אנחנו יורדים על כל אלה,
בתור מישהי שאני מאמינה עשתה הרבה יותר ממכם ופעלה כנגד כל מה שאמרתם (אני פעילה בשומר הצעיר, מתנדבת בכל הזדמנות שיש לי, מחלקת אוכל לחסרי הבית, מתרימה למען רעבים באפריקה ולמען חולי סרטן ואיידס ועוד הרבה יותר) הבחורה שהכי צוחקת על חולי סרטן שאני מכירה, היא חולת סרטן והיא נורא אוהבת כשאני מלמדת אותה בדיחות חדשות על זה. אמא שלי גססה מסרטן, אז מי את שתגידי לי שאסור לי לצחוק על זה? אחד מהחברים הכי טובים שלי חולה איידס, והוא גם אחד מהאנשים עם ההומור הכי שחור שאני מכירה, אז מי את שתגידי לי שאסור לי לצחוק על זה? סבתא שלי, ניצולת שואה, היא זאת שלימדה אותי את אומנות הבדיחות שואה (ולפני שמישהו כאן יקפוץ, המילה אומנות שם בצורה הומוריסטית), מי את שתגידי לי שאסור לי לצחוק על זה? בתור קומונה שפחות או יותר 60% הם או גייז או דו-מיניים, כן, מותר לנו לצחוק על מה שאת קוראת לו קהילה חלשה, ודרך אגב, לקרוא לנו קהילה חלשה פגע בי יותר מכל ירידה שאי-פעם שמעתי על הומואים ולסביות. למה? כי זה בצחוק ואת דיברת ברצינות, זה בדיוק ההבדל הקטן. בתור קומונה שהרבה ממנה היא מפורום דוליז, הרגשנו שזה בסדר לצחוק עליכן, והכל ברוח טובה. הרי למעשה הבדיחות לא היו על פורום דוליז, אלא על אנשים בקומונע שלנו שהם מפורום דוליז, בדיוק כמו שצוחקים על... אהמ... מישהי מאיתנו כי היא גרה ביבנה (חור!

) ועלי כי אני אובססיבית לרוקי ועל אחרות כי הן נמוכות, זה הכל, אנחנו יורדים על כל מי שבקומונה שלנו, וחלק מהירידות הן על זה שהן בפורום דוליז, את זה רואים הרבה כי יש הרבה מאיתנו בפורום דוליז, זה הכל. ובדיוק כמו שאין באמת סיבה לצחוק על מישהי כי היא באה מבינה, אין גם באמת סיבה לצחוק על מישהי כי היא מפורום דוליז, אבל אנחנו בכל זאת עושים את זה, למה? כי זה מצחיק אותנו, בלי שום כוונה לפגוע באף אחד, לרוב זה הכי מצחיק דווקא את ה'קורבנות' שעליהם אנחנו יורדים (אחת מהפעמים היחידות שצחקתי בכל בגלל משהו שקראתי הייתה כשירדו עלי בגלל איזו שגיאת כתיב, אני דיסלקטית.) ושוב, אני מתנצלת אם מישהו מכאן נפגע, זאת לא הייתה הכוונה, הכוונה הייתה רק לרדת בידידותיות על אנשים בתוך הקומונה שלנו, שבמקרה הם מפורום דוליז. ההומור שלנו פוגע בהכל, כי זה הופך את ההתמודדות להרבה יותר קלה, אין לנו הרבה מה לעשות עם זה שיש רעב, עוני וחולי בעולם, אז אנחנו צוחקים על זה ועושים כמייטב יכולתנו בשביל לעזור לאותם אנשים. אבל בואו לא נהפוך את זה לדיון בנושא הומור שחור, כי אין לי כוח לעוד דיון כזה עכשיו, מה שאני מוצאת מצחיק, אתם לא, קלטנו. וכמו שאמרתי כבר איזה מיליון פעמים, אם תבקשו מאיתנו להפסיק, אנחנו נפסיק, למרות שלדעתי זה טיפשי לקחת ללב את השטויות שלנו, אם זה פגע בכם אין לנו ברירה אלא להפסיק.