טרור?

מי שלא יודע להבחין בין התנגדות לצבא ולצבא המתנחלים ובין פגיעה באזרחים חפים מפשע מקשקש.

worrywort

New member
יש בזה משהו אבל..

"הצבא הרביעי בחוזקו בעולם"? יש לך איזשהם נתונים שמדדת את זה לפיהם? כאילו עשית בראש: ארה"ב... רוסיה.... יפן.... זהו, את השאר אנחנו קורעים.. !?!?!?!??!?!

טרור?

תקן אותי אם אני טועה, אבל האם למתנחלים היושבים בנגוד לחוק הבינ"ל האוסר על הקמת יישובים של העם הכובש בשטחי הכיבוש,והרואה בהעברת האוכלוסייה של העם הכובש לשטחי הכיבוש,פשע מלחמה אין נשק, ואין אלו למעשה מליציות חמושות? האם לא קראנו באמצעי התקשורת הישראלים כי המתנחלים הקימו צבא משלהם עם קציני מילואי בכירים ולצבא זה נשק רב? האם אין אנשים אלו יושבים בנגוד לרצונו של העם הכבוש? האם אנשים אלו אינם חלק מתנועה הרואה את זכותה המקודשת לנשל אם יצליחו את כל בני העם הפלסטיני? דהינו כי בעוד הם מתלוננים על ה"טרנספר" הנעשה להם, הם פועלים למען הטרנספר של בני העם הפלסטיני? האם לא שמענו לא פעם את הצידוק לרצח ילדים פלסטינים ומאות כאלו נרצחו, כי הפלסטינים מתחבאים מאחורי ילדים? האם אין זו צביעות עתה להתחבא מאחורי השמלות של הנשים והילדים המתנחלים, כדי להמשיך את הנישול? זה באמת מצער אם נשים וילדים נהרגים משום שמשתמשים בהם כדי לבצע פשעי מלחמה,אולם הפתרון לכך וא חייב להתחיל עם סילוק כל ההתנחלויות מכל השטחים הכבושים ולהפסיק להיות עיוורים לעובדה שבארץ הזאת חיים שני עמים ולשניהם זכויות שוות. משהמוני העם הישראלי אכן ידרשו זאת נתחיל למצוא פתרונות ממשיים שיאפשרו חיים משותפים, וכל זמן שזה לא יקרה והנישול והדיכוי ימשיכו המוות ישתולל והאחריות לכך על הכובשים והמתנחלים שדרכם מוליכה למוות של הפלסטינים ושל הישראלים. לעם הפלסטיני זכות מלאה להיאבק וגם בכוח הנשק כנגד פשעי מלחמה. אין זה טרור משום שטרור הוא כנגד אוכלוסייה אזרחית שאינה מעורבת בפשעי מלחמה.לא אחת הבעתי התנגדות להנחת פצצות בתוך האוכלוסיה האזרחית בירושלים ובתל אבי ובחיפה, בדיוק משום שזה טרור שדוחף את האוכלוסייה הישראלית לידי הימין הריאקציוני והדמגוגי, אולם כאשר טוענים שכל פעולה צבאית כנגד הצבא וכנגד המתנחלים החמושים גם זה טרור באופן דמגוגי מטשטשים את ההבדל בין מאבק צבאי לגיטימי ובין טרור.

Fleddermaus

New member
קשה לי להאמין שאני נחלץ לעזרת הימין

וילדי המתנחלים הנהרגים, האם אלו פושעי מלחמה? אני לא רואה באף התנחלות ישוב לגיטימי, ואני אשמח לראות את כולן מפונות, אבל אני מגנה ומתנגד לטרור מכל סוג שהוא. פגיעה באזרחים, גם אם הם מתנחלים, ללא אבחנה היא מעשה טרור רצחני ושפל, שאין לו כל צידוק וכל מי שמבצע מעשה כזה הוא לא "לוחם שלום" ולא "כוח התנגדות" אלא טרוריסט, רוצח וחסר צלם אנוש. הטרוריסטים הללו מהווים מיעוט קיצוני בחברה הפלסטינית, ורוב העם הפלסטיני מתנגד לפעולותיהם.

