אהההההה

די זה סתם חנויות שיש בהם גם את קו הבגדים שלה..... לא שווה! חשבתי זה חנות שלמה שלה כמו שיש ברוסיה!

itay is back

New member
אני לא יהיה כאן 4 ימים../images/Emo42.gif

אני טס לאילת מחר בגלל זה אני לא יהיה כאן בימים הקרובים... ביי בינתיים

Lopezit

New member
לא נראה לי שג'ן תופיע בema...

כי ה VMA זה ב 29 לאוגוסט וה EMA זה ב6 או ב8 לנובמבר.. והאלבום יוצא בפבואר

אה.. אני נוסעת שבוע הבא לאילת...

ואז תראו ממני שקט שוב.. תתרגשו.. מיום חמישי עד יום ראשון..

סתם בגלל ההתלהבות הבלתי פוסקת שלכם

אני ייתרגם לכם משו.. >> Sky News reports that P.Diddy has written a track and produced another for Jen's next album. "I love and admire him," J.Lo told a source. "He is a musical genius and I have no problems in working with him." Jennifer has sampled the famous 70's hit with Puff called "Boogie Oogie Oogie" by A Taste Of Honey. The album is expected out February 2005. סקיי ניוז מדווח שפי דידי כתב והפיק שיר בשביל ג'ניפר בשביל האלבום הבא.. אני אוהבת ומעריצה אותו אמרה ג'ניפר הוא גאון מוזיקלי ואין לי בעייה לעבוד איתו ג'ניפר הדגימה\השוותה *משו כזה* את השיר לשיר המפורסם משנות ה-70 "Boogie Oogie Oogie" בטעם של דבש *לודעת מה זה אומר אבל שיהיה*. האלבום יצא בפברואר 2005. לא אכפת לי ששמו את זה פה כבר..

Lopezit

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

כמעט התחרפנתי יומיים בלי האתר חחח ועכשיו הוא חזר ועוד בגירסה אנגליתתתתתתתתתת ועם כמה תמונות חדשות אז כנראה שג'ן עדיין מצלמת תסרט... חשבתי שהם סיימו

אממ היי זה רק אתר..

למה להתחרפן ממנו?? שירה בטיול?? איפה היא?? וכשתחזרי *אני מאמינה שההודעה הזאת לא תרד עד אז..* כנסי ושימי קישורים בפורום....

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמה גרם לך לחוש שאני

בטיול?? גם אם הייתי..הייתי אומרת לא..? הייתי נפרדת!!חח

לודעת.. מאיפה לי לדעת פוסטמההההה

קח מקל קח תרמיל בוא איתי אל הגליל.... להלהלהלההההההההההה עכשיו הוא תקוע לי במח וכל פעם שתספרי לי על הטיולים שלך עם הצ***ם *מילה גסה* אני ייזכר בשיר המגעיל הזה בעעעעעעעעעע מתי את הולכת לא אמרת לי.... תהני לך עם הצ***ם לכי לחרוש את הארץ *תשחקי עם האותיות*

למעלה