נראה לי שקראת למעלה..

אם הגעת עד לפה אני משערת.. אז זאת הסיבה שאני לא יכולה בדיוק להסביר מה קרה.. אני יכולה לרשום פה רשימה ארוכה ארוכה.. תודה בכל מקרה..

o0Invisible0o

New member
*הזדהות* לא היום אבל לפני כמה ימים.

..היו לי יומיים רצוף שפשוט לא הפסקתי לבכות..בגלל כל כך הרבה דברים!
מקווה שזה יסתדר!

איילת את משהו.

צריך... צריך.. [שחכתי איך קוראים לזה..><].. צריך..נו כמו לשכפל.. שיהיו הרבה איילת.. את באמת גורמת לאנשים להרגיש טוב את יודעת? וול תודה!

o0Invisible0o

New member
לשבט?XD

גאד, אתן רואות רק צדדים טובים או עצבניים פה..
אתן לא מכירות את איילת הפסיכית.
אבל תודה!
שמחה שגרמתי לך להרגיש יותר טוב!

אם.. כן לשבט!!!

זה נראה כאילו מישהו דיסלקט רשם לשבת.. רק עם ט'..
אני בטוחה שגם איילת הפסיכית לא נוראה.. כולנו פה פסיכיות.. [או שזאת רק אני><]

וול...

תקראי בתגובה שלי להדס.. גם.. זה הרס לי את היום ועוד כל כך הרבה ימים.. לא יודעת, זה הכל כאילו נהרסו לי החיים. אני לא מבינה איך התדרדרתי למצב הזה..

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gifנכון 'מעצבן' זאת מילה מעצבנת?

ו'עצוב' זה מילה עצובה, 'חיוך' זאת מילה מחייכת, ו'שמח' זה מילה שמחה. זה מוזר

טוב, זה מתחיל לעצבן.

אני, בתור נציגת קומנת 3212 - משחק תפקידים הארי פוטר, מאמינה שאני מדברת בשם כל הקומונה כשאני אומרת: אנחנו *לא* שונאים אותכם. אלפ"ד זאת *לא* קללה. אין לנו שום דבר נגד הפורום הזה, אנחנו קומונה מאוד צינית ויורדים על כל דבר שמגיע בדרכנו, במקרה יש המון בנות מפורום דוליז בקומונה, ככה שיוצא שאנחנו יורדות על הפורום הרבה, אבל אנחנו יורדות גם על עצמנו המון, לא הייתה לנו שום כוונה לפגוע. ואם זה כל-כך מפריע לכם אז אנחנו נפסיק, אנחנו לא נשתמש יותר בבדיחות הפרטיות האלה שבסך הכל נועדו בשביל לשעשע אותנו, אומנם אני מדברת כאן רק בשם עצמי, אבל אני מאמינה שכולנו חושבים ככה, אם זה פוגע בכם אנחנו נאלץ לוותר על אלפ"ד ועל הכל. אם מישהי נפגעה ממשהו שכתבנו שם, אני מצטערת ומתנצלת בשם כולנו. ובקשר לתלונות הפרטיות, אם התנהגתם למישהי בצורה כזאת, במקום לתקוף אותה בצורה כזאת אני חושבת שאתן צריכות להתנצל בפניה, שמישהי רצתה להצטרף לפורום שלכם והרגישה ככה, בדיוק כמו שאנחנו מתנצלים בפני החדשים אם אנחנו רואים שהם נעלבו. נפרדת ממכם במסר של שלום ואהבה, הילה-גרגורי. (פיסאנדלאבוס מישהו?[גם זאת בדיחה פרטית])

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo4.gifזה ממש ציני להגיד שכולן כאן

פאקצות-סנוביות-מתנשאות. ממש מצחיק.

ארג..

נא לעשות את ההפרדה. פקאצות - כי, זאת ציניות. גם אתן קוראות ככה לעצמכן, וככה אנחנו יורדים עליכן, בדיוק כמו שאני יורדת על זה שכל הלסביות גבריות וש"איכס הומואים" או "איכס פריקים". סנוביות-מתנשאות, אלו המקרים האישיים שבהם אנשים מהקומונע שלנו שרצו להצתרף קיבלו את היחס הזה, מה לעשות? במקום לכעוס עליהן, או עלינו, תתנצלו ותנסו להבין מה קרה.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gifאפשר לדעת מתי הם ניסו להצטרף?

אולי מאז הפורום השתנה? ובכלל, איך הפורום שלנו הגיע לקומונה שלכם?

אולי השתנה,

אז מה? לא בגלל זה התחלנו לרדת עליכן. היו לנו כמה בנות מדוליז מההתחלה ממש, והן הביאו עוד, שהביאו עוד, שהביאו עוד, ששמעו עליה מעוד ובאו לבד. ככה הגיע הפורום שלכם לקומונע שלנו, וכשכמעט כל הודעת חדש זה "אני מפורום דוליז", אנחנו חייבים לצחוק עליכם, בגלל שזאת מטרה כל כך קלה. כמו הומואים, שכן עליהם אנחנו צוחקים המון. הדברים היחידים שאנחנו צוחקים עליהם יותר מעל הומואים ופורום דוליז זה על ערוץ הילדים ועל עצמנו. ואני אעתיק לכאן חלק מהודעה שלי מהקומונה. "ארג, כל הקטע הזה מוציא אותי מפוקוס ואני לא מצליחה להגיע לנקודה שלי. אני אנסה שוב אחרי שאני ארגע קצת." זה נכון גם לכאן

מה?><../images/Emo96.gif

זאת הסיבה הכי טיפשית ששמעתי:0. זה ממש מטומטם להגיד שרק בגלל שהם "מטרה כל-כך קלה" אז יורדים עליהם. הומואים ולסביות הם לא מטרה קלה, הם קהילה חלשה,ואתם מנצלים את זה ויורדים עליהם.><. מה הבעיות שלכם?
.

