GalGul000

New member
אוי נו. לכו כבר. יא מדהימות ../images/Emo10.gif

שתיכן
כל כך. וסאפיר, תקראי את מה שכתבתי לאיילת על המסרים. בגלל זה לא החזרתי לך
אבל העיקר שהבנת לבד

o0Invisible0o

New member
XD

לגל יש תיבת מסרים מיוחדת.
לגל יש מסנג'ר מיוחד..מה זאת כל הבעייתיות הזאת?
נמנ.

GalGul000

New member
גל מיוחדת ../images/Emo11.gif

ובעייתית
נו מההההההה. המסרים זה באשמת תפוזונע. ואין לי מושג מה יש למסנג'ר שלי. אני בשוק שהוא בכלל עובד. במשך איזה שנה וחצי לא היה לי מסן. לפני יומיים הוא התעורר לחיים ><

o0Invisible0o

New member
אה, תודה?

בלה. תודה על הריב הטיפשי עם הקומונה שגרם לי להסתכל על דברים מזווית אחרת. תודה על הבנות שהחליטו לעזוב ופגעו בי כל כך וגרמו לי להבין מה אני עושה לאחרים. תודה לאלאניס מוריסט הנסגדת, אבל זה כבר לא קשור.[שמעו thank you!אה, גם ככה לא תבינו כלום..:X] תודה שאתם פה, או משו! גם המרגלות..
XD אה, תודה שלא הבנתם כלום מההודעה הזאת..
עכשיו אני באמת הולכת לישון..

o0Invisible0o

New member
יש בזה משהו רע? רוק לסבי?

לאמשנה שזה לא, אבל לא נכנס לויכוח הזה, כי פה אני באמת ובאמת שיכולה להתעצבן!
הו, עזבי את בת 13..זה כבר מסביר לי הכל.
רוק לסבי!
אלאניס? ברור.:X מראה כמה את לא מכירה את השירים שלה. [לא, you oughta know, hands clean, ironic, hand in my pocket, head over feet ו thank you לא נחשבים למכירה את השירים שלה.><] זה מכירה את הלהיטים שלה. אה לא !! די אני לא אכנס לזה! לא אכנס לזה!
אעאעאעאעאע, טוב אלאניס מוריסט זה רוק לסבי שאני הכי נהנת בעולם לשמוע.

אנבלייי

New member
מה רוק לסבי בזה?

את מעליבה את אלאניס. את לא מבינה בכלל.
ואת גם גורמת לאיילת לחשוב שבנות 13 זה רע
לא! איילת זה לא! איילת נסגדת
אנבל לאהוב איילת

o0Invisible0o

New member
רוק לסבי לא מעליב את אלאניס.../images/Emo99.gif

אלאניס אוהבת את הקהילה ומאוד מאוד תומכת.
אה, לא איילת חושבת שיש בנות 13 שלא שווה להשקיע בויכוח איתן. אה, אנבל!
אלאניס!

אנבלייי

New member
בארור שלא ><

גמני תומכת! או משהוOo נו אבל הלכתי למצעד הגאווה והכל. הכוונה זה שהיא מעליבה את הקטע. בלע נו. איך מתבטאים???
שהיא לא מבינה את הפואנטה והמשמעות העמוקה של אלאניס, והיא אמרה את זה כקללה O__+" בע

חיבוק? וכן.. באמת לא הבנתי כלום><

אם בא לך את יכולה למצוא אותי במסנג'ר [[email protected]] ולנסות להסביר לי ^^. ואם לא פשוט תוסיפי אותי למסנג'ר כי אני לא מבינה איך אין לי אותך><

GalGul000

New member
בלע. השעה עשרה ל5.

גל הרגע יצאה מהמקלחת. גל נזכרה קצת מאוחר להתקלח >< גל צריכה לקום עוד לא הרבה זמן. גל צריכה לחכות שיתייבש קצת השיער, כי ללכת לישון עם שיער ממש רטוב זה מעצבן. גל עייפה בטירוף. לגל כואב הראש. על גל עבר לילה ארוך. גל אוהבת יהב. גל אוהבת סאפיר. גל אוהבת איילת. גל אוהבת מיתר. גל הולכת לאות אהבה או כסף, הפרק שהיא פספסה היום במילא גל תלך לישון אחרי אהבה או כסף. גל תהיה מאוווווד עייפה מחר. גל אומרת שלום.

Nagboom

New member
חעחעחע..... התפוז הזה מפגר.

Nagboom, בהריון? כן, ואני גם בתולה. איזה נס!

למעלה