ידעתי שזה יקרה. ביי ביי.
G GalGul000 New member 17/8/05 #42 מזדהה. באמת שאני מבינה איך את מרגישה. אני לא אנסה לשכנע אותך, אבל זה באמת חבל אני אתגעגע. אוהבת אותך
M Miss Naama New member 17/8/05 #44 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif צפיתי שזה יבוא :/ אחרי ההודעה שלך בלוח -___-" בייב, אני אתגעגע מאוד, את הגיבורה שלי [בוכה עלייך במפגש D: ] כל הוואתיקותמאגניבות עוזבוווווווות לאאאא
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif צפיתי שזה יבוא :/ אחרי ההודעה שלך בלוח -___-" בייב, אני אתגעגע מאוד, את הגיבורה שלי [בוכה עלייך במפגש D: ] כל הוואתיקותמאגניבות עוזבוווווווות לאאאא
S super cat New member 17/8/05 #45 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo25.gif|געגוע|
ה האגוש New member 17/8/05 #46 ../images/Emo24.gif ענבררר אוף.. אמרת לא לשכנע אז אני לא מנסה.. אבל נתגעגע אליךך!! היי בננותתת..לי יש אותה בפורום עברי לידר ולכם לא אני רכושנית עליך חחחח
../images/Emo24.gif ענבררר אוף.. אמרת לא לשכנע אז אני לא מנסה.. אבל נתגעגע אליךך!! היי בננותתת..לי יש אותה בפורום עברי לידר ולכם לא אני רכושנית עליך חחחח
B Blue Pencil New member 17/8/05 #50 ../images/Emo125.gifענבר.../images/Emo23.gif את ילדה מדהימה, ואת תורמת המון לפורום. ואני מקווה שאת שלמה עם ההחלטה שלך אבל בואי למפגשים .
../images/Emo125.gifענבר.../images/Emo23.gif את ילדה מדהימה, ואת תורמת המון לפורום. ואני מקווה שאת שלמה עם ההחלטה שלך אבל בואי למפגשים .
ש שטופ New member 17/8/05 #74 ../images/Emo77.gif../images/Emo12.gifחשבתי שכתבת 'המומינים' |משופעת מקומונת המומינים|
א אנבלייי New member 17/8/05 #72 ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif גם לפי ההודעות שלך וכאלה חשבתי שמתישהו בקרוב תעזבי אני לא הכרתי אותך ממש טוב, את ממה שראיתי את היית כלכך חמודה ותומכת בהכל. וכולנו אוהבות אותך פה הייה שלום נקווה שיום יבוא ותחזרי^^
../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif גם לפי ההודעות שלך וכאלה חשבתי שמתישהו בקרוב תעזבי אני לא הכרתי אותך ממש טוב, את ממה שראיתי את היית כלכך חמודה ותומכת בהכל. וכולנו אוהבות אותך פה הייה שלום נקווה שיום יבוא ותחזרי^^
9 917635 New member 17/8/05 #39 ../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif הסתפרתי! ועכשיו השיער שלי עוד יותר קצר.