אני לא יודעת מתי הן ניסו להצטרף,

אבל אני כן יודעת שפורומכן השתנה מאז, זה גם מה שאמרו שם, וגם מה שכמה בנות מהפורום שלכן שכותבות בקומונה הבהירו טוב מאוד לאותה אחת שאמרה שהתנהגו אליה בצורה מגעילה. מה שכן, לא אמרו שאתן חבורת פקאצות, סנוביות, גועליות, כל מה שקרה זה שמישהי אחת אמרה שכשהיא הייתה בפורום, לא התייחסו אליה, וכשכן התייחסו, זה היה בגועליות לחלוטין. זהו. היו שלום ותודה על הדגים, מאי.

°Whisper°

New member
זמנים ותאריכים זה לא מה שמשנה פה.

תעשי הפרדה בין עיקר לתפל. אנחנו מואשמים בשנאת הפורום הזה ובירידה בילתי פוסקת. אנחנו לא מבלים את הזמן שלנו בלרדת על דוליז. מבטיחה לך את זה. מה שנאמר באותו שירשור נאמר על חוות דעת של מישהי אחת ולא של כולם, מספיק להכליל ולהלהיב את הרוחות. אנחנו לא מחפשים ריב. אלפ"ד כמו שגרג כבר ציינה, זוהי בדיחה פרטית. וכמוהה גם "בוב לא גמד" או "שלאלא המ100מם היה פה". כל אחד והבדיחות שלו, באמת לא חושבת שאתם צריכים לראות את זה כעלבון אישי. אם זה פגע, מצטערת. לא באים לפגוע, מספיק עם זה.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gifזמנים ותאריכים זה מאוד משנה.

הסתובבתי הרבה בארכיון, וכולם שם היו מגעילות, והכל בלאגן. ולא רק אחת אמרה את זה. אין לי מושג מזה האלפד הזה וכל הבדיחות הפרטיות שלכם, וזה ממש לא מעניין אותי. ואיך זה בכלל קשור?

התלוננו כאן על אלפ"ד,

שאנחנו אמורים כקללה, הפירוש של זה זה "אנחנו לא פורום דוליז", אבל זאת בדיחה פרטית, זה הכל. וכמו שאמרתי, אנחנו נפסיק אם זה אם תבקשו, למרות שלדעתי זה טיפשי, אם זה פוגע במישהו, אין לנו ברירה.

וואלה, בדיחות פרטיות זה נחמד. ../images/Emo22.gif

אבל בדיחות פרטיות שעלולות לפגוע בנושא הבדיחות... איך לומר את זה? זה ממש לא הדבר הכי נחמד בעולם. אני אישית לא חושבת שכל הקומונה שונאת את הפורום הזה.. "שנאה" זה הזמה פראית. אבל יש עוד מיליוני דברים בעולם שאפשר לצחוק עליהם, גם בלי להעליב אף אחד. (גם אם זה: http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=3212&msgid=4995453 לא נראה כבדיחה פרטית...)

יש לה סיבה להגיד את זה,

אם תקראי כמה הודעות מתחת הפורום הזה באמת התייחס אליה בצורה מגעילה. ואני לא רואה איך המילים "אנחנו לא פורום דוליז" יכולות לפגוע במישהו, הרי אנחנו באמת לא פורום דוליז...

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifכן?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אתן גם לא פורום חיות, אתן גם לא פורום סימס. אבל מסיבה כלשהי, פשוט בחרתם ב"אנחנולא פורום דוליז."

../images/Emo45.gif ואבוקדו, ../images/Emo22.gif

"משומה" התחמקת מלהגיב למה שאמרתי על בדיחות פרטיות... בין אם זה היה בצחוק תמים, ובין אם זה משום שמצאתם מטרה קלה לצחוק עליה, בדיחות פרטיות מסוג זה עלולות להעליב. והן בהחלט העליבו.

הסברתי כבר אלף פעם

למה בחרנו בזה. בגלל שהרבה מאוד מהקומונה הם מפורום דוליז, באות המידה אתמול אמתי שאנחנו צריכים לפתוח גם "אלפ"פ" (אנחנו לא פורום פאפניקים) כי גן כאלה יש הרבה. יש לנו בכלל אנשים מסימס, או מחיות, ככה שמה הרעיון בזה? והבדיחה הפרטית, גם את זה הסברתי מיליון פעם, עכשיו אני חייבת ללכת, אז בבקשה תעברי על ההודעות שלי ותראי שהסברתי שאנחנו ירדו אחת על השניה דרך פורום דוליז ולא על פורום דוליז עצמו.