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

אולי תרדו גם על עניים, חולי איידס, חולי סרטן ורעבים באפריקה כי "הם מטרה כ"כ קלה"?! זה פשוט מגעילות. או גזענות. או שניהם.

אנחנו יורדים על כל אלה,

בתור מישהי שאני מאמינה עשתה הרבה יותר ממכם ופעלה כנגד כל מה שאמרתם (אני פעילה בשומר הצעיר, מתנדבת בכל הזדמנות שיש לי, מחלקת אוכל לחסרי הבית, מתרימה למען רעבים באפריקה ולמען חולי סרטן ואיידס ועוד הרבה יותר) הבחורה שהכי צוחקת על חולי סרטן שאני מכירה, היא חולת סרטן והיא נורא אוהבת כשאני מלמדת אותה בדיחות חדשות על זה. אמא שלי גססה מסרטן, אז מי את שתגידי לי שאסור לי לצחוק על זה? אחד מהחברים הכי טובים שלי חולה איידס, והוא גם אחד מהאנשים עם ההומור הכי שחור שאני מכירה, אז מי את שתגידי לי שאסור לי לצחוק על זה? סבתא שלי, ניצולת שואה, היא זאת שלימדה אותי את אומנות הבדיחות שואה (ולפני שמישהו כאן יקפוץ, המילה אומנות שם בצורה הומוריסטית), מי את שתגידי לי שאסור לי לצחוק על זה? בתור קומונה שפחות או יותר 60% הם או גייז או דו-מיניים, כן, מותר לנו לצחוק על מה שאת קוראת לו קהילה חלשה, ודרך אגב, לקרוא לנו קהילה חלשה פגע בי יותר מכל ירידה שאי-פעם שמעתי על הומואים ולסביות. למה? כי זה בצחוק ואת דיברת ברצינות, זה בדיוק ההבדל הקטן. בתור קומונה שהרבה ממנה היא מפורום דוליז, הרגשנו שזה בסדר לצחוק עליכן, והכל ברוח טובה. הרי למעשה הבדיחות לא היו על פורום דוליז, אלא על אנשים בקומונע שלנו שהם מפורום דוליז, בדיוק כמו שצוחקים על... אהמ... מישהי מאיתנו כי היא גרה ביבנה (חור! :p) ועלי כי אני אובססיבית לרוקי ועל אחרות כי הן נמוכות, זה הכל, אנחנו יורדים על כל מי שבקומונה שלנו, וחלק מהירידות הן על זה שהן בפורום דוליז, את זה רואים הרבה כי יש הרבה מאיתנו בפורום דוליז, זה הכל. ובדיוק כמו שאין באמת סיבה לצחוק על מישהי כי היא באה מבינה, אין גם באמת סיבה לצחוק על מישהי כי היא מפורום דוליז, אבל אנחנו בכל זאת עושים את זה, למה? כי זה מצחיק אותנו, בלי שום כוונה לפגוע באף אחד, לרוב זה הכי מצחיק דווקא את ה'קורבנות' שעליהם אנחנו יורדים (אחת מהפעמים היחידות שצחקתי בכל בגלל משהו שקראתי הייתה כשירדו עלי בגלל איזו שגיאת כתיב, אני דיסלקטית.) ושוב, אני מתנצלת אם מישהו מכאן נפגע, זאת לא הייתה הכוונה, הכוונה הייתה רק לרדת בידידותיות על אנשים בתוך הקומונה שלנו, שבמקרה הם מפורום דוליז. ההומור שלנו פוגע בהכל, כי זה הופך את ההתמודדות להרבה יותר קלה, אין לנו הרבה מה לעשות עם זה שיש רעב, עוני וחולי בעולם, אז אנחנו צוחקים על זה ועושים כמייטב יכולתנו בשביל לעזור לאותם אנשים. אבל בואו לא נהפוך את זה לדיון בנושא הומור שחור, כי אין לי כוח לעוד דיון כזה עכשיו, מה שאני מוצאת מצחיק, אתם לא, קלטנו. וכמו שאמרתי כבר איזה מיליון פעמים, אם תבקשו מאיתנו להפסיק, אנחנו נפסיק, למרות שלדעתי זה טיפשי לקחת ללב את השטויות שלנו, אם זה פגע בכם אין לנו ברירה אלא להפסיק.

אנבלייי

New member
XD :-\

אז קודם כל, מה שתמי ונעה אמרו.
למה שלא תרדו על נפגעיי פיגועים וחולי סאטן? זה כלכך קל! יופי! דבר שני. גם אם תגידו שפורום דוליז זה לא כמו אנשים חולים (אם כי אני לא מבינה את ההקשר להומואים, גזעניות
חה חה, גם זה היה בציניות, חה.
) זה כמו שאם מישהו יגיד על ההורים שלו שהם מעצבנים ורעים, לא נותן זכות למישהו אחר להגיד את זה על ההורים שלו. או משהו. בלע.

למעלה