2ofir

New member
יש ל איסי אבל רק אצל אא שלי

תוסיפ אותי מחר אני אהיה מחוברת 237710665

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif

תקשיבי, תירוץ יחיד שיש לי בשבילכן הוא שיש פה כל כך הרבה בנות, אף פעם אי אפשר להגיד. ואמת, אמת בשיא הכנות..אם אני אראה תגובת צומי של יעל [עזבה אבל לא משנה
] ולעומת זאת תגובת צומי שלך, אני אגיב קודם ליעל, כי היא חברה יותר קרובה..
אני יודעת שזה מעליב וזה, אבל לפעמים הפורום הזה דורש כל כך הרבה ממני, אני לא יכולה להעניק יחס שווה לכולן. כולן רוצות תגובה בשדח"ם, כולן רוצות צומי באוף, כולן רוצות שאת השאלון שלהן יקראו..ואי אפשר לתת לכולן. עכשיו, בשדחם עם ה10 תגובות. בדר"כ התגובות האלה זה
או משו, נכון? לא דורש השקעת יתר, אולי לך יהיו לי כמה הערות להוסיף ואז אני אצטרך להשקיע קצת יותר..וזה קשה, באמת! לא יודעת, אני חושבת שהפורום במצב ממש לא טוב, לא מגובש. את ותיקות וחדשות ולא קיים איזה קשר בין כולן..זאת ההרגשה שאני מקבלת. אז לחדשות, קשה להן להסתדר בלי להכיר בנות..
הותיקות, לא תמיד נמצאות כאן, לא מכירות את החדשות, אבל זאת בעצם אשליה, הרבה לא מכירות
וחושבות שהן לא שייכות. זה מצב מגעיל שכזה..
אני פשוט לא יודעת מה להגיד ואיך אפשר לפתור אותו..אבל צריך לעשות משו. וכל יום מישהי אחרת אומרת שהיא עוזבת, זה פשוט לא זה.

2ofir

New member
אה..כנסי

העניין הוא אני לא חדשה, אני דיי ותיקה...אממ נראה לי מתוך כל הבנות תגובה אחת..זה לא מספיק לאפאחד. ואני מבינה קודם כל מגיבים לחברות...וזה לא שאין לי כאן חברות, יש לי כאן..הרוב לא הרבה כאן כמוני..כ גם הן חושבות כמוני על הפורום..וחלקן חדשות.. אני לא חשוב שאנ מש גרועה בדוליז שצריכים להגיב לי תגובה בונה עם הרבה מחשבה ואת תקופת השדחם של התגובות הבונות אני כבר עברתי, הישתפרתי, לפני המפגש בתקופה שלפני, הגיבוצ לי יותר בנות..עכשיו הכל הישתנה, אני ממש מרגישה כאילו יש"מקובלים" "לא מקובלים" בטח הרוב לא חושבים כמוני אבל ככה אני מרגישה. ואת בהודעה כתבת על החדשות, אני וליאור לא חדשות, אני כמעט שנה וליאור שנה וחצי...ואנחנו מתחברות עם בנות..יש בנות שלא רוצות להיתחבר בחזה..נשמע הזוי אבל ככה זה.. אממ זהו ותחודה על החיבוק:)

o0Invisible0o

New member
טוב לא יודעת מה להגיד.../images/Emo122.gif

לי קשה להתחבר פה עם בנות כי כולן קטנות וזה..
ובכל זאת אני משתדלת לדבר עם על מי שפונה אלי..
מצטערת שככה אתן מרגישות ואני לא יודעת מה להגיד יותר..:S:S

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif.

אי-אפשר להתגבש עם כולן,אנחנו איזה 80 בנות. ואני אוהבת אותך
.

מרגישות לא שייכות?

נכון, אמרת בעצמך, יש כאן כאלה עם חברות כבר, שהתחברו דרך הפורום. לקבל גם בנות אחרות? מישהי פה לא קיבלה אתכן? אני בטוחה שהבנות פה ישמחו להכיר אתכן יותר לעומק, כולל אותי, וחבל שאתן מציגות את הדברים בצורה כזו שכאילו אנחנו אלו שצריכות ליזום הכל. אני מניחה שאף אחת פה לא יכולה לנחש איך מרגישה כל בת בפורום, ואם לא תתחילו ליזום בעצמכן ורק תעירו לנו שלא יזיק לנו להכיר אתכן ולהתחבר איתכן, אני לא בטוחה שהמצב ישתנה. אז כשיהיה איזה שאלון בפורום או משהו כזה, ויש איזו מישהי שנראית לכן נחמדה ושתשמחו להכיר אותה, קחו מהתשובות שלה בשאלון דרך ליצירת קשר, ותיזמו בעצמכן ;) אני אשמח להכיר אתכן, רק מה אני מעדיפה שלא לפרסם פה מסנג'ר\אייסיקיו, אז אם אתן רוצות תפנו אלי במסרים.

2ofir

New member
תודה../images/Emo25.gif

אנחנו לא מציגות את הדברים ככה, כמו שכבר אמרנו יש כאן גם בנות שלא מחזירות "היתחברות" אני אשמח להכיר אותך, אממ...אני אשלח לך מסר

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותך אופיר!!!!!!!! ממשממשמממש אוהבת!!! חברתי החמודה

נמאס לי!!

גרר!! נמאס לי. נמאס לי מהכל! אוף למה? למה למה למה למה למה למה למה??!?!!?!?!?1

אני מעדיפה שלא.

חוץ מזה שזה כבר דברים שמצטברים. זה לא רק בדבר אחד, זה בא מכמה דברים, מכמה אנשים.. זה פשוט כל כך הרבה דברים שמצטברים, ותמיד יש את הקש ששובר את גב הגמל.. זה פשוט תקופה כזאתי.. זה שובר אותי.. כל הדברים שקורים. אני אשכרה כמעט בכיתי ממקודם, כשכתבתי את ההודעה.. דאמ אני מרגישה חרא..

:) קודם כל אני דפוקה><

בעע שכחתי להגיד לך תודה על החיבוק מרוב כל הסערת רגשות הזאתי>< אני כלבה אגואיסטית>< חשבתי רק על עצמי>< בעע תודה על כל התמיכה.. לך זה אולי נראה מעט.. בעיניי זה הרבה.. תודה

למעלה