ובדרך גם ירדתם על פורום דוליז עצמו.

את לא קולטת? זה לא משנה הסיבות שלכם שצחקתם על הפורום הזה בצורה לא נחמדה כזו. כי בשורה הסופית, אתם העלבתם אנשים/ות. אולי פעם, לפני _שנתיים או שלוש_, כמה מכם באו לכאן ונעלבו. על סמך זה מישי מהקומונה שלכם קראה לנו "סנובים מתנשאים ומגעילים בצורה נוראית". פעם הספרדים עינו את היהודים באינקוויזצייה. אז יאללה, בואו נשנא את כל הספרדים!!! אז מה אם זה היה לפני מאות שנים!?

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה, שאלה שבאו לפה ועכשיו טוענות שאנחנו סנוביות- כמה זמן הם נשארו פה? חודש? חודשיים? זה לא מספיק זמן להכיר אנשים ולהשתלב בסביבה שמכילה כ"כ הרבה אנשים, מצטערת. יש פה המון בנות שהשתלבו אחרי הרבה זמן (חלקן אפילו אחרי שנה+!) ועכשיו הן ממש מעורות ואהובות כאן. ואני מעדיפה להאמין ל-60 ואולי יותר בנות שפה שטוענות שכולן כאן נחמדות וחמודות ולא סנוביות בכלל, מאשר 2-3 שפשוט לא הצליחו להשתלב אז הן משמיצות מאחורי הגב.

GalGul000

New member
אלפ"ד בהחלט נשמע כמו קללה.

לפני שידעתי מה זה אומר. עד כמה שזכור לי, כשנעמה ניסתה להצטרף היא גם קיבלה תגובות לא אוהדות במיוחד. ואם זאת לא הייתה נעמה, אלא אני, שלא קרובה אל טלי או ניבי, או אל מי שלא מסתובב שם, אני מניחה שהייתי מקבלת תגובות הרבה יותר גועליות נכון? אני חושבת שאתם מטיפים לנו על קבלת האורחים [וכבר אמרתי מה שאני חושבת על הטענה הזאת. אצלכם.] אבל בעצם גם קבלת האורחים שלכם לא בדיוק גורמת לאנשים לרוץ להצטרף. ואני מדברת על אנשים בפורום שלנו. אבל תודה על כל מה שכתבת פה. זה באמת היה במקום, ואני מקווה שכל שאר האנשים בקומונה יסכימו איתך. למרות שאני מניחה שלא.

אני מכירה את הקומונה,

אני יודעת שאין להם שום כוונה לפגוע באף אחד ושברגע שהרוחות ירגעו הם בטח יבואו לכאן ויתנצלו אם הם פגעו במישהו. ובטח, אבל ביחד עם זה היית מקבלת כמה הודעות שיבהירו לך שזה הכל בצחוק, סביר להניח שהיית מקבלת את זה במסר או משהו אם לא על גבי הקומונה, לנעמה לא הבהרנו את זה כי טלי וניבי הבהירו לה את זה כבר.

GalGul000

New member
איילת ../images/Emo3.gif

אני לא יכולה לשלוח לך מסר. המסרים שלי חסומים בגלל תפוזונע. זוכרת את הלילה ההוא שלכולנו מאוד משעמם וכולם התחילו לשלוח מיליארדי מסרים בשביל שיהיה הרבה מסרים חדשים? כן, היה מאוווווווווד משעמם. אז נטע ביקשה שיציפו אותה, אז הצפתי אותה. כי אני מאוד חמודה
ובעקבות זה חסמו לי את המסרים. [בלע. שילכו ל@#%$%#^#$%%$.] בקיצור, אני מקבלת מסרים, אבל לא יכולה לכתוב. אז אני לא בדיוק יכולה לענות לך.. רוצה לשלוח לי את המסן שלך ואני אסביר לך שם?

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגם לי חסמו אותם../images/Emo6.gif.

אבל שלחתי אימייל להנהלת הפורמים.. והם שיחררו ת'חסימה

למעלה