גם...

חברות שלי קוראות לזה אינוישה אבל יש לי בכיתה חברה, שרואה גם אבל לצערי אין לה אינטרנת ויש לי עוד חברה שרואה ליפעמים והיא מציירת אנימות ממש יפה {גם אני}ואנחנו ביחד המצנו אנימה מישלנו! ולגבייייה"נומה נומה הייי" אני אוהבת אותם עז אל תעליבי אותם! לדעתי יפנית זה מדליק!

ו שככתי...

אנחנו מתחננות לישלוך את האנימה שהמצנו ליפן ועז נהיה מפורסמות וניפגוש את מי שכתב את אינויאשה!{אני מבטיחה לימסור לכם דש!}אנחנו מתחננות את זה כבר חודשים!

אני יחולה

איתך אני יכולה לצייר את כל הדמויות שאת רוצה אפילו לפי תאור! בבבקשה בגבבבבבבבקשה! אני רוצה עוד זה כיייף בבבקשה תשתפי אותי וניכתוב ביחחחד בבבבבבבבקשה אני מיתחחחנננננת!

תנשקי לי את הרגלים../images/Emo152.gif

חחחח סתם
סבבה נעשה ביחד יהיה קצת קשה אבל אם את מתעקשת... אני מכניסה אותך ברגע שאני יסיים ללמוד היסטוריה להיום ואז נוכל לחבר אחת בשקט...

חברה שלי כתבה את זה ככה...

ובגלל צזה בהתחלה נמנעתי מלראות את זה.. ואז חברה שלי גררה אותי בפרק עם יורו, וכמובן, התאהבתי!

ולן

New member
חחחח גם חברה שלי קוראת לזה ככה..

היא עושה את זה בכוונה כדי לעוות את השם והדגיש כמה מטופש זה נירא בעייניה
... היתה תקופה בה ציירתי לה מישהי שהיא אוהבת אז בטמורה כפיתי עליה ליראות את הסידרה ולא משנה מה עשיתי יצא שהיא ראתה חצי של איזה 3-4 פרקים ואז הפסיקה... ובאמת מה יש לכולם שקוראים שהם לזה ככה

אימא שלי קוראת לזה אינויושה

וזה מעצבן אותי, אבל היא משיכה לקרוא לזה אינויושה

טחח,../images/Emo174.gif

זה ממש דומה לאיך שאמא שלי קוראת לו- 'אינוּשוׂוָה' XD ובלי קשר. ..בשבוע הבא. אני אראה אותך! O: יאאאי ^_____^

נכון! יאי!

אל תיבהלי מהבלאגן בבקשה, בלי פאניקה! ויכול להיות שאח שלי יביא לי מגבת של מדריך הטרמפיסט! וראיתי מישהו מנופף לטרמפ עם מגבת....וזה רעיון טוב!

הו, אני לא אבהל,

אין מה לדאוג XD לי בעצמי בבית יש בלאגן איום. לאיפה שלא הולכים, יש חפץ לא ידוע/כלבה/חתול על הרצפה XDD

s a n g o

New member
אצלי ...

החברים אומרים כמו שצריך להגיד , אבל כל המשפחה קוראת לו 'איגואנה' . אמא שלי שמעה עד למטבח את הצרחות שלי בפרק בו רין נחטפה שזה היה בערך ככה :"לא ! רין !!! קאאאאאאאאאאאאגורההההה ! מה את עושה ?!?!תחזירי אותה!!! רייייייייייייייייייייייייייייייייייין !!!" אז היא החליטה שרין היא הדמות הראשית .... ומעכשיו זה רינויאשה .... ומשהו לא קשור .... מישהו מכיר את השיר "מילים יפות מאלה" של הפרוייקט של עידן רייכל ? שיר מדהים נכון ?

נכון

אני אוהבת את כל השירים שלו ,אבל אני לא זוכרת ת'שמות עז אם אומרים שזה שיר של עידן רייכל אני כבר יודעת שאני אוהבת את זה!

למעלה