BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמכניסים למכונת הכביסה.

ומפעילים לפי הוראות הימוש במכונה
.

pqCAT GIRLpq

New member
כיבסתי והכתם מתעקש להישאר

ואז הצלחתי לשכנע את אמא יאיי! היא עזרה לי!

ארגג

הגענו לסופרלנד.. ישר הלכנו למפלי האימה אחרי זה הלכנו לספינת פירטים זאתי שסגורה מלעמלה ועוד לופים.. אחרי זה אמרתי טבו לקומבה.. חכינו בטור ארוך..וזא עלינו אמרתי לילד שהיה איתי שאני לא יכולה וזה מזה הפחיד אותי אחרי הפעם הראשונה עשני עוד 5 עם הפסקות..ועשינו עוד מלא מלא מלא דברים. אחרי זה היינו בסיבוב האחרון של הקומבה זה היה בשעה 11 וקצת.. אחרי זה אמא שלי קצת כעסה עליי כי כבר נסגד הפארק וזה.. הגענו לאוטו הרגשתי שא נ עומדת להקיא והחזקתי מעמד באוטו הגענו הביתה ובעע בגינה.. סליהח שאני מספרת את זה.. עכשיו אני לא מרגישה טוב יש לי כאב בטן ושילשולים חיבוק?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.

תרגישי טוב
.

S t i t c h

New member
הממ הודעה?

דבר ראשון מצטערת על השעה המאוחרת
אז רציתי להגיד שאני עוזבת את הפורום. וזה לא שכתבתי כל כך הרבה גם ככה....בגלל חוסר זמן בתקופה האחרונה בעיקרון. פשוט בזמן האחרון אין לי זמן גם לכתוב או רצון בכלל לעשות דוליז שלא עשיתי כבר הרבה זמן. אני אשמח לשמור על קשר עם מי שתרצה באיי סי קיו-234527659 או במסנג'ר[email protected] אוהבתותכן
תמשיכו להיות כאלה מוכשרות כולכן!

Stinki Winki

New member
כולן עוזבות../images/Emo7.gif

נו נו נשמור על קשר מן הסתם... אוהבת אותך נורא!

o0Invisible0o

New member
אני אהרוג אתכן, את כולכן!../images/Emo11.gif

רציני, כאילו מה? מה הרעיון? גל עזיבה? ממש עושה חשק להשאר בפורום.
אני בכלל לא מבינה את זה ודי! אני קוראת את ההודעה הזאת ובא לי לבכות. והאמת, אני אפילו לא כזה מכירה אותך, אני יודעת שאת מוכשרת ושיש מלא בנות שמתות עליך ובלה.
זהו, אני מאוכזבת מכל הבנות שעוזבות, אחת-אחת. לא אכפת לי כבר אם זה מצומי, אם באמת הן מרגישות לא קשורות, אם לא יודעת מה. זה ממש מרגיז ובא לי להוציא את הכל על ההודעה שלך, סורי אבל בלה!
מה אתן עושות? אה, מיכל [שושו] איך את לא מתחרפנת מזה?
כל הפורומיסטיות הותיקות והנאמנות עוזבות! אני כמעט בוכה. בלה.
המשך חיים טובם ובהצלחה בלימודים!

Shusho

New member
אני מתחרפנת

אבל מה אני אעשה? אקשור אותן באזיקים לפה? אני מקווה ששכחת לשאול את מיכל השניה אם היא לא מתחרפנת בטעות
.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif.

אילנה. לאאאאאאאאאאאא

S t i t c h

New member
../images/Emo10.gif

זה לא קשור להרגשה של קשורה או לא קשורה. אני פשוט ממש לא מוצאת זמן לכתוב בפורום או לעשות דוליז ואני יודעת שהמצב לא ישתנה בזמן הקרוב בגלל שיש עליי הרבה עומס כרגע. אני מקווה שתביני אותי

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif גאד :/../images/Emo10.gif

אוף כל כך

למעלה