אני עוד אתחרט על זה... בגד ים חדש!
M Miss Naama New member 19/8/05 #34 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif גם אני נורא נבהלתי בגלל פו פיק, אבל לא נפגעו. :]
B BiDriL New member 19/8/05 #27 ../images/Emo185.gifאוי אלוהים. אפחד לא נפגע. הקטיושה היתה בכלל מכוונת על ספינות בנמל עכו שבאו מארה"ב ];
../images/Emo185.gifאוי אלוהים. אפחד לא נפגע. הקטיושה היתה בכלל מכוונת על ספינות בנמל עכו שבאו מארה"ב ];
S Shusho New member 19/8/05 #29 אמ, אני נוסעת עכשיו לסבתא וחוזרת מחר בערב וביום ראשון אני נוסעת וחוזרת ביום שני בלילה. וביום שלישי יש לימשהו בבוקר. אז... נתראה או מחר בערב או בשלישי בצהריים
אמ, אני נוסעת עכשיו לסבתא וחוזרת מחר בערב וביום ראשון אני נוסעת וחוזרת ביום שני בלילה. וביום שלישי יש לימשהו בבוקר. אז... נתראה או מחר בערב או בשלישי בצהריים
M Miss Naama New member 19/8/05 #41 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif *שופכתעלהקרקעדלימים* טוב יותר?
L leonel knight New member 19/8/05 #35 ../images/Emo175.gifמישהו שם לב לחסרוני? לא הייתי פה שבוע. טוב נו למה אני מצפה בכלל כשאני שולחת את ההודעה הזאת. אף אחד בטח לא שם לב.
../images/Emo175.gifמישהו שם לב לחסרוני? לא הייתי פה שבוע. טוב נו למה אני מצפה בכלל כשאני שולחת את ההודעה הזאת. אף אחד בטח לא שם לב.
L leonel knight New member 19/8/05 #37 ../images/Emo175.gif וכן אני יודעת שאני צומי. אבל נו, אני אףפעם לא כותבת הודעות צומי, מותר לי מידי פעם לא?
../images/Emo175.gif וכן אני יודעת שאני צומי. אבל נו, אני אףפעם לא כותבת הודעות צומי, מותר לי מידי פעם לא?
L Loony Moony New member 19/8/05 #38 אני שמתי ../images/Emo23.gif ואת לא צומי. את ליאור. וכל מילה נוספת מיותרת.