היום בתפוז אנשים ../images/Emo63.gif

יוסי פינקלשטין, מטפל ומגשר יענה לשאלות הנוגעות למערכת היחסים בין הורים להוריהם הערב בשעה 20:00 בפורום הורים והוריהם
ד"ר אילנה בן-דרור, מומחית לאבחון וטיפול בליקויי למידה עם התמחות ממוקדת בתחום ליקויי קריאה ובעלת מכון בן דרור לאבחון וטיפול בליקויי למידה תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותענה לשאלות על אבחון דיסלקסיה התפתחותית ועל שיטות ועקרונות מומלצים להוראת הקריאה.
במסגרת חגיגות חודש הספר העברי המשורר דרור גרין יענה לשאלותיכם בפורום שירה ופרוזה הערב בשעה 21:00
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652

דופיאשה

New member
שרשור גמד ענק!!!! כיף! ../images/Emo13.gif ../images/Emo69.gif

נא לקרוא לפני שנירשמים!! אוקי גמד ענק הוא משחק אנונימי ביותר עכשיו הוא הולך ככה כל מי שרוצה להשתתף לשלוח לי מסר ואני אשלח לכל אחד ואחד מי הענק שלו עכשיו הגמד אמור להעביר לענק כל מיני צ'ופרים מכתבים תמונות וכו' דברי אינויאשה בדרך אנונימית ביותר הקטע הוא שכל המשחק נעשה בצורה אננוימית ביותר ע"י פתיחת משתמש חדש בתפוז או בכל דרך אחרת המשחק יהיה מוגבל לזמן ואסור לענק לגלות מי הגמד שלו. הדבר הכי חשוב הוא לא להרשם אם אתם לא מחוייבים לשלוח דברים ולחשוב לפני לראות אם את לא עסוקים כדי לעשות דברים. בקשה אחרונה אני מבקשת שהמשחק לא יצא יותר מקותלי השירשור הזה!!! מקווה שתהנו

ketty the sheep

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo65.gif../images/Emo21.gif

נסדר קצת את הספאם, shall we? (ביקשו ממני גם למחוק את אחד משרשורי הגמד-ענק, אבל מכיוון שיש לו כ"כ הרבה תגובות פשוט אשרשר אותו הנה).

אתר פאנפיקשן חדש

פתחנו אתר יצירות מעריצים חדש וכולכם מוזמנים לבוא לבקר, לקרוא, להצביע, להגיב, להשתתף בתחרויות ואולי אף לתרום יצירה או שתיים. האתר יהווה "ספריה" לכל יצירות המעריצים, ויהיו בו פאנפיקים, פיקצרים, פיקים הזויים, פיקים מתורגמים, פאנארטים ופיקשירים. בנוסף יהיו בו תחרויות, הצבעות ועוד. כל אחד שירצה לפרסם אצלנו יצירה, יוכל לתקשר איתנו במסרים, או לעשות זאת דרך האתר עצמו, שבו כל הפרטים. נשמח לקבל תגובות, הערות והצעות לשיפורים ושינויים, ואתם מוזמנים להגיב על האתר בפורום האתר, באימייל האתר או במסרים האישיים (כתובות האימייל והפורום מפורסמים באתר). בברכת גלישה-נעימה-באתרנו, מנהלות אתר קווה קווה, קייט, דנה וספיר.

פולי3

New member
משהו שרציתי לפתוח ממזמן.

למה, כששומעים את ה"נומה נומה איי" הטיפשי הזה, כולם אומרים כמה שזה מגניב והכל, וזו שפה אחרת, וזה. אבל כשאני שומעת יפנית, צוחקים עלי ומתחילים לעשות קולות כמו של הודים עם "יאיייגיניצ'יקייכעיאייי !!!!!!!!" ותנועות כאלה כמו של ריקוד, גם כן הודיות כאלה כמו הנשים בסרטים ? למה ? מה הההבדל בין רומנית ליפנית, כאן ? נאמ.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

עכשיו, ב 15:00 בפורום ספרים וספרות, מתארח דב אייכנוולד, מנכ"ל הוצאת ספרים וספרות. אתם מוזמנים לאירוח בפורום
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: אופנה ומותגים
דפנה זילבר, M.A בחינוך המיוחד עם התמחות בהוראת החשבון לגילאים הצעירים, תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותענה על שאלות בנוגע לפיתוח חשיבה מתמטית דרך משחקים ותנועה לילדי הגן ובית הספר היסודי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום הפרעות קשב ו ADHD.
ב 21:30 נשדר את הבלוג TV של יובל גורביץ', מוזיקאי רוק ותיק, לא מוערך ולא שגרתי. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

Prince Of Hell

New member
נצל"ש

אנשים, מי בסוף נרשם למחזור השני של הסאמר סקול ? אני ובאקי נרשמות, אז מי שנרשם למחזור השני שיודיע ^^

harar8

New member
נצל"ש

ממש חשוב אני מבקשת ממי שעושה את זה שיפסיק בבקשה נכנסתי לגלריות וחשכו עיניי שוב פעם שמו תמונות הנטאי אני מבקשת להפסיק את זה כי יש ילדים קטנים וזה דוחה ומגעיל. אני מבקשת מהמנהלים למחוק את התמונות האלו.

למעלה