Mesarim

Member
הזהרתי אותך

הוא משחק איתך כמו בפלסטלינה ויש לו הרבה שנות ניסיון בפורומים. כל מטרתו ? לשפוך את הגיגיו ברחבי הנט. אל תצפה ל"תשובות", כל הודעה שלו היא המשך של ההודעה הקודמת שלו. גם אם תכתוב לו "אתה צודק" ? הוא ימשיך עם ה"תיזה" שלו. כרגע ? אתה משמש לו כ"סוס", עליו הוא רוכב, הודעה אחרי הודעה. (תבדוק איך הוא ענה להודעה שלי, ותיווכח כי התיאוריה שלי נכונה) ואל תגיד שלא הודעתי לך מראש: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=294&msgid=53139437

גרד ליברל ותמצא איש ימין במסווה.

פלדרמוס,אתה מזכיר לי את אלו שהאמינו בעקבות סרטי הוליבוד, כי האינדיאנים הם היו הרעים לעומת המתנחלים הלבנים הטובים ש"רק" הגיעו עם העגלות הנשים והילדים למערב כדי לרכוש אדמות "ריקות". הרי עשו על כך סרטים לא מועטים בשעתו.רואים בהם שיירות של מתיישבים לבנים וחמודים המותקפים ממערב על ידי האינדיאנים הרעים שהורגים ומקרקפקים את כולם כולל הנשים והילדים. איזה אינדיאנים רעים. כיום רוב האנושות יודעת שהיו אלו סרטים גזענים שהצדיקו את כיבוש הארץ והשמידו את האינדיאנים משום שהאינידאנים הגנו על אדמותיהם כנגד השוד והביזה של הלבנים והצבא שלהם, ומי שקרקף בהמוניהם היו הלבנים המתנחלים.אני משוכנע שהיו סרטים נאצים שהציגו את היהודים הרעים של גטו ווארשה שנלחמו באופן בזוי כנגד הצבא הגרמני האציל והטוב. כפי שגילית אתה מגן על הימין, מוטב שתנסה להבין מה בהשקפת עולמך הביא אותך לכך. כאשר מנתחים סיטואציות כדאי למצוא מהו האספקט המרכזי ומהו האספקט הפחות מרכזי. ה"אינדיאנים" הפלסטינים שיורים על המתנחלים החמושים שבאו לגזול את אדמותיהם צודקים ואין זה טרור משום שהמתנחלים הם פושעי מלחמה. שאלת הילדים היהודים הנהרגים בהתנחלויות ולעיתים כה רחקות הוא אספקט צדדי בירי זה. לעומת זאת הנחת פצצות במרכזים יישוב יהודים בקו הירוק הוא טרור. אמור לי בבבקשה, כמה ילדים פלסטינים לדעתך נהרגו על ידי הצבא מתחילת ההתקוממות הנוכחית? כמה ילדים יהודים בהתנחלויות? ואמור לי בבקשה עוד דבר: התוכל להפנות אותי להתבטאות פומבית שלך בה גינית את רצח הילדים הפלסטינים? אני במקומך הייתי מתחיל לחשוב, שכן אחרת תמצא עצמך מוקף בהרבה ידידים של הימין הקיצוני.

צא ולמד מהי דמגוגגיה

המרקסיסטים והקומונסטים ידועים בנטייתם ל"בישול" נתונים. האבסורד בשם "פרבדה" הו שמשמעות השם היא "אמת", מה שמזכיר את האימרה שאין ילדה יפה שיקראו לה "יפה". ההשואה בין מספר ההרוגים הפלסטינים למספר הישראלים שנהרגו הוא תרגיל דמגוגי מגוחך, ולמי שלא מבין לבד, אסביר מייד: מספר ההרוגים הוא מכפלה של המוטיבציה להרוג ביכולת להוציא את היכולת הזו אל הפועל. הפלסטינים רוצים להרוג את כל היהודים ומבחינתם כל יהודי הוא בן מוות. אבל מה? יכולתם להוציא את כוונותיהם אל הפועל מצומצמות ביותר. בתחילת האינטיפדה, לפני שישראל פתחה במבצע "חומת מגן", הפלסטינים הצליחו להרוג למעלה מ 100 יהודים בחודש ומבחינתם, תינוק בעגלה, קשיש בן 90 ואשה בהריון הן מטרות לגיטימיות. אלא מה? בחומת מגן ולאחריו ישראל קיצצה את ידיהם של המרצחים עד שכושר הפגיעה שלהם ירד לרמות קרובות ל-0. לא היה זה טוב ליבם של ראשי החמס שמנע נקמה על חיסול שיך יאסין ורנטיסי - הם פשוט לא היו מסוגלים לנקום! לעומת זאת, לצה"ל שלנו יש יכולת הריגה אין סופית. למעשה, אם היינו רוצים היינו יכולים להשמיד את כל האוכלוסיה הפלסטינית בכמה ימים. אבל, צה"ל הוא צבא הומני ומוסרי שמנסה ככל האפשר למקד את פגיעותיו במטרות ראויות (כלומר, במחבלים). לכן מספר ההרוגים הפלסטינים שנהרגו במשך 4 שנים הוא כל כך נמוך. המחבלים הפלסטינים מכירים יפה את רמתו המוסרית של צה"ל ולכן אין זה נדיר לראות מחבל שמשתמש בילד פלסטיני כבמגן חי ויורה על חיילים.. הוא יודע שחיילי צה"ל יעדיפו לסכן את חייהם מאשר לפגוע בילדים.

