GalGul000

New member
הו, לא ../images/Emo7.gif

אני כל כך עצבנית על ערוץ 3. הייתי בטוחה שהיום זה הגמר של "אהבה או כסף" וכל התוכנית מתחו אותנו..... פתאום היה כתוביות ואמרו שהגמר בראשון. דמאטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי בטוחה שהיום הגמרררררררררררררררררר וגם עד היום בקושי הצלחתי להחזיק את עצמי ולא להכנס לספויילרים.. עד ראשון?!?!?!?!?!?!??! אריראעקרבשדגהנגדשנמגכשמנכשג כגישכגהכשגששדגשדגבה כל כך התעצבנתיייייייייייייי. אררררררררררררררררררררררר. ואז. בגלל שחשבתי שזה הגמר, פספסתי כוכב נולד בשביל לראות את זה. אז נכנסתי לפורום כוכב נולד בשביל לראות מה היו התוצאות. עומרי שלי
אני לא מאמינה. הדר הפוסטמה הזאת
מי העלה אותה?!?! מייי?!?!? אררררר. היא כל כך גרועה. ועומרי כל כך טוב
מי שם אותו עם סעדו?!?! אררררר. 100 אחוז- אם הוא היה בשלישייה אחרת הוא היה עולה לגמר. או לפחות מקום שני ואז לגמר. כל כך מגיע לו
וכל כך *לא* מגיע להדר. כולם איכזבו אותי הערב

tamaguchi girl

New member
אהבה או כסף לא נגמר היוםם??

איזה מזל -.-' פספסתי, וכמעט בכיתי שלא ראיתי,כי גם את הגמר הקודם [של רוב ארין ופייג'] לא ראיתי >< אתמול היה פרק ממש דפוק..לא הבנתי מה הולך בו...צ'אד ווייד יודעים על ה-2 מיליון של ארין או מה? הלכתי לאיבוד עם התוכנית הזאת..

GalGul000

New member
כן גמני לא הבנתי מה הלך אתמול..

לדעתי צילמו את זה אחרי התוכנית... כאילו אחרי הגמר.

tamaguchi girl

New member
עכשיו שאת אומרת את זה זה נשמע לי ה

+גיוני. כי הם ראו קטעים מפרק הגמר, אז הם בטוח צילמו כבר את הגמר..><

M o o M o o

New member
../images/Emo45.gif(בנוגע לאהבה או כסף) אבל ידעתי

שזה לא יהיה הגמר
. צ'אד
.

אנבלייי

New member
היי! ../images/Emo2.gif

פתאום ישלי... ציצימ! O_O (אנבל סתמי.) אממ.. מה רציתי.. אה. שחכתי. בוהו. אני טיפשה.

ApharseMon

New member
לאאאא

אני מזועזעת כי אני במקלדת ויראי ואין איקון קסם חוניקד וו

אני ממש חייבת.../images/Emo29.gif

לדבר עם מישהו. ממש באלי, להוציא את הכל, ממש את הכל. אז אם מישהו מוכן בטובתו לדבר איתי, אני ממש אשמח.

למעלה