I I TO THA TA New member 1/6/05 #20 פחחח היית מתה... זה מגן ברמה של בגרות.. הרבה לא עברו את ה-60 אפילו.... תפסיקי סתם לדבר שטויות.... הם בנו את זה לפי המיקודית.... ואת גם היית מקבלת בו 60............. זה מרגיז, אני קורע את התחת ולומד ואת סתם אומרת שטויות מקנאה....
פחחח היית מתה... זה מגן ברמה של בגרות.. הרבה לא עברו את ה-60 אפילו.... תפסיקי סתם לדבר שטויות.... הם בנו את זה לפי המיקודית.... ואת גם היית מקבלת בו 60............. זה מרגיז, אני קורע את התחת ולומד ואת סתם אומרת שטויות מקנאה....
I I TO THA TA New member 2/6/05 #51 חחחחח נעמה מיום ליום אני מתחיל להרגיש אליך יותר ויותר חיבה חחח חחח זה המשפט שהמואה שלנו להיסטוריה אמרה לאיזה ילד והכיתה שלנו נקרעה מצחוק
חחחחח נעמה מיום ליום אני מתחיל להרגיש אליך יותר ויותר חיבה חחח חחח זה המשפט שהמואה שלנו להיסטוריה אמרה לאיזה ילד והכיתה שלנו נקרעה מצחוק
I I TO THA TA New member 2/6/05 #55 חחחחחחח רעה אחתתת ונעמה תקלי עלי בזמן האחרון את הפסקת לעשות דברים שגורמים לי לשנוא אותך זה לא יכול להמשך כך, נראה לי שאת לא נעמה האמיתית.... תוזחר לאלתר נעמה הרגילה שאני שונא
חחחחחחח רעה אחתתת ונעמה תקלי עלי בזמן האחרון את הפסקת לעשות דברים שגורמים לי לשנוא אותך זה לא יכול להמשך כך, נראה לי שאת לא נעמה האמיתית.... תוזחר לאלתר נעמה הרגילה שאני שונא
Q QueIronia New member 1/6/05 #9 ליאת, את לא יכולה לברוח מהאמת עוד הרבה זמן. היא תשיג אותך. (ותמרר לך את החיים במבחנים בלשון )
מ מיסטר זנגביל New member 2/6/05 #25 בהצלחה לכולם!!!!!! אני כ"כ בלחץ! כל החיים שלי הבגרות במתמטיקה היא פסגת הפחד בשבילי.... מזל שמגישים אותי על ציון טוב!
בהצלחה לכולם!!!!!! אני כ"כ בלחץ! כל החיים שלי הבגרות במתמטיקה היא פסגת הפחד בשבילי.... מזל שמגישים אותי על ציון טוב!
° °•°B®onX Girl°•° New member 2/6/05 #27 ../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifחחחח מתמטיקה זה שוק כמה יחידות אתה?