זה מפריע למישו?../images/Emo174.gif

לא. ואחרי שמעדכנים את החתימה, צריך לשלוח הודעה חדשה בשביל שזה יופיע ב'כככככלללללללללל' [ד"א, היה מיותר לשים כל כך הרבה משתי האותיות האלה, הייתי מבינה את הפואנטה אם היית פשוט מדגישה וזהו.] ההודעות שלי.

שאלה!!../images/Emo175.gif

נכון שסאנגו קוראת למירוקו היא אומרת נזיר נכון?? תענו זה דחוף פליזז

פולי3

New member
XD ביקשתי מאורנג' רינגטון אינויאשה

חחח, שלחתי להם מייל ! והם אמרו שהם יחשבו על זה

Paruety

New member
0_0

אם יהיה אני אהיה בין הראשונים שיורידו! פעם הם נתנו אופציה שלרשום שם והוא יהפוך לאייקון, אז בקדימה של המסך שלי יש "אינו
"

מה אתם אומרים על התמונה?

מה אתם אומרים על התמונה *בהלם*אני ממש אבל ממש בהלם אני סמתי את זתמונה תגיבו לגבי התמונה

PadfootGirl

New member
נצל"ש../images/Emo115.gif

שלום, ב-20 לחודש, יום סיום הלימודים, יפתח אתר חדש של פאנפיקשן בעברית. האתר יכלול פאנפיקים ארוכים, פיקצרים, פיקהזויים, פיקים מתורגמים, פיקשירים ופאנארטים. אם ברצונכם לפרסם יצירה [פאנפיקשן ופאנארטים בלבד, בכל פאנדום אפשרי] מפרי עטכם באתר זה, צרו איתי קשר במסרים ואתן לכם כתובת לשליחת יצירות. כתובת האתר תפורסם כאן ב-20 לחודש. דנה.

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifנצל"ש

צירפתי להודעה תמונה מאוד מפורסמת של נאראקו, ואני תוהה מאיפה היא. האם היא מהסדרה או מאחד הסרטים? תודה מראש!

PadfootGirl

New member
כן. בדיוק.../images/Emo115.gif

וגם פאנארטים. ואני יודעת שהרבה כותבים פיקים/ מציירים פאנארטים בפאנדום אינויאשה, בגלל זה ביקשתי שתיצרו איתי קשר במסרים אם אתם רוצים לפרסם.

TheMagicGirl

New member
|קובירציתי רק להגיד.. למי שמעוניין,

למרות שזה לא ממש קשור לאינויאשה, נורא רציתי להודיע לכם על הבלוג החדש שפתחתי על סיפור בהמשכים, אני נורא אשמח אם תכנסו עליו ותביעו את דעתכם- כי היא חשובה לי מאוד. תוכלו להיכנס דרך הפרטים האישיים שלי ישר לבלוג, תודה מראש!

TheMagicGirl

New member
סורי.../images/Emo70.gif.

לא התכוונתי לדחוף משהו, אבל איפה עוד יכולתי לשים את זה? בפעם הבאה אנסה בדרך אחרת,

Bakura

New member
../images/Emo96.gif*אנחה*זה על קגומה-אינו, נה?

ו... בלוגים זה לא כדי לרשום על עצמך?

סאנגו

New member
זה לא על...

אינו-קאגו.... בבלוג אפשר לעשות מה שרוצים... והיא בחרה לעשות פיק

נצל"ש!!!!! אבל מזה דחוףףףףף!!!!

סליחה אבל כרגע נכנסתי לגלריות וראיתי בתמונות שלקאגומה דבר ממש מגעיל וסוטה. לפי דעתי זה אינו דבר הולם שצריך להיות בפורום ואני רוצה שימחקו אותו או כל דבר סוטה אחר! זה לא הוגן כלפי ילדים ששונאים אנטי!

De-Panther

New member
תודה לאל שאזהרת אבל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בפעם הבאה עדיף לשלוח לי או לקטי מסר בקשר לזה במקום להודיע על זה בפורום
יותר מהיר ויעיל (יותר קל לי לראות שיש לי הודעה חדשה מאשר איזשהו נצל"ש בפורום

למעלה