הקפצה להלהלהלהלהלהלהלה
ד דופיאשה New member 17/6/05 #57 ממ מי שנרשם או רוצה להרשם צריך לכתוב פה תפרטים שלו ומה אוהב כדי שהגמד שלו ידע מה לעשות
מ מית צאן New member 17/6/05 #59 ש לי רעיון... אולי נעשה לזה קומונה וחוץ מזה איך נעשה את זה אם אני מקדישה לענק שלי משהו הוא יראה שזה ממני לא הבנתי...
ש לי רעיון... אולי נעשה לזה קומונה וחוץ מזה איך נעשה את זה אם אני מקדישה לענק שלי משהו הוא יראה שזה ממני לא הבנתי...
מ מלפפון ים 1 New member 17/6/05 #62 נמנמממ ^^../images/Emo18.gif../images/Emo54.gif כאן? O: באמת, אני לא מתכוונת למחוק כלום הפעם. >< *בורחתלפנישיסקלואותי*
נמנמממ ^^../images/Emo18.gif../images/Emo54.gif כאן? O: באמת, אני לא מתכוונת למחוק כלום הפעם. >< *בורחתלפנישיסקלואותי*
מ מלפפון ים 1 New member 17/6/05 #63 אה ו..../images/Emo18.gif../images/Emo54.gif שימו לב לסקר . *בורחתבשנית רקיותרמהר*
ד דופיאשה New member 18/6/05 #72 יש עוד 10 דקות זמן הרשמה מהרו ..... והרשמו לגמד ענק לא יהיה עוד זמן להרשם
ד דופיאשה New member 18/6/05 #75 לא נורא קיבלנו את המסר עוד מעט נגיד לך למי את עושה אני ברגע זה אצל נגע
ד דופיאשה New member 18/6/05 #76 חשוב!!!! כל מי שמשתתף לרשום פרטים :שם מה הוא אוהב מראה חיצוני מוזיקה אהובה וכו' וכו'
ד דופיאשה New member 18/6/05 #78 רשימת המשתתפים bakura kiku jein mar puff sora גברת אינויאשה karyn yuvichan סנוביש מיאוו אלונית2006 מלפפון ים 1 kari pakolina
רשימת המשתתפים bakura kiku jein mar puff sora גברת אינויאשה karyn yuvichan סנוביש מיאוו אלונית2006 מלפפון ים 1 kari pakolina