Lydias767

New member
וואי שונאת מתמטיקה!!!!!

ובהצלחה מחר לכולם...גם לעצמייי!!! שירה את לא לבד, עכשיו אני אשתה איזה כמה כוסות קפה ולעבודה!!!! נ"ששששש ראיתי היום את הסרט של ג'ניפררררררררררררר אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה עשה לי את היןםםםםםםםםם איזה מושלמתתתת אין היא האחת!!!!

Lopezit

New member
מה מה מה?!

איך שאלון 03????? ב- יב' אתה עושה את שאלונים 04 ו-05??????????????????

Lopezit

New member
איזה פיגוררררררר

אלנו זה י'- 03 יא'-04 יב'-05 ורק אני מיוחדת אעשה שנה הבאה את 03 ו-04 והשנה כבר למדתי את 05 כי זה היחידה הראשונה של 5 יחידות עזבווווווווו מסובך

Lopezit

New member
חחח טוב עכשיו הבנת כי אתה

מכיר את הסיפור שלי עם מתמטיקה כבר סתם סתם כפרות עלייך

מגישים אותי על 100 במתמטיקההההההההה

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) בהצלחה מחר לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם היה אמור להיות לי היום שיעור פרטי...והתבטלללל זה טוב כי זה השאיר לי זמן ללכת לראות את נינה ורןןן זה רעעע כי מחר בגרותתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifגם אותי קולולולו

אבל בעעע כל היום הייתי בבית ללמוד ואחה"צ באה חברה ללמוד ולא למדנו וכשהיא הלכה גם לא למדתי ועכשיו אני רוצה ללמוד אבל לא מצליחה להתרכז וזה משגעעע בלעעע

..........

תעשייייייייייייי ותלכייייייייייייי תלמדיייייייייייייייייייייייייייי ותיראי איך ברגעעעע ברגע כובשיםםם ת'עולםםםם תצרחיייייייי תשתקייייייי רק תבואייייי בואי חזרי אליייי הפזמון של השיר הכי מושלם בארץץץץץץץ... של נינטטטט

oren456

New member
בהצלחה לכולם

כמו אבי זו הבגרות שהלחציה אותי עד עכשיו,אני בטוח שיהיו עוד כמה כאלו ,אבל כיף שמגישים אותי על 95 ולמי שרוצה לדעת אני עושה 3 יחידות את שאלון01.

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifחח בהצלחה

מתמטיקה זה שוווקקק חח אבל בעעע עוד שעתיים יש בגרות ועוד לא התחלתי להתכונןןן=((

למעלה