גם דמגוג וגם לא מבין תהליכים.

כאשר "שוכחים" את ההיסטוריה הממשית של הטרור של לח"י אצ"ל,םו"ש, של גרוש עם שלם ב1948, את הטבחים שנעשו ב47-8, את הגרוש המסיבי של 67, את הטבחים במחנות הפליטים ב82, את הטבח בשבויים מצריים ב67, את קיביה, את הטרור במצרים "עסק הביש" ובסוריה-אלי כוהן. את הניסיון להטביע את ליברטי ב67 משום שהמלחים האמריקאים( ראו את אתר המלחים של ליברטי) היו עדים לטבח השבויים המצריים, יוצאים אנשים כ"רמת השרון", התומך ומטהר ומצדיק את הפשעים הנוראים של הציונים שכלל אינם שונים ממה שעשו הלבנים הבורגנים לאינדיאינים ולשחורים ולאסייתים, לילידים באוסטרליה ובניו זילנד. הם הופכים בעני עצמם לצדיקים, בעוד אלו שמתנגדים לצדיקות שלהם הם "הרעים". הסיבה שהציונים אינם מסוגלים לעולל כיום את אשר הם עוללו ב47-8 ועד ו1973 היא הירידה המשמעותית של כוחם בעולם. ירידה שהחלה כבר במלחמת 73, המשיכה בכיבוש שהובס בלבנון, בירידת חשיבות "הנכס האסטרטגי" בשתי מלחמות המפרץ, כאשר האימפריאלזם לא יכול לאפשר לישראל להשתתף בטבח העיראקים מחשש התפרצות המוני שתפיל את המשטרים הערבים הפרו אימפריאליסטים. ומסיבה זו ומסיבה זו בלבד אין הם מסוגלים לעשות לפלסטינים כיום את אשר עשו בעבר. אין זה כלל מקרי שירידת כוחה של מדינת ישראל מאז 1973 מתרחש עם המשבר של השיטה הקפיטליסטית ב1974 ומאז ממשיל ומעמיק. אם בוש חשב שהוא הולך ךפיקניק בעיראק הרי משבר השיטה סותר לו בפרצוף. הכתובת היא על הקיר וזרזיר עט צבוע כ"רמת השרון" אינו מסוגל להבינה ומנסח משפטים המנותקים מהמציאות ההיסטורית החייה.

1אברהם

New member
הציונות היא מהמוצדקות בתנועות

הלאומיות המהפכניות של המאה העשרים. ושום פשע לא בוצע על ידה וכל מעשיה טהורים וזכים ( אני לא מדבר על מעשי יחידים וחריגים ). מטרת הציונות היתה להקים בית לעם היהודי בארץ ישראל , כשמעולם לא היתה פה מדינה ערבית , תביעת הערבים למדינה ערבית נוספת על 21 שכבר קימות על השטח הקטן שיועד למדינה היהודית היא עזות מצח ורישעות לאחר שכבר האנגלים הקימו מדינה פלסטינית גדולה הלא היא ירדן ששיטחה גדול פי 3 מארץ ישראל השלמה. המחתרות של ליפני קום המדינה נלחמו באנגלים לא בגלל "הכיבוש" שלהם אלה בגלל ששיתפו פעולה עם הנאצים בחסימת העליה היהודית לארץ ישראל ותמיכתם בצד הערבי ממש כמו היום. ולכן "מעשי הטרור" של לחי ואצ"ל אינם בשום פנים ואפן מקבילים לטרור הערבי נגדינו כיוון שאצ"ל ולחי וההגנה נלחמים בדיוק באותו אויב ומאותם סיבות כמו שנלחם צה"ל כיום. כל מלחמות ישראל היו מוצדקות כולל מלחמת שלום הגליל וכל שטח שנכבש במלחמות קיום אלו ביחוד במלחמת ששת הימים הוא שלנו לחלוטין, לא רק בגלל שניצחנו אלה בגלל שאנו היינו הצודקים במלחמות אלו לאחר שהערבים דחו ודוחים עד היום את כל ניסיונות הפשרה והפיוס למיניהם כולל נסיונותינו להתחלק בארצינו היחידה ( מה שקרוי "שלום תמורת שטחים" ) . הערבים במקום לנצל את פריחתה הכלכלית של מדינת ישראל לקידומ מדינותיהם הם , ניסו ומנסים לפגוע ללא הרף במדינת ישראל ובציונות מתוך רישעות וצרות עין וחמדנות על חלקת האדמה הקטנה של העם היהודי והציונות. אבל חרף כל זאת הציונות תנצח.

