Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo23.gifמה אני אוהבת?

בהנחה שאלה רק דברים מאינויאשה-
סשומארו.
קוהאקו.
נאראקו.
מירוקו.
שיפו.
קיצר, את כולם חות מקגומה >_>
ג'קוטסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בנקוטסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ג'קוטסו ובאנקוטסו!!!!!!!!!!
נאראקו וקוהאקו!!!!!!!!!!!!
אינויאשה סמאשי!!!!!!!!! ^_^
למה אני שמה כל כך הרבה סימני קריאה?!?!?!?!?!?
אפילו בתוך סימני השאלה??????
בע. 00; הנה. נגמר. מה עוד?
יאוי, עקרונית, של כמעט כל זוג שתרצו. אבל סאשי חייב להיות עם אינו או עם נאראקו. אינו לא חייב להיות עם סאשי ^^ ... זה כל מה שאני חושבת עליו עכשיו ^^ אז אני אגיד עוד אחר כך. תודה מראש לגמד שלי ^_^

K a r i

New member
א..מ... אמ.

מה שכל פאנגירל מצויה תאהב.
את נאראקו / קוהקו בגלל באקורה -.-' .
אמ,יאוי קל.
את קיקיו / אינוי או אינוי / סאשי. ֹ _ ֹ
את ריטע
את אומנות השרשור
זהו
למרות שיש מלא...

Bakura

New member
כה כה ^_^ אני מלאת השפעה על אנשים!

GO SHOTA!!! אני אומרת לכם, בסוף הסדרה אתם תראו כמה קיקיו שווה וקגומה היא בעע *-* ואז, חלום חיי ייתגשם ;; אה, וחופית, מה עם משי? ^^ ושמת לב ש
חמוד להפליא? צריך לתת לו שם. אני מצביעה על בייקון XD סתם
אני חושבת שחיים יהיה חביב ^^ או-"יאוי, החזיר הסוגויי" XD

K a r i

New member
פאק מה עם התוכן?!

קואים לו מושי וושי החזירווש D: ניק ישן
וקיקיו זאת לא אשמתך
אבל כל היאוים והסלאשים זה כל בהשפעתך.
וגם הוא >>
<< בהשפעת המסמיקן -.-'

Bakura

New member
קיקיו זה לא אשמה-זו מתנה../images/Emo77.gif

מושי וושי? כמה חמוד ^.^ וידעתי שקיקיו לא ב"אשמתי", כי היא כל כך מעוררת אהדה גם בלי
.. גם יאוי וסלאש מעורר אהדה, רק צריך להעניק דחיפה קטנה לכולם, או גדולה מסאשי לאינו XD ... אוי אני וחוש ההומור החולני שלי לפניי לימודי מתמטיקה
... אז, מה עם משי? את מעוניינת? כי היא ממש כוסע
והיא באמת באמת זקוקה לבית חם ואוהב כבר... ;;

K a r i

New member
אני מצטערת.../images/Emo10.gif אבל אני לא יכולה.

היא לא יכולה לגור בבית שלי יהיה מאוד רע כי אני גרה בבית קומות ולא יהיה לה מה לעשות ואף אחד לא בבית כמעט,ואני לא בטוחה שאני אצליח לטפל ולגדל כלבה כ"כ גדולה.
חוץ מזה יש איזה שהוא אתר שיש שם לוח מודעות מאוד פופולארי אבל אני צריכה לממוא אותו ואני יביא לך קפיש? ^_^ אני ממש ממש מצטערת באקי....

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זה בסדר ../images/Emo13.gif

זה טוב שאת מכירה במגבלות שלך וחושבת רק על טובת הכלב. אבל רק לתשומת ליבך, זוהר מחזיקה בכלב אלסקאן מאלמוט, גולף, שהוא לא גדול- הוא ענק, והיא גרה בבית דירות. אם מספקים לכלב מספיק תרגול ומספיק תשומת לב (וכמובן, גולף יגיד- הרבה אוכל! ^O^) אין סיבה שהוא לא יוכל לגור בדירה. אם את רוצה בכל זאת לאמץ כלב, מומלץ לך ללכת להסגר העירוני הקרוב לביתך או לצער בעלי חיים, וללכת לפורום בעלי חיים והתנדבות ואימוץ בתפוז. אני ממליצה לך לחכות ולאמץ את הכלב שלדעתך תוכלי לטםח בו הכי טוב, ושגם באמת באמת צריך את העזרה שלך. ^_^ בהצלחה.

ואני אוהבת

אינוי/קגו
סתם אינוי
סתם קגו
פנארטים משעשעים
סאשומארו
דמויות של אנימות בכלל
(לא קשור) את יואה, הבישי הכי מושלם שיש
מירוקו/סאנגו (נסקלת על ידי נומו
)
רין
קירארה
שיפו
פיקצרים הזויים של "איך זה היה באמת"
סתם פיקצרים שאינם מכילים שיפים מוגדרים
פיקצרים הזויים
פנארטים משולבים

Kiku

New member
אותי? ../images/Emo12.gif

גם אני אוהבת אותך!!!
|חיבוקגדולגדולומוחץ|

טחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo174.gif

אומנות השרשור? יש לי אוסף של 6 אומנויות שרשור. באמת. אספתי אותן מלא זמן. O:

PakoLina

New member
אני

אני לאהוב מאינויאשה: הכיהכי: מירוקו. הוא המאמי שליי! אני גם אוהבת פיקים קצרים מצחיקים והזויים, כל פיק שיש בו אני +מירוקו, [
] תמונות עם ריבים\קטעים של קגו+אינו, תמונות קבוצתיות וכלל כל מה שקשור לאינו. אני לא לאהוב באינו: כלום, חוץ מ סאנגו+מירוקו. זה מחליא אותי. מי ששם לי את זה הוא כבר נחשב ז"ל. תודה ^.^ אני לאהוב בכלל: תמונות של תוכים, תמונות של סוסים, כדורי פרווה מהלכים, תמונות מצחיקות עם בעלי חיים, הארי פוטר ו.. זיהו, נראה לי.

נמממ

אני חושבת שכולן כאן יודעות שאני אוהבת נראקו, רין, אינויאשה/קגומה וזהו בעיקרון. אני גם אוהבת סאשי/רין

karyn

New member
וב אני אוהבת את קוגה

במיוחד! חוץ מזה את כולם! אבל נא לא לשלוח לי תמונות של נאראקו ו/או קיקיו תמונות של קאגורה יתקבלו בברכה! ^^

J e i n

New member
אני ../images/Emo23.gif....

את כל הדמויות בסדרה חוץ מנאראקו, ביחוד את קיקיו וקאגורה. את אוונסנס (להקה, למי שלא מבין מה זה לעזאזל) ואבריל לאבין. פיקים של קוגה/גינטה (לא משנה איזה דירוג. למרות שעדיף לא בהגזמה). ציורים של פיות וכד'. דברים מצחיקים.

S O R A

New member
מה ילדה מוזרה כמוני אוהבת:

הארי פוטר!!!! אינו-קון את קגומה (וכן אני שונאת את קיקיו) שיפים\סלאשים של הארי\דראקו הארי\ג'יני אינויאשה\סאשומארו אינויאשה\קגומה.... נמ... ג'ינג'ית מוזרה עם עיניים כחולות מוזיקה: יפנית (מאנימה) לינקין פארק ובכללי כל מיני (גם רוסית ולא רוני)

למעלה