נמנמ..

מישהי עלתה על בקומבה בספורל לנד? תסבירו לי טיפה איך זה מה עושים איזה גבההים..? פלייז עד רבע ל-5 כי אני עפה לסופרלנד..=]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

טוב אז ככה חיכיתי בתור בערך יותר משעה בשביל מתקן באורך דקה... אבל שווה זה דיי דומה לאנקונדה בלונה פארק וכן זה אמאלה נראה לי יש 3 לופים או 1... חח לא זוכרת וזה כייף!!! ושווה לך יש משהו עוד שאת רוצה לדעת אהה ומצלמים אותך באמצע!! חחח

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif DDDD:

ועוד ארבע פעמים ברצף! את מרגישה כאילו כל העולם מסתובב! XD

Shusho

New member
../images/Emo12.gif מזל טוב

מחר/שבוע הבא אני הולכת לעשותאת הסגול שלי אז רותם חימצנה פסים?

ליזע

New member
זה יותר ורוד ביום

מישהי *אהםמיכלאהם* מחקה את כל התמונות
, כולל של הורוד ביום..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifראסמי מטריד.

אה, בלה.:S נירדמתי בצהריים, בלי להתכוון בכלל..
שונאת שזה קורה לי...

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo45.gifפעם זה קרה לי ופספסתי את הח

+וג. יותר מפעם אחת.

GalGul000

New member
בלע ../images/Emo10.gif

אתמול חטפתי מכת שמש. היום הלכתי ברגל בשמש ונראה לי ששוב התייבשתי. יש לי סחרחורת ואני כל כך עייפה וחלשה כזאת. ואני מנסה לשתות הרבה. אבל בשלב מסויים זה נהיה יותר מידי... אני מרגישה כאילו אני הולכת להקיא את המים אם אני אשתה עוד. איזה חרא של ימים. אבל מחר
הו מחר.
לא אומרת מה יש מחר
אבל יש.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifמה יש מחר?../images/Emo11.gif

אה, הרעיון הוא לא לשתות בבום מלא מים, זה עושה בחילה. פשוט לשתות קצת, קצת לאורך כל היום.
ואל תסתובבי יותר מדי בשמש ברגל.

©big smile©

New member
בנות, אני אוהבת אתכן. ../images/Emo23.gif

אני עוזבת את הפורום. תודה לכולן על הכל, באמת. אתן הכי מקסימות שיש. ובאמת, אל תנסו לשכנע, כי זה לא הכי יעזור לכן. שום דבר כבר לא אותו הדבר, ואני כבר לא אוהבת להיות כאן. זו לא הודעת צומי, פשוט החלטתי לעזוב בפרידה מכן, ולא ככה סתם בלי להודיע. אז, שלום אחרון.

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

לא אנסה לשנות את דעתך, אבל אשמח אם תשארי, או לפחות תבואי לבקר... היי שלום, חברת פורום יקרה

למעלה