Mesarim

Member
מוצדקות המלחמות ../images/Emo35.gif

בייחוד מלחמת סיני שלא לדבר על מלחמת לבנון, הא
אמר מי שאמר: "מלחמת לבנון היתה מהמוצדקות שבמלחמות ישראל". אותו אחד שאמר זאת, כבר הבין שמלחמות לא מביאות פתרונות. אולי גם אתה כבר תבין זאת ? אף פעם לא מאוחר

מציאות וירטולית

אביו של יעקב חי במציאות וירטואלית שכל קשר בינה לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. ההיסטוריה שמתאר אבי יעקב היא הסטוריה מצונזרת במיטב המסורת הסליניסטית שלפיו יש לגזור מהעיתון את כל הכתבות שמציינות עובדות שאינן נוחות לשלטון ולהשאיר רק כתבות שמתאימות לתיאוריה. בתיאור ההיסטוריה של גאולת הארץ חסרים, משום מה, תיאור הטבח של יהודי חברון שאפילו איני בטוח שהיו ציוניים. הם סתם לא מצאו חן בעיני השכנים..... ובתיאור הזה לא מצויין שכל מה שאצ"ל ולח"י עשו היה בתגובה מאופקת ומאוחרת לעשרות פיגועים רצחניים של ערביינו החביבים שמבבחינתם גם יעקב, גם אבי יעקב ובכלל כל מי יהודי הוא מטרה לגיטימית לרצח. ובמילים אחרות - "אל תבלבל אותנו עם עובדות שלא מתאימות לתיאוריה שלי" קצרה כמובן היריעה מלסקור את ההיסטוריה של כיבוש אמריקה, אוסטרליה וניו זילנד, כמו שאף אחד לא רוצה לנסות ולתאר את מסע הרצח של מוחמד שהביא לכאן את הערבים שנחשבים פתאום ל"ילידי המקום" והפכו להיות "בעלי הבית" בכח החרב. אבל אולי צריך להסביר (שוב) את ההבדל בין הגירה של אדם שמגיע למקום יישוב, קונה בכסף מלא אדמה ומתחיל לעבד אותה לבין מי שבא לכבוש אותה בכח הזרוע. בה בדיוק ההבדל בין הציונות לבין מסעות הג'יהאד האיסלמי. ובדמיונו של אבי יעקב המשבר הקפיטליסטי הוא כבר בן 30 שנה ויותר, ובכל זאת נראה לי שהקפיטליזם פורח ומשגשג ולעומת זאת הקובנים שחיים במשטר מרכסיטי מסכנים את חייהם בהפלגה על ספינות רעועות כדי להימלט מגן העדן הקובני אל הקפיטליזם הרקוב.

אפשר לשאול משהו?

אם אתה כל כך שונא את ישראל היהודים והציונים עד כדי תמיכה ב"פעולות הערביות" נגד היהודים (שלמעשה הם רצח עם) בכל מקרה מה אתה מחפש פה? לא עדיף לך לעבור לקובה/רוסיה? הרי שם נמצאים משטרי החלומות שלך אני דווקא הייתי מציע את גרמניה

לעד כה

לזה המכנה עצמו עד מתי ויש להשיב לו: עד פה. מה הוכחת בטיעון שלך כי הזכות של העם הפלסטיני להתגונן כנגד הצבא והמתנחלים החמושים הוא רצח עם? כי אתה שייך לאותם אנשים הטוענים כי לסלק את פושעי המלחמה המתנחלים משמעו "טרנספר". האם אתה באמת מאמין שכולנו כאן מוגבלים בשכלנו ואיננו מסוגלים להבין את ההבדל בין רצח עם ובין סילוק פושעי מלחמה. מה הוכחת בטענה שלך כי כל מי שמתנגד לפשעי שליטי ישראל המסכנים את קיומם לא רק של הפלסטינים אלא של הישראלים הוא שונא יהודים .ועל כן יש לבקש לסלקו מהארץ? כי כל מי שלא מבכים עם דמגוגיה פשיסטית יש לעשות לו טרנספר. הוכחת כי אתה פשיסט אולם לא במקרה הפשיזם נכשל בהיסטוריה וגם כאשר כיום הוא מעלה את ראשו המכוער בארצות שונות כולל בישראל החלק המתקדם של האנושות ישבור אותו שוב בכל העולם.

