|ברווזגומי| איילת
צ צב עם מחושים New member 17/8/05 #76 שלום.. עוד ביקור חביב >< הממ, קיבלתי את ההרגשה שאפחת כאן לא זוכרת אותי.. אז שאלה, אם הייתי מודיעה רשמית שאני עוזבת, (פעם), הייתן זוכרות?
שלום.. עוד ביקור חביב >< הממ, קיבלתי את ההרגשה שאפחת כאן לא זוכרת אותי.. אז שאלה, אם הייתי מודיעה רשמית שאני עוזבת, (פעם), הייתן זוכרות?
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 17/8/05 #78 אני זוכרת אותך../images/Emo96.gif ואני עוד באשליות שאת בפורום אבל החלפת כינוי ואני לא יודעת מה הוא
B Blue Pencil New member 17/8/05 #81 ../images/Emo125.gifלמה..? עזבת? ואמ..לא רשמית?רשמית? מה..על מה את מדברת?
מ מדוזה משועממת New member 18/8/05 #85 זוכרתD:../images/Emo29.gif ישבתי איתך עם נטע ועם ליאור ועם טלי במפגש לכמה דקות! D:
A ApharseMon New member 18/8/05 #104 ../images/Emo28.gifבטח שזוכרת.D: יש לנו דולי משותפת. אבל את זנ. כי את ברחת במפגש מכולן. אל תעזבי, אבל תכתבי פה.
../images/Emo28.gifבטח שזוכרת.D: יש לנו דולי משותפת. אבל את זנ. כי את ברחת במפגש מכולן. אל תעזבי, אבל תכתבי פה.
G GalGul000 New member 18/8/05 #117 אחותי המדהימה. שמוליק שלי!!!! שקט את לא עוזבת ולא כלום, וכולם אוהבים אותך, ואת מדהימה
צ צב עם מחושים New member 18/8/05 #131 וואי ../images/Emo9.gif כרגע העלתן בי כלכך הרבה זכרונות מהפורום.. אני אשכרה |מילת הסכמה| נראית כה- אני אוהבת אתכן, בנות. באמת שכן אבל בדיוק, לא שמתן לב שעזבתי בכלל..
וואי ../images/Emo9.gif כרגע העלתן בי כלכך הרבה זכרונות מהפורום.. אני אשכרה |מילת הסכמה| נראית כה- אני אוהבת אתכן, בנות. באמת שכן אבל בדיוק, לא שמתן לב שעזבתי בכלל..
מ מדוזה משועממת New member 17/8/05 #83 אני היחידה../images/Emo29.gif שעדיין לא קנתה תיק\מחברות\קלמר\עטים לביתספר?
ש שטופ New member 18/8/05 #84 ../images/Emo77.gifלא. יש לי תיק וקלמר משנה שעברה אני לא יודעת באיזה כיתה אני, עם מי אני בכיתה, ומי המורה שלי...
../images/Emo77.gifלא. יש לי תיק וקלמר משנה שעברה אני לא יודעת באיזה כיתה אני, עם מי אני בכיתה, ומי המורה שלי...
B BiDriL New member 18/8/05 #99 ../images/Emo185.gifאני צריכה לקנות עוד מלא דברים קניתי רק תיק יומן ומדבקות למחברות .