catch 2 2

New member
ג'ניס זו נגריה, ניקו היא שופין-

מתחברת נהדר למנגינה של הקטיפה. יש למשל את שירלי מנסון, הסולנית של גרבג', שהיא ממש טובה, יש לה קול שיכול להוריד יער כמו ב hammering in my head, as heaven is wide אך היא גם יכולה להיות רכה ומלטפת ראה milk, you look so fine, bleed like me. היא אפילו יכולה לשלב בין שניהם יחד- ראה metal heart, fix me now, a stroke of luck, medication. עכשיו , לטעמי זה מוכיח כישרון ענק, מה עוד שאני פשוט אוהב את הכתיבה שלה, חבל שהלהקה לא יודעת לנגן... למרות העובדה הזו, היא אחת האהובות עליי ביותר, זה אומר משהו על הסולנית והכוח שלה.

MusicA

New member
לא.......

אומנם כתבתי שהוא מלך, אבל לא התכוונתי שאני חושב כך. זה הניק ניים שלו, מלך המזרחית. כמו שאלביס היה מלך הרוקנ'רול, או המלך נקודה. כמו שברוס ספרינגסטין היה הבוס.

catch 2 2

New member
חסרת משמעות ?

עד כדי כך ,הא ? לדעתי היא ממש לא חסרת משמעות (גם לא כמעט ) ,היא כלי מוזיקה , בדיוק כמו גיטרה וכו.. תנסה לדמיין את ההרגשה אם ווטרס היה שר את רוב השירים של הפינק פלויד במקום גילמור, פשוט אין לו את זה (לווטרס) בניגוד ליכולות הכתיבה שלו. הקול של רוברט פלאנט(פורום לד זפליןבכל זאת...) הוא אחד מסימני ההיכר של הלהקה. כנל לגבי מיק ג'אגר והאבנים המתגלגלות, או אוסברון והשבת. ודיוויד בואי, הזיקית, ממש קרנבל שלם. אני חושב שמוזיקאי כן צריך לכתוב,לנגן ולשיר בעצמו, כי רק הוא יודע להתחבר הכי טוב למה שהוא כותב ולהעביר את המחשבות שלו, אבל- אם הוא לא כותב,מנגן וכו- אלא "רק" שר (ועושה זאת טוב )עדיין יש לי הערבה אליו. היום זה הרבה יותר נפוץ- שמוזיקאים לא כותבים,לא מנגנים אלא רק שרים אבל היום הם הרבה הרבה פחות מוכשרים לדעתי... וזה הרבה יותר בולט. אפשר לציין למשל את את רונית שחר שכן כותבת,מנגנת,שרה בעצמה. את דידו ארמסטרונג שכותבת ושרה עם עזרה של נגנים, כאשר יש לה קול שאי אפשר להתעלם ממנו... ג'ים מוריסון גם לא ניגן, אלא כתב(יחד עם חבריו ללהקה) ושר, ולא שהוא כל כך מוכשר ויוצא דופן בתור זמר, כמו פלאנט למשל או ג'אגר, אבל יש לו משהו מסויים שהוא מביא שאין אף אחד שמתקרב אליו בתחום, זה משהו.

בטריה

New member
תגובה:

"מבחינתי שירה היא חלק קטן וכמעט חסר משמעות במוזיקה"... אני מתופף וגם אני לא מתמקד בד"כ בשירה אלא בתופים ובמנגינה, אבל בלי השירה של רוברט פלאנט (לא המילים, השירה של הבן אדם) זפלין לא הייתה להקה מצליחה ולא כלום... הבן אדם שר מדהים והוא עושה כל שיר ליצירת אומנות... אל תזלזל בשירה..

למעלה