worrywort

New member
ימני מספיק בשביל

לפעול באופן חד צדדי כל משך כהונתו ולא להיפגש אפילו פעם אחת עם אבו מאזן גם אחרי שנבחר, לבנות גדר פנימה מהקו הירוק, בניגוד לחלטת בית הדין הבינלאומי בהאג, ודעתה של ארה"ב שמממנת את הגדר, לצאת באופן חד צדדי מעזה, כדי שכולם יהיו בשקט והוא יוכל לבסס את הגושים הגדולים ביהודה ושומרון. הוא ימני. קיצוני כמוך, שקורא לו שמאלני רק כי הוא יוצא משטחים, ולהתעלם משאר דרכי הפעולה שלו? לא. ימני אידיוט כמו אלה שחושבים שנוכל להחזיק בשטחים לעד? לא. סתם ימני. ימני עם קצת שכל.
 

negev

New member
שרון הוא שרוני קיצוני!

בכל דרכיו ומעשיו במעל שבעים שנותיו הוא הלך עד הסוף , אם זה נעים או לא זה האיש , זה לא היה סוד וכל מי שעקב אחרי התנהלותו של שרון ביובל האחרון מכיר בכך , אני לא מבין על מה ולמה אתה מלין על שרון , הוא לא שינה דרכיו . אז פתאום הדרך לא נוחה , היא לא בכיוון , פעם אחרים הרגישו כך , אבל המוני בית ישראל בחרו בו ולא בך או בי להוביל את המדינה צעד אחד קדימה .................
 

negev

New member
הוא אריאל שרוני!!!!!לא שמאל לא ימין

כמו אהוד ברק , הם עושים מה קוב להם ברגע נתון , אם חזית אתמול בהופעות הברק של הברק אז הבנת הוא לא שמאל או ימין הוא אהוד ברק -מה שטוב לי טוב למדינה , כמעט כמו לואי ה14 מלך השמש המדינה זה אני .
 
ויתור על מעשי

רצח יהודים זה מתיחת גבולות? למה בדיוק התכוונת כשאמרת את זה? התבטאויות? לדעתי דווקא המעשים הם אלו ששכנעו את ארה"ב לפעול אילו מעשים? התחמשות איראן ולוב בנשק גרעיני, משטרי הטרור באיראן, ערב הסעודית וכד' חבל שהם התעוררו מאוחר מדי
 

worrywort

New member
כן אתה צודק.

אבו מאזן הזה.. איך הוא נתן לאיראנים וללובים להתחמש גרעינית!!!??? וזה שהוא נכנס למסעדה והתפוצץ... רגע.. איך זה שהוא עוד חי אם הוא מחבל?
 
זה שהוא חי

זה באמת פאק שלנו כי הרי הוא האחראי לטבח מינכן אבל מילא כי גם ערפאת כשהיה בחיים היה פאק שלנו האם אבו מאזן רוצה לגמור כמו הראיס? תלוי בו
 

worrywort

New member
מאיפה לעזאזל אתה יודע!?

הורס אותי איך שאתם יכולים לעשות לבנאדם משפט שדה ככה..
 
להביט במציאות בעיניים פקוחות

אין שום ספק שדברין של אבו מאזן מדאיגים עד מדאיגים מאד. יחד עם זאת, אבו מאזן הוא זה שחתם על הסכם עם ביילין ב 1994. גם אם הוא מכחיש היום שההסכם חתום אלא אומר שמדובר היה ב"רעיונוות", בכל זאת דובר שם על ויתורים מפליגים מהצד הפלסטיני - לא רק על זכות השיבה אלא גם על ירושליים המזרחית. ואבו מאזן אמר גם בנסיבות שונות ש"הוא נולד בצפת אבל אינו חולם לחזור אליה" בכל מקרה, צריך להביט במציאות בעיניים פקוחות. המצב, נכון להיום, הוא שאבו-מאזן הגיע להפסקת אש (רעועה, אמנם) בשטחים ולהפסקה כמעט מוחלטת של ירי קסאמים על שדרות. להזכירך,הצעדים החד צדדיים שישראל נוקטת היום נבעו מחוסר פרטנר (ערפאת) לשלום ולא בתקווה שהצעדים ירצו את הפלסטינים. הצעדים האלו יצאו מנקודת הנחה ש"אין עם מי לדבר" ולהערכתי, זוהי הנחת העבודה גם היום. האם החמאס מתחזק ומתחמש? יכול להיות. אבל גם ישראל לא יושבת בידיים חבוקות. אני סמוך ובטוח ששרון, שלא כפרס וביילין, מסתכל במציאות בעיניים פקוחות ומבין היטב את המתרחש. הוא לא ילך שבי אחרי מתק שפתיים כמו שפרס, ביילין, שריד ואחרים הלכו שבי אחרי ה"שלום של אמיצים" של ערפאת.
 

גוטרמן

New member
האם לדעתך אחד מהחכי"ם ביחד יוותר

על מקומו למען ח"כ ערבי ישראלי חדש?
 
אני לא רואה הבדלים

אתה רואה? להיפך אם באמת אכפת לכם מגורלכם וממעמדכם עדיף לכם שיחד תתחזק
 

worrywort

New member
רוב חברי הכנסת מהמפלגות הערביות

שאני ראיתי, ושמעתי מתבטאים על דוכן הכנסת, עושים רושם כערבים ישראלים ימניים. ככה שאם אתה מצביע להם כי אתה ערבי והם ערבים, זה טיפשי מצדך. לדעתי באמת עדיף להצביע ליח"ד, אם אתה באמת רוצה שלום.
 
לא יודע בקשר לשלום

אבל אם הייתי ערבי הייתי מצביע ליח"ד כי הם דואגים לזכויות הערבים יותר מכל מפלגה ערבית אחרת אם הייתי עוד בחזון של לגרש את היהודים מהארץ הייתי מצביע לאחמד טיבי
 

worrywort

New member
אני לא מאמין

אני מסכים איתך על משהו! )': אולי קץ העולם מתקרב?
 

גוטרמן

New member
מדוע שלא נגלה רוחב לב כלפי ערביי

ישראל? למהלך כזה יהיה הד חיובי מאוד כי אנו נראה שפנינו באמת לשיויון. אין מדובר בפלסטינים אלא בערבים אזרחי ישראל.
 

ערב רב

New member
בשל הריבוי הטבעי הגבוה שלהם

רק חצי מערביי ישראל הם בני 18 ומעלה ובעלי זכות בחירה. זו הסיבה העיקרית לחולשתם היחסית של המפלגות הערביות.
 
למעלה