א ל א ו ר

New member
אני כבר לא בתחילת הדרך!

אני כאילו מבינה שאני מתחילה! אבל יש לי דוליות מש גרועות! כבר יותר מחודשיים שאני עושה דוליז נראה לי! ותמיד אי לא מצליחה! אני לא רוצה שיהיו לי מושלמות כמובן וגם לא מצפה לזה אבל הם ברמה של דולי מס' 3 אני ממש גרועה לא יעזור...... חוץ מזה לא אכפת לי שיש לי שגיאות............. וזה לא שישר הפסקתי! כל הזמן אני מנסה ולא מצליח ה...

אל תתיאשי כל כך מהר!../images/Emo96.gif

את סתם מחמירה עם עצמך! את לא יכולה פשוט לעזוב:(. אם את חושבת שיש לך דוליז גרועות או וואטאבר אז שימי אותן בשד"חם ושמה יעזרו לך לשפר את הדולי וללמוד עוד דברים בקשר ליצירת דוליז. לפי דעתי בלכל אין לך דוליז ברמה של דולי מס' 3! אל תעזבי בגלל זה:(.

א ל א ו ר

New member
אם אתן כל כך מתעקשות...

אני הולכת לבקש תיאר! אני יעשה את התיאור אם הדולי לא תהיה יפה אני מפסיקה! זהו!........... והדולי שלי לא יפות כמו שאת מגדירה את זה..... טוב נו תודה בכל אופן טוב אני הולכת לבקש..... אם היא תהיה מכוערת אני מפסיקה!

Dirtbag

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif. ../images/Emo62.gif

מסכימה. מהמהמה את עוזבת עכשיו, בקושי חצי שנה את פה
.

שטופ

New member
../images/Emo77.gifאז מה?

אני ראיתי רק דולי אחת של מיכלשושו, והיה בה רק שיער[זה היה בארכיון]. חוץ מזה- משתפרים עם הזמן![את לא רוצה לראות את הדוליז הראשונות שלי:X] אל תעזבי

אבל../images/Emo12.gif

אני בפורום כבר שנה-שנתיים, ויותר משנה אני לא מכינה דוליז... אבל אני סתם פה.
את לא חייבת ללכת כי את לא מכינה דוליז.. אמרת שכבר יותר מחודשיים את מכינה דוליז... מצטערת לאכזב, אבל חודשיים זה כלום..
חודשיים זה רק ההתחלה, תמשיכי עם זה, את עושה דוליז ממש חמודות, תראי עוד כמה חודשים איך את מרגישה עם זה ואז תחליטי..

אנבלייי

New member
אויווי

אני יושבת ואולכת עם מזלג פסטו. מתוך צנצנת פסטו. סתם. בלי כלום. פסטו. פסטווו! ד"א, ידעתם שמי שיצרה את המומינים יצרה אותם בגלל מלחמה? בגלל שהיא רצתה שיהיה צד טהור של טרולים שחיים בשקט בעמק שליו בפינלנד ממש מתחת לאף שלנו. ומומין אבא הוא דמות אנטי- נאצית.

../images/Emo15.gifמה הכוונה אנטי-נאצי?

הכוונה, מה הופך אותו לכזה, לא מה זה>< ואיפה קראת(?) את זה?

Stinki Winki

New member
ולכן כולנו אוהבים את המומיניםD:

הם עוד ישליטו שלווה וניקיון על העולםO:

Shusho

New member
איפה קראת את זה?../images/Emo12.gif

ואמ, פסטו זה טעים. פסטו שאמא שלימכינ זה הכי טעים.

אנבלייי

New member
D: לכולם-

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-860609,00.html ^-^ אני מכינה עכשיו פסטה. כי נמאס לי לאכול פסטו בלי כלום oO" נמ. ^-^ יש בפארק הזה את הבית שלהם! ואת הגשר של סנופקין! ומוכרים שם את הריבות של סבתא מומין! (למרות ש..אמ.. אף פעם לא שמעתי על סבתא מומין
)

א ל א ו ר

New member
אני עכשיו עושה את התיאור

ש"שטופ" ניראה לי נתנה לי.... נראה אם אני יצליח!

o0Invisible0o

New member
כי הן רעות.../images/Emo10.gif

בלה. אנחנו נחזיר ונשאיר את מי שיש לנו כבר.
לא עוזבים יותר את הפורום!

שטופ

New member
../images/Emo77.gifאורית לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

לא יכולתי להביא לך אותה, אז צילמתי אותה. המראה שלי

למעלה