BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיש אלוהים בשמיים אני אוהבת

אותו!!!! שנה הבאה. דפנההההההההההההההההההה(לא מהפורום
כמובן) תנהל את בית ספר!!!!!!!! יש!!!!!! היא הייתה מנהלת שלנו ביסודי היא כזאת טובה!!!!!! יששששששששששששששש!!! מנהלת שהיא לטובת התלמידים!והיא גם מכירה אותנו ויש יש יש!!!!

האגוש

New member
מישו מכוכב נולד התעלף בשידור חי!../images/Emo10.gif

האאאאאאאא מסכן! הוא לא זכה אז הוא התעלף .. וצביקה הדר לא ידע מה לעשות עם עצמו אז הוא המשיך לדבר כרגיל..יוו.. שיהיה בריא

o0Invisible0o

New member
הו זה לא הוגן לעשות סרט

כמו "מיליון דולר בייבי" זהו פשוט עולם אכזר. וזה לא הוגן שחברה שלי הרסה לי את הסוף לפני שהתחלנו לראות כי לה הרסו אותו!
אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך, דמט, תשננו את זה!
אבל זה עדיין היה סרט מדהים. וזה לא הוגן שהביקורות על הדיסק רעות..
זה דיסק טוב.האמת, זה דיסק מצויין. והיא לא מחקה אף אחד, כולם מחקים אותה, אז שתקו מבקרים טיפשים!
ולעשות שיחת ועידה במסנ, באנגלית, זה פשוט מצחיק. [כן זה לא היה קשור לכלום..
]

Radio Joe

New member
חלמתי על רוני :|

ועל פאקצות ומפלצות כאלה מהפאוור ריינג'רס. ועל תמונות של אפרת ויוני ורוקי באוטובוס ><

Radio Joe

New member
../images/Emo122.gif

הממ חזרנו באוטובוס מההופעה של אפרת כמסתבר
והייתה לנו מפלצת פאוור ריינג'רס אבל טובה ששמרה עלינו >< ואת הראת לי שבכללללל רחבי האוטובוס תלויות תמונות של אפרת ויוני והתמונות של רוקי היו שמורות במקום מיוחד D: ואז הייתי צריכה ללכת לסופר או משהו אז הנהג לקח אותי וכשהלכתי לסופר ראיתי שמלא מפלצות פאוור ריינג'רס אבל רעות השתלטו ומלא אנשים נכנסים לאוטובוס, אז רצתי להזהיר אותך להוציא מהר מהר את התמונות אבל ראיתי שהם כבר נכנסו, אז התחלתי לעזור לך לקחת מאנשים ת'תמונות ואיש אחד לא נתן לי כי הוא חשב שאפרת כוסית וביקש תטלפון שלה :| נשבעת!!
ואז הגענו לפאקצות שלא הסכימו לתת לנו את הדפים והם קראו לנו פריקיות או משהו >< והתחלתי לקלל אותן וזה היה ממש מצחיק [כנראה] כי את היית על הרצפה
. ואז הצלחתי לקחת את זה מהן ופתאום היה אור כחול שמסתבר שזה היה בשבילנו כדי שנדע לרדת כי הממ לבשנו חולצות כחולות >< ואז ירדנו והיה קר ולבשת גופייה אז הלוותי מהפאוור ריינג'ר הטוב שלנו צעיף והבאתי לך. הממ, כן. P:

../images/Emo6.gif את חמודה.

הלוואי והיה אוטובוס עם תמונות של אפרת, יוני ורוקי!
נחמד מצד הפאוור ריינג'ר הטוב שהגן אלינו, וגם תודה על הצעיף!
גרמת לי להרגיש חשובה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגמאני חושבת שהם כופרים ../images/Emo46.gif.

תראו איזה שלט מצאתי באינטרנט
.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif:]

תשלחי להם את התמונת אולסטאר מהמפגש

zuki nuki

New member
הייייי זוכרות אותי תגידווו?

יאוו כמה זמן לא הייתי פה מ-ל-א הייתי בחול וכל הסיפור עם הצאונה ובקושי יצא לי להכין דוליז אז...עכשיו אני אצל חברה ניסיתי בכל הכוח לשכנע אותה להכין דולי אבל לא היא לא רוצה אז אני לאא אכין עכשיו אולי לפני שאני אחזור לחול...ואני אבוא לגפן או משהו ואז אני אכין כי ביינתים אני אצל סבצתא שלי שאין שם אינטרנט אז אין ממש גישה לפורום למייל ולכל אלו..יאאועוא כל כך התגעגעתי היה מפגש נכון? כנראה במפגש הבא אני אהיה פה בגלל שאני משכנת את אבא שלי לחזור...ואמא שלי עובדת שם אז אולי היא תחזור מאוחר יותר משהו כמו שנתיים ואז נבקר שם כל הזמן והיה כיף...גם להיות שם וגם לגור פה..
התגעגעתי לארץ! אמממ אני יודעת שאפ'חד לא הולך לקרוא מה שאני כותבת אבל רק בשביל עצמי שאני ארגיש שהורדתי כמה דברים מהלב ושהודעתי לכן והכל חחח...קראתי בכלמיני קומונות שגפן נמצאת בהן שהיא נשברה קרו לה כלמיני דברים והיא..בואו נגיד באמת נשברה ודיברתי איתה גם בטלפון יום אחד וכזה...אני יודעת שהיאלא נכנסת כלכך הרבה לאוף אז אני מרשה לעצי לכתוב פה אם במקרה היא תכנס אז לא נורא.. קיצר רציתי לעשות משהו שישמח אותה אבל איןלי רעיון אז אם יש לאחת מכן רעיונות אתן מוזמנות לכתוב..ואני אשמח לשמח אותה...טוב אז אני אקצר..כנראה שעוד חודש משהו כזה אני חוזרת לארץ לקנות כלמיני דברים וספרים ללימודים של שנה הבאה...ואז אני אהיה פה לפחות שנה הבאה כיתה י' שזה תיכון בעצם! אז יהיה לי פחות [קשה להסתגל משום שזה תיכון ועוברי לתיכון יש הרבה ילדים חדשים ובכלל כולם מכירים את כולם...והייתי בארץ אז מהבחינה הזאת אין בעיה! ואז אני אבואא למפגש הבא שאין לי מושג מתי הוא יוצא אבל אני מקווה להיות בארץ עד אז ובפורום ככה שאני אשמע ואני אבוא..יהיה ממש מממש נחמד לפגוש את כולכן
סורי שהורדתי כל כך הרבה מהלב פשוט אני כשיו אצל חברה והיא במקלחת ודיי משעמם חחח החלטתי להודיע לכן.. מי זלא זוכרת אותי אני ליז והייתי בפורום לא מזמן ואז הייתה תאונה ואמא שי החליטה שרע בארץ אז עזבתי עכשיו אני בביקור, זהוווווווווווווו אוהבת אתת כולככןן המוןהמון
ומקווה תשרצו לראות אותי במפגשש אתן יכולות להגיב להודעה!

למעלה