2ofir

New member
לי ולליאור יש משהו להגיד..../images/Emo40.gif

לפני זה אנחנו רוצות להבהיר כמה דברים- ההודעה היא לא הודעת צומי..אנחנו לא כותבות אותה כדי לקבל חיבוקים ותגובות...אם תיקראו ואולי תפנימו..ותזכרו את שבועת הפרח, תבינו אותנו. כבר הרבה זמן שאנחנו שורות את זה בלב...וכבר נמאס וחייבים להוציא החוצה, אנחנו מרגישות לא שייכות, אנחנו מרגישות שאם ניתן למישהי אחרת לכתוב את ההודעה בול אותה הודעה שכתבנו יגיבו לה יותר...ואנחנו לא מרגישות..אנחנו יודעות פשוט ככה זה.\ אנחנו כותבות הודעה בשדחם..תגובה אחת, ושהגבנו לאחרות..תגובה אחת שלאחרות מגיבים איזה-10+, זה מעליב, באוף..כותבות משו, 2 תגובות,תגובה אחת...או 0...פעם אני ביקשתי חיבוק קרה לי משהו נורא...רק שתיים שירשרו..אז אני רואה שמשהי אחרת ביקשה..16 שירשרו...זה מעליב, אנחנו לא מרגישות שייכות, כאילו מתעלמים מאיתנו, עשינו משהו רע? לא...לא קיללנו לא רבנו, להפך...היינו לגמרי נחמדות.. אז על סמך מה? על סמך מה אתן מחליטות למי לתת תגובה? אנחנו לא מבינות... תקראו לנו זונות צומי..זה כבר לא משנה, כי יש כאן כאלה שפשוט לא יבינו...אנחנו לא זונות צומי, אנחנו פשוט לא יכולות יותר לשמור בלב. אנחנו מקוות שקראתן את ההודעה והבנתן אותנו...ותיזכרו, שבועת הפרח. נ"ב: יש כאן כאלה עם חברות כבר, אבל נו באמת..תתאוררו ותקבלנו ם בנות אחרות, לא יזיק לכן להכיר אותנו, ולהיתחבר איתנו, כל הקטע של פורום זה להיתגבש ולהכיר חברים..לא להיתגבש רק עם חלק..

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo24.gifהחיבוק הזה הוא באמת בשב

+ילכן. אני ממש מצטערת אם גרמתי לכן להרגיש לא רצויות. כל הכבוד על האומץ- אני לא הייתי יכולה להגיד דברים כאלה. ושוב, מצטערת.

2ofir

New member
../images/Emo25.gifתודה

והנה את רואה את אומרת "לי לא היה אומצ להגיד את הדברים האלה" הפורום עד כדי כך הידרדר שיש בנות שאין להן אומץ לכתוב מה שהן חושבות.. \אל תפחדי לכתוב מה שאת חשובת..זה עדיף מלשמור בלב. ושוב תודה.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gifבבקשה...

אין לי אומצ כי זה האופי שלי...[לא שיש לי מה לשמור, למרות שגםש לי לא תמיד מגיבים] ושוב בבקשה
יש משהו שיכול לעשות אתכן מאושרות
אם כן אשמח לעשות אותו בשבילכן[אלא אם הוא יהיה הזוי מדי]

2ofir

New member
חח מתוקה, אני שמחה שאת י

רוצה לעזור אבל אין לך מה לעשות..זה כל הפורום ביחד צריך להיתגבש.. ותזכרי שאומצ תמיד יעזור לך הרבה בחיים...

../images/Emo45.gif

הוצאתן לי את המילים מהפה. הקדמתן אותי. ותאמינו לי, אני לא סתם אומרת.

2ofir

New member
זה נורא שהרבה מרגישות כמונו....

אני יודעת שאת לא סתם אומרת...אני ממש ממש מבינה אותך...

GalGul000

New member
../images/Emo4.gif

שתיכן ילדות מגעילות, צבועות, ובאמת שאני שונאת את שתיכן. מי רוצה להביא לכם חיבוק בכלל?! או שלא
נראה לכן?! אני באמת אוהבת את שתיכן. באמתבאמת. ומבחינתי, אם מישהי צריכה חיבוק, ממש לא אכפת לי איך קוראים לה. אתן מדהימות, ובאמת שאני מצטערת שככה אתן מרגישות... אני מודה שגמני מידי פעם מרגישה יחס כזה. ואני מסכימה ב100 אחוז עם מה שכתבתם. זה נורא לא משנה מה הוותק של הבנות. לא צריך להתייחס לזה בכלל... כל אחת שנמצאת פה צריכה לקבל את אותו יחס. אבל אני גם חושבת שזה גם על אחריותה.. היא לא צריכה לחכות שיתחברו איתה. היא צריכה לנסות להתחבר, לבוא למפגשים, לדבר גם במסן, ופשוט להתחבר. לא לצפות שיעשו בשבילה את העבודה... [זה לא ספציפית אליכן. זה אל כל בת שמרגישה לא קשורה...] אני אוהבת אתכן נורא נורא. ואני מצטערת אם אי פעם פגעתי בכם.

2ofir

New member
חח תודה נבהלתי בהתחלה..

וזה כל הקטע שאני וליאור דיי הרבה זמן בפורום אנחנו באות למפגשים..ומתחברות עם בנות...אבל יש כאלה שלא רוצות "להחזיר" את ההיתחברות הזאת

../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

קודם כל, שני חיבוקים לכל אחת:) ודבר שני..כל אחת מרגישה לפעמים שהיא קצת אאוט, ושהיא לא מכירה בנות..יש דרך מאוד פשוטה לפתור את זה - ליצור קשרים. מסנג'ר, אייסיקיו, מסרים...הבנת כבר. סמכי עליי, זה יעבוד.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo45.gifזה נכון, מאז ששני חיברה או

+תי ואת ליאל בפרוייקט הקיץ, ממש התחברנו. לכל מי שרוצה- האייסי שלי: 222512027 אני מחוברת.

2ofir

New member
תודה..ו..

אני באמת ילדה חברותית(וגם ליאור) יש לי בנות במסנ...אני מברת בעיקר עם כמה יש כאלה שלא מחזירות תשובה.. ג\כאלה שפשוט לא אכפת להן ותודה:)

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gifכן, אבל אני לא אוהבת לדבר במסנ

יותר נוח לי באייסי. [אני גם לא זוכרת את הסיסמה, ואין לי מסנ במחשב הזה, רק בקודם]

למעלה