De-Panther

New member
כן../images/Emo3.gif וגם שירשור...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

האוף הם מקום לנצלשים

אתם יודעים ש...../images/Emo2.gif

שלחו לנו ד''ש ב''ראש1''!!!
זה היה מלירוש הפינקית, והיא רשמה כך (למיטב זכרוני הטוב...):''ד''ש לכל חברי פורום אינויאשה בתפוז! חולה עליכם! מלירוש הפינקית.
ובכן, מה אתם אומרים?

keep smiling

New member
הו. תעשי לי טובה. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

יש למעלה שירשור שדורש ניצל"וש ואת לא מנצל"שת אותו, אין לך בושה? ~.~

נצל"ש- ניצנע בידכי עמוק מאוד

*פורצת בבכי קורע לב* העבודה הבאקה שלוחת את אח שלי לחו"ל בהתרעה קצרה, והוא יפספס את היומולדת שלי! וועה! *מתייפחת* אני מרגישה מחורבן! שילכו לעזאזל! למה דווקא את אח שלי?!

Sakura Kinomoto

New member
>.<!!!!!!!!!!! חחזרתי!

יו כמה זמן לא כתבתי!!! כל כך התגעגתי!!לא היה פרק שלא ראיתי(גם שידורים חוזרים) וצצו זכרונות מהפורום..טוב בקיצר טוב לחזור (גם אם לא ממש שמים לב שאני לא הייתי כאן! אני שמחה!! ורק רציתי לומר שהפורום שלנו שולט בטטייירררוווףף!!!! ואני לא מופתעת שהוא זכה מקום ראשון!!!!

bad astronaut

New member
נצלש

זה לא קשור לפורום אבל עזרה תתקבל בברכה! =] להקת הפאנק רוק-פופ סימפל פלאן סחפה אחריה הרבה מעריצים, גם בשיראל! ואנחנו רוצים להביא אותם לפה! פתחנו עצומה שאותה נשלח להם- העצומה הזאתwww.spcometoisrael.coo.co.il נועדה לנסות ולהביא אותם לפה, ואנחנו צריכים לפחות 700 חתימות! אז בבקשה עיזרו וחיתמו! למי שלא מבין איך חותמים וכו' מוזמן לפנות אליי. נ.ב: אממ מעיין אם את פה...את אמורה להיות פה! אז מה קורה? כן.. הייתי חייבת לרשום הודעה, הבטחתי =]

וואי עכשיו ראיתי../images/Emo12.gif

וואי אנחנו מפורסמים!
סתם כולה שורה קטנה כזאת
אבל בכל זאת לירוש הפינקית קבלי ח"ח!

שלום

אני רפי באתי מפורום דרגון בול זי להזהיר אתכם ממשתמש שקורא לעצמו פורום אינואשה שמעתי והיה כתוב בכרטיס האישי שלו שהוא רוצה להרוס את מנהלי הפורום שלכם ואת הפורום הוא טוען שהוא מנהל ואני יודע שזה לא נכון עכשיו הוא בא ואומר שהוא הולך לנהל את פורום דרגון בול זי אז שמעו טיפ ממני לכו למנהלים הראשים של הפורומים של תפוז והם יכולים לחסום אותו לתבוע אותו ועוד הרבה דברים

אל תדאג חבובי, זה פורום קטלני....

חכה שתראה את מבחר כלי הנשק המרשים שחברי הפורום מחזיקים.. חרבות, מקלות, קשתות וחיצים. והפורום הזה משוגע על כל הראש, כך שאתה לא צריך לדאוג לנו.. ואום לא.. הבחוצ'יק הזה ישמע ממני...(וממלפפוני, ומבאקורה, ומעדן, ומאפרת, ומנומו ומיובי, ומעמית,ומשירה, ומסנאו, ומלירוש, ומכול אגודת הבטטות, ועד ממגוון מרשים של חברי פורום שאני לא זוכרת כרגע ואני מתחננת שיסלחו לי על שלא זכרתי את שמם) אבל תודה בכול זאת.

Freaky Angel

New member
אני רוצה לשחק גם!

אני אוהבת אינו-קגומה וצ'יבים של הדמויות ובכלל זוגות מהסדרה ואוהבת מאוד את אינויאשה וקגומה הכי ^.^

MayaChan

New member
שאלה../images/Emo70.gif

מישהו יכול להסביר לי למה לנאראקו יש צלקת של עכביש על הגב (הנחשק
)? הסבירו את זה מתישהו בסדרה???

למעלה