הסרט שוב והפעם ראיתי אותו סרט יפה!! טיול באירפה!! התמכרתי לשיר שם אבל זה בקרוב.. בערך ב 4 או 3 הבנות הלכו לישון (טעות ממש ממש גדולה לישון כשאני נמצאת) ואני וחברה שלי לא הלכנו האהאהא!!! כשהן נרדמו התעוללנו בגופות הישנות שלהן!!! דבר ראשון עשינו לשתי בנות קעקוע של דרקון רוכב על אופניים על היד... אחרכך הדבקנו עליהן מדבקות בכמות על הפנים ידים בגדים וכ'ו חברה שלי הביאה אודם שחור... קישקשנו להן על הפנים וכתבנו כתוביות על הגוף שלהן האהאהא... אחרכך שעממם לנו אז התחלנו לזרק עליהן בובות- אין תגובה להשפריץ- אין תגובה ויש שתי בנות שישנות עם עיניים פתוחות אמאלה איזה פחד... יום למחורת הן התחילו להתעורר כול אחת לקחה את זה בצורה שונה אחת קמה וצחקה שנייה בכלל התחילה להתפקע עוד אחת כעסה והלכה לישון בחדר אחר... אחרת אמרה שזה לא מצחיק ואחת בכלל לקחה את זה קשה בלעע מכיוון שלא ישנתי כול הלילה אז נרדמתי אחרי שהן קמו וזה היה טיפשי הרי יש נקמה לא... טוב בניסיון הראשון שלהן הרגשתי ותפסתי אותן אבל אחרכך נרדמתי קשה קשה והתעוררתי עם דיי הרבה מדבקות על הפנים וקישקוש עלוב על היד.. חובבניות!!! האהאהא לא נורא צחוקים אחרי שהתעוררתי הייתי מאוד מאוד מצוננת ומנוזלת.. בלעע והלכתי הבייתה מוקדם כי הרגשתי רע ובבית ישנתי מ12 עד 5 ואז מ6 עד 6 בבוקר ובין 5 ל6 אמא שלי העירה אותי אמרה שאני אסדר כי באים אורחים ולא נתנה לי לשון אמרה לי לשחק עם הילדה ולעשות שעורים הרגשתי זוועה התחלתי לבכות אמרתי לה בפעם ה100 שאני מרגישה לא טוב אז היא רחמה עליי ונתנה לי לשון ועכשיו אני חולה... בלעע ועוד משהו המדחום שלי התקלקל ואין לי מושג עם היה לי חום.. בקיור עכשיו יש לי נוזלת בכממות, אני לא נושמת דרך האף, קר לי יש לי חום אבל לא בטוח, אני לא הלכתי לבית ספר, הלכתי לשיון אתמול ב6 אני לא מצליחה להגיד שום דבר הגיוני אבל לפחו בכיבה יוצאים לי דברים הגיוניים כי כמו שאמרתי אני מדברת שטויות כואב לי הראש ועוד חצי שעה יש לי תור לרופא.. במסיבה היה סבבה אבל להיות חולה ממש משמ זה לא כייף אז עם מישהי לא בבית הספר בבקשה תנו לי לדעת כי משעממם ועוד משהו אפשר חיבוק בבקשה<?? ועם קראתן תגידו לי
טוב בא לי לספר מה עשיתי אתמול... נתחיל משלשום זה מתחבר