s a r a h13

New member
../images/Emo32.gif

למה אין פורום ללהקה AC DC ?! זאת חוצפה!!! לשירי מימון עושים פורום, לזוהר ארגוב (ימח שמו) עושים פורום לכל יצור מסריח עלי אדמות עושים פורום ורק את ה-להקות הכי שוות מזניחים!! ומה עם AC DC ?! הא?! איך פותחים פורום? אני יכולה לפתוח פורום למרות שאני בת 13? (כמעט 14
) למי לפנות- מה לעששות?? רררר

MusicA

New member
קודם כל שירי מימון זאת שירי מימון.

וזוהר ארגוב הוא המלך, קצת כבוד. ...........

s a r a h13

New member
???????????????????????????????????

א.. א... אני... אני בשוק
איך אדם שמבין במוסיקה כמוך יכול לקשר מישהו כמו זוהר ארגוב עם המילה מלך?!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?! תגיד- התחרפנת??! לגמרי?!! ירדת מהפסים??!?! ארגוב? זוהר מלך?! אני עיוורת??!?! (ואל תיקח את זה אישית.. הכל נאמר בצחוק
)

yoyoyud

New member
שרה, שבי וקחי כוס מים .

דבר ראשון תמנעי להשהות את האצבע על מקש אחד (כדוגמת: ????????!!!!!!!!!!) דבר שני בארץ אני כמעט בטוח שיש יותר אנשים שאוהבים את זוהר ארגוב מאשר את AC/DC. דבר שלישי יש בשביל להקות שאין להם פורומים את פורום אגדות רוק, ולפי דעתי צריך לפתוח לגאנז' אנד רוזז ולדיפ פרפל פורום קצת לפני AC/DC. דבר רביעי לכל פורום שלא תרצי לפתוח/בקשה לניהול פורום בתפוז מלאי את הטופס שבקישור. בהצלחה.

jimorrison

New member
חחחחח אתה צודק

צריך לעשות חוק כזה נגד יותר מדיי סימני שאלה כאלה

בטריה

New member
פורום לדיפ פרפל - הלוואי.

וACDC להקה לא משהו בכלל לפי דעתי.

s a r a h13

New member
../images/Emo46.gif

דיפ באמת טובים... אבל AC DC לא פחותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת למרות שזה בכלל סגנון אחר...

afon

New member
איי שרה

את צריכה להבין (כולכם) אין פה שאלה של איזו להקה טובה יותר או פחות השאלה היא האם ללהקה מסוימת יש מספיק גולשים שירצו בפורום ללהקה הנ"ל. לacdc אין מספיק גולשים בשביל לפתוח להם פורום, אין מספיק אנשים שהלהקה הנ"ל מעניינת אותם, זה הכל עניין של היצע וביקוש. אותו דבר לגבי דיפ פרפל... למרות שלהם נראה לי שיש יותר סיכוי לפתוח פורום. "למרות שזה בכלל סגנון אחר..." דיפ פרפל וacdc לא באותו סגנון? שתיהן נמצאות באותו ז'אנר שנקרא רוק כבד.

בטריה

New member
זה שזה אותו ז'אנר לא אומר כלום...

הם שונים לגמרי... לא דומה בכלל

בטריה

New member
אז מה? היא צודקת....

שתי הלהקות הן באמת ממש לא אותו סגנון..

afon

New member
אתה מתעקש על שטות

תחליף את המילה סגנון בז'אנר (כמו שכתבתי בהודעה הראשונה) ותראה שאני צודק.

yoyoyud

New member
אני דיי בספק... זה דיי קשה.

ואגב החתימה שלך מאד קשורה לעניין

MusicA

New member
אכן, וזאת סיבה לא ללכלך סתם.

חוץ מזה, יש לו כמה שירים מפורסמים כמו ים של דמעות.

afon

New member
מיוסיק א, הידעת?

שזוהר ארגוב היה רק מבצע, הוא היה זמר, לא יותר ולא פחות. הוא לא הלחין, הוא לא כתב, הוא רק שר.

MusicA

New member
אז מה אתה רוצה שאני אכתוב?

שאלה שירים של אביהו מדינה? זוהר ארגוב שר אותם (ראשון), אלה שירים שלו. גם לשלמה ארצי יש שירים שהוא לא כתב, גם לגידי גוב ואפילו אפילו לבריטני ספירס, אז מה, לא מתייחסים לשירים שלה כאילו הם שלה? בוא לא ניטפל לקטנות.

afon

New member
רק רציתי לידע אותך

אתה מבין, קשה לי לשייך לבן אדם את המילה "מלך" רק בגלל שהוא יודע לשיר בצורה טובה. למען האמת אני מוצא את זה מאוד טיפשי לאהוב מישהו רק בגלל הצורה שבה הוא שר. מבחינתי שירה היא חלק קטן וכמעט חסר משמעות במוזיקה (שירה, לא המילים עצמם) לרוב ככה גם הדבר ברוק, הצורה שהבן אדם שר היא כמעט חסרת משמעות (ראה בוב דילן, מחתרת הקטיפה, ויודע מה... אפילו לד זפלין)

למעלה