אשרת

New member
המתנחלים חמושים?

במה בדיוק? במכשירים חשמלים? בנתיים מיש סובלים תחת ההתקופות הפלסטיניות הם המתנחלים. צה"ל , בניגוד למחאס , דווקא כן מנסה להיות מאופק על מנת לא להסלים את המצב, אבל אתה כנראה מעדיף להתעלם מהמציאות ולהפוך את הפלסטינים לקורבן ממש, שאף פעם לא עשו פיגועים שרצחו בהם מאות אנשים, שאף פעם לא הפיגזו את יישובי גוש קטיף, אף פעם לא ניסו לחדור ליישובים שם, אף פעם לא חטפו חיילים ואחרי זה גם ביזו את גופתם. תמימים לחלוטין הפלסטינים שלך. עד כמה שאני מאוד לא מסכימה "אך עד מתי"- אני חושבת שאתה זה שחושב שכולנו פה מוגבלים בשכלנו. וכמו שהפשיזם עבר מהעולם , כך גם הקומומזים הרצחני שלך עבר מהעולם, וטוב שכך.

ערב רב

New member
אשרת, העניין מאוד פשוט

אם המתנחלים הם אוכלוסיה אזרחית, אסור לטבוח בהם (כרצון החמאס והחזית העממית מבית מדרשו של יוסי שוורץ) ואסור לגרש אותם (כרצון שרון). לכן כל השמאל הקיצוני על גווניו השונים מתגייס להפוך את העולם על מנת לשלול מהמתנחלים זכויות אדם - חלק יאמרו שהם פושעים מעצם העובדה שהם חיים מעבר לקו הירוק (מה שלא נכון), חלק יאמרו שהם חמושים ולכן אינם עונים להגדרה של אזרח לפי החוק הבינ"ל (למרות שזה גם לא נכון), וכו'.. ואני שב ואומר שיום יבוא וגם שרון וגם ראשי החמאס ישבו זה לצד זה בטריבונל כזה או אחר ויואשמו בפשעים נגד האנושות.

אשרת

New member
אתה יודע מה ערב רב.

שאת המתחנלים לא יפנו. את צה"ל יפנו. ונראה כמה ישארו אחרי שצה"ל יעזוב בשם האידיאולוגיה המשיחיסטית.

אתה יודע משהו?

הלוואי שהמתנחלים היו מתנהגים כמו החמאס או לפחות חצי מהחמאס כי אולי ככה היית מבין מה ההבדל בין רוצחי עם (ארגוני רצח הפלסטינים) לבין מתיישבים שכל פשעם הוא שהם יהודים נניח שאני פאשיסט-זאת הסתה אבל בכל זאת נניח כמה רצחו הפאשיסטים לעומת כמה רצחו הקומוניסטים? רצח תינוקות זה לא הגנה עצמית כי אם זה היה לא היו תינוקות פלסטינים תמיכה בטרור היא מעשה לא חוקי כמדומני ואני מקווה שהגורמים שצריכים לראות את ההודעה הזאת יראו אותה השאלה שלי הייתה פשוטה אם אתה כל כך שונא יהודים מה אתה עושה במדינה יהודית?

worrywort

New member
"כל פשעם הוא שהם יהודים"

שכחת את המשך המשפט: כל פשעם הוא שהם יהודים שרוצים לגרש את כל הפלסטינים מא"י כי היא שלהם והובטחה להם ע"י אדון יהוה המקודש, אז הם מתנחלים בשטחם של הערבים, עוקרים להם את העצים, חותכים להם את מערכות ההשקייה, ובונים פארק נופש עם עצי דקל ובריכות שחייה לידם (מישהו אמר קולוניאליזם?) באמת. זה כל פשעם. מה הם כבר עשו להם?!?!?!

עישנת היום משהו?

בלעת איזה פטריה לא נכונה? כי רק בהזיות עקב סמים/מחלה פסיכיאטרית רואים את מה שסיפרת עכשיו גש לפסיכולוג

למעלה