שכחתי, ברק ביילין ובן עמי זה ימין

כמה נאיבי מצידי. שמאל אמיתי זה רק טיבי ובראכה.

מה פתאום!!!

הרי לשיטתו גם הם סייעו לשקרון להעביר את תוכנית ההתנתקות הקונספירטיבית! שמאל אמיתי זה רק ערפאת.

ולמה העבודה בחרה את מצנע?

העבודה היתה יותר מבולבלת אז משהיא היום (בעצם, בזה אני לא בטוח....) *עובדה היא שברק רצה לסיים את הכיבוש ולתת לפלסטינים יותר ממה שביילין נתן בהסכם ביילין-אבו מאזן ובכל זאת קיבלו אינטיפדה בפרצוף. *עובדה היא שביילין, שריד ובן-עמי לא הצליחו להגיע להסכם עם ערפאת *עובדה ששרון חיסל את הטרור ואת האינטיפדה עכשיו, לך תתוכח עם העובדות......

i am just me

New member
אני שמחה שאני מלמדת אותך משהו

יש לי ניסוי קטן בשבילך. תנסה במשך שבוע להיות נחמד לכל האנשים סביבך ולא לנסות לעצבן אותם ותראה איך אנשים יתנהגו כלפיך. אני מוכנה להתערב איתך שהם יהיו נחמדים אליך בהרבה. אני לא אומרת שבסיכסוך המדיני שלנו זה יעבוד תוך שבוע, אבל זה יעבוד בסוף. הבעיה היא שמישהו צריך להתחיל את זה.

ערב רב

New member
סהר, את שוב מדברת בשם החמאס

הדבר היחידי שפרס שולט בו הוא הפסקת הפעילות הישראלית, הוא לא שולט בהפסקת הטרור הערבי, את *מניחה* שהפסקת פעילות צבאית, השמדת הנתלויות ושאר מרעין בישין יובילו להפסקת הטרור של החמאס, זה הכל.

i am just me

New member
אני מציאה גם לך לנסות את הניסוי

שהצעתי ל"אך עד מתי". נ.ב. הייתי שמחה להתחיל גם את ההודעות שלי אליך בשמך הפרטי, אך לצערי אתה לא משתף אותנו בו...

ממתי איפוק עוזר ל"שבירת המעגל"?

רוצה להפסיק את האלימות, תכנע לכל דרישות הפלשתינים, אני מבטיח לך שלא תהיה שום יריה לאחר מכן, בטח שלא עלינו, הרי עלינו לא יהיה קיים יותר. ריסון זה לא חכם, זה מטופש לחלוטין, ברור שיש המון שטח אפור בין ריסון לשבירת כלים, דבר שגם אני הייתי ממליץ אך ורק כאשר זה נדרש ואנחנו עושים את זה רק כאשר אנחנו רוצים למשוך לכיוון הנוח לנו.

i am just me

New member
ניסינו את השיטה של להמשיך לעודד

את הטרור, בוא ננסה את השיטה האחרת. גם אתה מוזמן לנסות את הניסוי שהצעתי ל"ערב רב" ול"אך עד מתי".

i am just me

New member
אני אשמח

אבל התפקיד שלנו זה לדאוג למעשים שלנו, אי-אפשר לצפות שהשינוי יגיע ממישהו אחר ולא לנסות לעשות את השינוי בעצמך.

מתוך עקרון, אני נגד לשבת בשקט

כאשר יורים עלי, זה משפיל, זה מטופש, זה אומר "תראו איזה חלש עלי, אפשר לירוק עלי ואני לא אעשה כלום", האמת היא, לפי דעתי, לחימה מוגבלת ומצומצמת בטרור, כאשר יש עליך לחץ בינלאומי, כאשר הידיים קשורות, כאשר לכל אחד יש בעיה עם חיסול של נבלה או הריסה של מפעל נשק במסווה של בית מגורים, היא לא יעילה, אני לא יכול להגיד שמצינו את העיניין, לא ממש ניסינו, חוץ מזה, כאשר יורים עליך, אתה יורה חזרה ומוריד את המטרה, גם אם יש "קורבנות תמימים" שיפגעו, ככה זה שיורים מתוך האיזור הכי צפוף בעולם, לא שואלים שאלות דביליות, כן עוזר לא עוזר, מה זה חשוב?, נגיד לא עוזר?, אז מה? סופגים?, מצטער, נראה לי לא סביר, עלוב ופשוט מעוות. חיסול בודד - מביא רצון לנקמה. חיסול כושל - הכי גרוע, הכי הרבה זעם מותיר מקום לנקמה. חיסול רודף חיסול אחד אחרי השני, במשך שבועות וחודשים - מאד יעיל, מביא הלם ופחד לאיגונים, מוריד אותם למחתרת, קוטע קשר, מותיר חלל בין הפיקוד, כיאוס, אם עושים זאת מספיק זמן + הרס תשתיות, הפסת מימון, לחץ על האוכלוסיה התומכת, ועוד כמה דברים, זה עובד. הכי הרבה שעשינו בתחום החיסולים המרוכזים זה היה שבועיים וחצי אולי, זה עשה נזק רב לאירגוני הטרור, אם היינו עושים את זה חודשיים וחצי או חצי שנה, זה היה הרבה יותר טוב.

Mesarim

Member
אה WALLA

שכחתי לרגע ששמעון פרס הוא ראש הממשלה ושר הביטחון. הזיכרון שלי ? כבר לא מה שהיה !!!

זה כל הקטע

שלא רק אתה סובל מאלצהיימר כך גם סבא שמעון שחושב שדעתו תקבע רק זה מה שחסר לנו

למעלה