Mesarim

Member
זה כל הקטע

שאתה סובל מאלצהיימר כל נוד שאתה מריח, אתה מפנה לשמעון פרס יש ראש ממשלה ויש שר ביטחון מה ההתלהבות משמעון פרס ?

אין התלהבות

אני לא רוצה שהשמאל הטיפש יהיה בממשלה כי הם עושים רק נזק ואף אחד לא יכול לתת לזה ביטוי יותר טוב משמעון הרס

אישלום

New member
שמעון פרס נמצא בממשלה בנדיבות

ראש הממשלה שרון, שיודע היטב שיש לו לא רק שותף נאמן לדרך, אלא חבר צייתן בממשלה. אם יש לך בעיות עם הממשלה הזאת, כדאי שתפנה אותן לכתובת הנכונה - שרון. יחד עם זה אני מבין את המצוקה שלך, הנובעת מכך, שכל ממשלת ימין כשהיא שולטת נדרשת לעשות עוד צעד לקראת הפתרון היחיד האפשרי, שהוא סיום הכיבוש. במקום להילחץ, אולי כדאי שתהרהר בסיבה לכך. גם אתה עשוי להגיע למסקנה שסיום הכיבוש מוביל לפתרון של שלום.

אשרת

New member
השאלה שאתה אמור לשאול את עצמך

הם "אך עד מתי" על כינוייו השונים, באמת מעוניין לפתרון שיוביל לסיום הסכסוך?

אשרת

New member
מממממממ

את זה כבר כולנו הבנו, ולא חושבת שיש פה מישהו שלא מסכים איתך שצריך לפרק את החמאס ואת הגיהא'ד מנשקו ובמקביל --> להטיס את עצמנו מהשטחים. זה לא סותר אחד את השני.

אשרת

New member
צהל ועוד איך יכול לצאת מהשטחים.

הוא יכול להגן על המדינה מגבולות 67'. הסיבה היחידה שהוא נמצא שם, זה בגלל ההתנחלויות.

אשרת

New member
תגובה.

בדיוק כמו שהמוסד ניסה לחסל בירדן את בכיר החמאס (השם ברח לי מהראש). שצה"ל רוצה, הוא יכול לבצע. זה הכל.

רק שכחת

שהשטחים זה לא ירדן שם יש 2-10 מבוקשים פה לעומת זאת יש מאות אלפי מחבלים

אשרת

New member
אני מבינה שיש לך קשר

עם שב"כ לגבי כמות המבוקשים/מחבלים שיש שם. עדין, זה לא משנה. לצה"ל יש את היכולות, לדעתי, לחסל את את המבלים גם כאשר הוא נמצא על קווי 67'.

לא אין לי קשרים

אני פשוט יודע שמשעל השאיר שם חלק מהכנופיה שלו ולא צריך להיות שבכניק בשביל לדעת את זה רוב המחבלים מרוכזים בשטחים וההנהגה מרוכזת במדינות ערב (שיש לנו עימם "שלום") ואני מבין שיש לך דיבור עם הרמטכל בקשר ליכולת צה"ל שהפלסטינים יפסיקו לרצוח נדבר ולפחות שיפסיקו לרצוח בגבולות 67 כדי להוכיח שרק את השטחים האלו הם רוצים

אני דווקא חושב

שסיום מסע הרצח של האיסלאם יביא לקץ שפיכות הדמים אלא אם כן אתה חושב שזה גדול על המוסלמים

אישלום

New member
מי שמאשים את האסלם מזכה את הרוצחים

כמו כל מי שמעדיף שטחים על שלום, גם אתה מנסה להפוך סכסוך לאומי לסכסוך דתי. מאחר ואין אפשרות ששתי דתות מוניתאסטיות יודעות את האמת, אז אין צורך ללוותר על דבר וחצי דבר, והחרב תדבר. למזלנו, רוב העולם המוסלמי לא חושב כמוך, ולכן יש אפשרות להגיע לפשרה. לא עם האחים המוסלמים גם לא עם האחים החרדלים. האנשים השפויים בשני המחנות יודעים זה מכבר שיש דרך לשלום, והיא פשוטה ממה שנדמה לכם. תחילתה של הדרך בהתעלמות מהפונדמנטליסטים שבני המחנות, המשכה בסיום הכיבוש וסיומה בפשרה שמשמעותה שתי מדינות לשני העמים.

דובר המוסלמים?

בבקשה תראה לי מדינה אחת מוסלמית (אולי מלבד טורקיה) שהיא לא דתית פונדמליסטית מאיפה לך שרוב המוסלמים רוצים שלום? אתה ראית הפגנה אחת שלהם שמגנה רצח יהודים? לפחות הפגנה אחת בעד השלום עם ישראל? לא ענית על השאלה ששאלתי אותך והעדפת לברוח-למען האמת אני יכןל להבין אותך אבל אני אשאל שוב-הטבח במינכן/חברון/ארה"ב גם היה עקב סכסוף לאומי? אם אתם כל כך רוצים שלום בבקשה פרקו את ארגוני הרצח או לפחות את חלקם גדול עליכם?

Mesarim

Member
השמאל הטיפש ?

לא ניראה לי שאריק שרון מיישם את המדיניות של ה"שמאל הטיפש". שמעון פרס רלוונטי ? בדיוק כמו צפצוף הציפורים בחצר של הבית שלי. כל ההתלהמות הזאת סביב פרס, היא מגוחכת בצורה שלא תיאמן.

למעלה