gershon17

New member
עמיר פרץ?

אותו אחד שבחסותו עובדי הבנק הבינלאומי הכריזו שהיום לא יתנו הלוואות בתנאים טובים למורים? בהסתדרות שתחת הנהגתו, עובד אחד פוגע באינטרסים של עובדים אחרים - אתה בטוח שאתה רוצה שהוא ינהיג אותך? כבר אמרתי לך כמה פעמים - מספיק להתלות באילנות של אחרים - פרוץ קדימה והנהג אותנו אותה. לך יש את הידע, החזון והמוטיבציה. אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילך. הבחירות מגיעות עוד מעט, הגיע הזמן להבחר לכנסת, אבי יעקוב.

אכן כניעה למעשי רצח יהודים

זה מעשה חכם? ראו אירופה שנות ה30 וה40 אנחנו ניתן מוטיבציה לרצח הבא? הם עדיין מנסים לרצוח אם לא שמת לב אז תגובה שלנו זאת הסיבה האחרונה לכך שהם יקבלו מוטיבציה לרצוח אותנו הגנה על המדינה זה דרדור מוסרי? וואלה שאת פה ללמד אותי

אישלום

New member
שרון נכנע לטרור, פרס נכנע לשכל הישר

שניהם 'נכנעו' באיחור גדול. תפיסת העולם של השמאל הייתה מביאה לסיום הכיבוש הרבה קודם ל 'התנתקות החד צדדית', או ל 'מזרח תיכון חדש'. יחד עם זה אין זה משנה היום מה גרם לשרון או לפרס ללכת בדרכם. מה שחשוב הוא שהדרך תוביל לסיום הכיבוש ולסיכוי חדש למציאות של שלום.

סיום ה"כיבוש"

יגרום לסיום מסע רצח היהודים בידי האיסלאם? אתה באמת רוצה שהפורום יוצף בהודעות שמוכיחות את ההיפך הגמור?

אישלום

New member
שום הודעה איננה הוכחה

ומי שרוצה להציף את הפורום עושה זאת ממילא. דת איננה רוצחת, אנשים רוצחים, לפעמים, בעיקר מטעמי נוחות, הם נתלים בדת כדי להצדיק את הרצח (ראה - רצח רבין). הדת שהצדיקה רצח יהודים יותר מכל דת אחרת היא הנצרות ולא האסלם. מוסלמים פונדמנטליסטים מצדיקים היום מעשי טרור ורצח בכל העולם, ומספר הלא יהודים שנרצחו על ידם גדול ממספר היהודים (כולל מספר המוסלמים שנרצחים על ידם - ראה אפגניסטן ועירק). אז במקום להכליל רוצחים תחת מעטה של דת, דבר שמאפשר למי שהוא סרבן שלום כרוני לא לוותר על הכיבוש, עדיף להתיחס למציאות הקימת כאן ועכשיו, ולהתמודד בשאלות האמיתיות שבסיס העימות ביננו ולבין הפלסטינאים: מאבק לאומי, שהקיצוניים בשני הצדדים עוטפים אותו בדת, כדי שלא לאפשר למתונים יותר להגיע להסדר של שלום שמשמעותו - פשרה.

הטבח בארה"ב

גם בוצע עקב מאבק לאומי? והטבחים בעירק? ובאפגניסטן? טבח הפלסטינים בירדן? מאורעות תרפ"ט? טבח מינכן? טבח מלון מומבסה? הילטון טאבה? אני יכול להמשיך עד מחר כי זאת אפילו לא ההתחלה מספיק לעקוב אחרי כל מופתי/איש דת מוסלמי כדי להבין שאין פה שום מאבק לאומי וגם אם כן הרי שהוא משני כי "היהודים הם כלבים מושחתים" כמו שאמר איזה גאון דת מוסלמי אחרי הטבח במצרים

i am just me

New member
הטבח בגרמניה?

הוא גם בוצע על רקע דת וזאת לא הייתה הדת המוסלמית, אז איך אנחנו יכולים לעשות שלום עם מדינות נוצריות אחרי מה שקרה בשואה? והאתאיסטים ימח שמם וזכרם, סין הקומוניסטית (בהגדרה אתאיסטים) שעשו את הטבח בטיבט, גם עם אתאיסטים אי אפשר לעשות שלום. רגע, מה כתוב בשמואל א' בפרק ט"ו? אוי בני ישראל טבחו בעמלק, גם איתם אי-אפשר לעשות שלום... לא נשארה לנו בררה אלא לעשות שלום עם... הבודהיסטים, אה, לא הסינים כבר טבחו באלה מהם שבטיבט ואלה מהם שבהודו, טוב גם הם לא צדיקים עם כל הקטע של פקיסטן. המסקנה היא שכשמכלילים קבוצה שלמה של אנשים כ"רעים" בסוף לא נשארים אנשים "טובים" שאפשר לעשות איתם שלום.

כלומר

אי אפשר לעשות שלום עם מדינה שלא דמוקרטית נכון? זה בדיוק מה שאני טוען כל עוד לא תהיה דמוקרטיה בעולם המוסלמי לא יהיה שלום כי מן הסתם המנהיג שיחתום איתנו שלום יירצח שבוע אחרי במקרה הטוב ובמקרה הרע תהיה מלחמה

i am just me

New member
להזכיר לך איך היטלר עלה לשילטון?

וגם אם אתה רוצה משטר ממש "דמוקרטי" אז כך את מלחמת וויאטנם.

i am just me

New member
מה לא היה בוויאטנם?

היו הפצצות בנפלם של כפרים אזרחיים, היה רצח תינוקות ואני לא אתחיל לדבר על זה שלאמריקאים לא הייתה בכלל סיבה להיכנס לשם...

ערב רב

New member
אם שרון נכנע לטרור, למה אתה חושב

שהכניעה הזו תוביל לשלום ולא לסבב חדש ונרחב יותר של טרור?

אישלום

New member
בגלל שהטריגר העיקרי לטרור - הכיבוש

לא יתקיים יותר. זאת בתנאי כמובן, שההתנתקות היא תחילתו של מהלך שסופו - סיום הכיבוש.

אל תתן לעובדות לבלבל אותך

ואני חשבתי שהאינטיפדה ןהטרור החלו דוקא בתקופה שבה השמאל שלט במדינה, והופסקו על ידי הימין.... כנראה שהתבלבלתי.........

אישלום

New member
אנהג כעצתך, ואני מציע שגם אתה לא

תתעלם ממנה. ברק לא היה שמאל. וכך גם מפלגת העבודה, שבתקופתה יצאה 'רכבת' ההתנחלויות לדרכה, וככל שהיא מתקדמת היא מרחיקה את הסיכוי להסדר.

למעלה