Stinki Winki

New member
מרוויןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

הוא מדוכא-.- שתינו מדברות על מדריך הטרמפיסט, לא רק אני, נכון?>.>

אנבלייי

New member
מה אני עושה פה.

מה אני עושה פה?!?! למה אני יושבת מול המחשב בזמן שאני צריכה להתכונן למבחן ענק במתמטיקה עוד שלושה ימים? לא התכוננתי בכלל. מה אני עושה?! על מי אני עובדת?! למה אני עדיין יושבת וכותבת פה?!?! למההההה?! מהההה?! מהה
הו, פּוּ

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif-.-

לא כתבתי אף הודעה באוף הזה>< *הודעה באוף הזה*D:

917635

New member
התלבטות.../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

יום א' הבא: 1.מסיבה בבי"ס 2.בית קפה ברחובות עם ההורים 3.מסיבה באיזה מועדון בת"א מסיבה בבי"ס: כדי שאני אוכל לבוא למסיבה ההורים שלי צריכים להגיע לבי"ס לחתום על מסמך שמאשר שאני לא אשתה במסיבה. ההורים שלי לא כ"כ אוהבים את הרעיון לבוא לבי"ס רק בשביל לחתום על זה. בית קפה: יקר מדי. 20+ לפרוסת עוגה. חוץ מזה, זה באמצע הקניון וזה בערב [ולאכול עוגות בערב זה לא טוב] מסיבה במועדון: אני לא אחת שהולכת למועדונים וגם אין לי כ"כ איך להגיע לת"א. אבל.. מישהי התקשרה אליי לפני רגע ואמרה שאני רשומה אצלה באיזה רשימה ואני יכולה להכנס חינם והחברות שלי יקבלו הנחה וכניסה למתחם ה-VIP. חוץ מזה אני יודעת שהחברות ישמחו ולי יהיה תירוץ לקנות חצאית שאני ממש רוצה. מה לבחור? הורים? חברות? אנשים מהבי"ס?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ממ, אני חושבת חברות

בביצפר זה נשמע די מעפן, תמיד [לי
] הרבה יותר כיף לבלות עם חברות שאת אוהבת ובוחרת ומכירה מאשר עם ערסים [?] ופרחות וכל מיני כאלה בשכבה שגם ככה לא בא לך לראות מבריחים אלכוהול P: והבית קפה נשמע ממש יקר Oo ובאמצע הקניון ובלע. עם החברות, לדעתי P:

broken winges

New member
הו... שאלה יהיו הבעיות שלי

יש לך מומלדת???
לדעתי גם כדאי שתבחרי להיות עם מי שאת יודעת שהכי תהני
אם זה בבי"ס ואם ז עם חברות(יההההה) אז עם חברות.. לדעתי בית קפה תמיד תוכלי להיות אבל לעומת זאת את שתי האפשרויות האחרות לא ממש יצא לך לחוות בקרוב(דעה כן? אין י מושג מה הולך..) תהני האני

עזרה

למישהי יש רעיון לבגד עם 2 צבעים בלבד? יש לי בגרות בזה ואין לי שום רעיון מה אפשר לתפור. אפשר חולצה ומכנסיים אבל זה לא מיוחד.:(

Miss Naama

New member
|Hין| ../images/Emo2.gif

חולצת מעטפת?... חולצת סטרפלס עם עיטורים למעלה? ארמ.. חצאית [אם לא קשה לך] עם קישוטים כאלו? בלע, אני לא יעילה >< נו, את תמצאי בסוף משהו

917635

New member
שמלה ועליונית.../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

שמלה שחורה/לבנה עם עליונית בצבע סגול כהה. את במגמת אופנה?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהומ..

סתכלי על הדולי.. חח זה נראה לי קשור

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif למה???../images/Emo7.gif

יום חמישי: קיבלתי מחשב חדש יאי איזה כיף. חצי שעה עברה ואני יכולה להגיד לו ביי ביי. אבא אומר שהוא יקח אותו ביום ראשון ויסדרו: יאיי יסדרו! ואבא שיכניסו לי גם צורב בבקשה. תודה
יום שישי-שבת: משתמשים במחשב הישן המסריח שבקושי זז... ממש יאיי..... יום ראשון: המחשב החדש נלקח לתיקון בעבודה. יאיי הוא יחזור בערב מתקן עם צורב ואנטי וירוס. יאיי. לפני כמה דקות המחשב נדפק שוב.... וכל כמה דקותצ הוא מתכבה.. כן ממש נפלא.. רק לי יכול לקרות שמחשב חדש יתקלקל.. איזה יופי..

א ל א ו ר

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo82.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif../images/Emo7.gif

קטע זה נמצא מהמסיבה של ה"חברה" שלי: לעזאזל אם האדיוט הארס שהולך ומציק לי ולא עשיתי כלום אלאור נוקמת בו והלכת לספר לכולם שהוא מציעה ל"חברה" שלי חברות האדיוט הארס ממשיך להציק לאלאור ומרביץ לה לעזאזל אם הפוטסטמה הזונה והפרכה שכל הזמן דוחפת את אלאור ואומראת "אופס לא ראיתי" לעזאזל אם הפרכה הזונה שכמעט נפלתי בגללה מהמדרגות והיתעקמה לי הרגל למוות לעזאזל אם הפרכה הזונה שצובתת אותי בכח ואומרת שאני נבלה פרכה ואז נותת לאלאור מכות לעזאזל אם הפרכה שצועקת לאלאור באוזן וגורמת לה לבכות אלאור אומרת "אני יחסוך לה את המכות של הפרכה ופשוט עכשיו ילך הבייתה בבכי" לעזאזל אם החברה שאומרת לי להישאר שם לעזאזל אם הזונה שחושבת שאינ הפח זבל שלה לעזאזל אם האדיוט הארס שקורה לי בכינוי השנוא אליי ואז אני מוציאה עליו את כ להעצבים בפעם הראשונה עוקפת אותו בריצה ואז נותת לו את השרפה החזקה ביותר שיש לעזאזל אם כל הכיתה שדורכת עליי בלי סוף, דוחפת אותי ואומרת "אופס לא ראיתי" לעזאזל אם מר מפלצת שנותן לאלאור כאפה בפרצוף לעזאזל אם זה שאני צריכה ללכת לבד בחושך הבייתה בוכה וכועסת ולאף אחד לא אכפת!!!!! אבל כן כן כשאחת מהפרכות המקובלות קורה לה פיפס וישר בוכה כולם באים ועוזרים לה!!!!!!

שטופ

New member
|זיגידביל|../images/Emo24.gif

אצלי בכיתה זה לא הרבה יותר טוב, עם כל הפאקצות, שלא אכפת להם ממני... [*פרחה *עם *צובטת *אחסוך *אלך]

למעלה