../images/Emo28.gifאני לא יודעת מה לעשות, בבקשה ת
+קראו ותגיבו. אני עם 2 חברות בסאמר סקול ב"ש, עכשיו הן מחפשות רק לבדוק ת'ברזילאים שמדריכים שם וזה, והן ממש לא בראש שלי.:\ עכשיו- אנחנו לא מכירות שם אף אחד, אז גם אם אני מחליטה לא לרצות ללכת לאיפה שהן הולכות, אין לי ברירה. היום היה טיול במקום ממש חם עד 6. אז אמרתי שאני לא הולכת כי לפי מה שכבר אמרתי- רציתי לנצל כל הזדמנות כדי לא להיות בסביבתן . [ואגב, אחת הילדות היתה אמורה לבוא איתי אבל ראינו שבאה לשם ילדה אחרת שהילדה הראשונה עושה פוזות עליה.
והילדה השניה רוצה עכשיו שכל יום אני אחזיר אותה הביתה, והיא אפילו לא ביקשה, חצופה. בגלל שאמא שלה בחופש היא מודיעה לי כאילו כלום. יא- איזה סוגריים ארוכות.
] בכל אופן, אני ממש נהנית שם אבל לא מבחינתן, והן משכנעות אותי להיכנס לבריכה ואז הן רוצות לצאת כדי לדבר עם איזה ברזילאי, וכפי שאמרתי אני נשארת. ואז הבדוואים תמיד מתחילים איתי [דיייייייייי!!!
למה דווקא איתי, בכל מקום. אפילו שאני הולכת כמו דוסית אז מדברים על הרגליים שלי, בגלל הכפכפים.
] ואז אני חוזרת ונראית כמו שפוטה מטומטמת. בכל אופן, ההורים שלי שילמו על זה ואני לא רוצה לעזוב מה לעשות? למה הלכתי לשם. אני לא הולכת לדבר עם הילדה הזאת אף פעם!
בבקשה תעזרו לי עד 9 וחצי.