../images/Emo32.gif

פתחתי שרשור אוף..כדי שלא יהיה פה בלאגן של הרבה כאלה חח וגם כי דיי יבש פהה... אז יאללה ספרו דבריםם עוד 18 ימים!!

NoWords

New member
יוווווו../images/Emo70.gif

מקנאה בך בטיררווףףף
תהנה

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifארה"ב=ג'ניפררר!!!

אני רוצהההההההההההההה ואין ראיון...יהיה כשלירון תחזור..היא חוזרת מחר נראה לי..

אז זהו שלא....

אני רק אהיה בניו יורק ובוסטון, וג'ניפר לא נמצאת שם..... כל הפעילות שלה זה בלוס אנג'לס וגם מיאמי נראה לי....

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאני לא חח

הייתי בצופים ואפחד לא הרגיש...אמא סיפרה לי בכלל שהיה מזכיר לי שהייתה את הרעידת אדמה לפני כמה זמן כשזה היה באמצע שיעור ופינו אותנו לחצר כי פחדו שהבניין יטמוטט חח יופי שלא פינו אותנו שעתיים אחרי הרעידה בכלל...פחח זה היה מצחיק...

לא הרגשתי כלוםםםםם

הייתי בבית עם חברה שלי וגם היא לא הרגישה.. עד עכשיו לא ידעתי על זה כלום.. רק עכשיו אחותי אמרה לי..

../images/Emo42.gif../images/Emo77.gifזה היה כזה מצחיק!

בדיוק משפצים אצלנו קומה מתחת אז הייתי בטוחה שזה בגלל שהם קודחים חחח עד שהבנתי שזה רעידת אדמה!ועוד הייתי לבד!זה היה ממש מפחיד..

מואהאהאהאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אגב, שירה, אמת
אני נוסעת בספטמבר לחודש ואני נוסעת למיאמי, לוס אנג'לס, סאן פרנסיסקו, טקסס, טנסי ו.... ניווו יורקקקקק
ואני יצלם את הבית של ג'ניפר בברונקס (כדי ששירה תראה ותזיל ריר...
) חחחח
ואני קונה לשיווה הפיצית חולצה מהקו בגדים הרשמי של ג'ניפר ו... לא יודעת מה עוד...
חחחחחחחחחחח

תעזרי לי!!!!!

אני גם אהיה בניו יורק אני רוצה לדעת איפה יש משהו שקשור לג'ניפר שאני יכול לראות שם!

ווההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או קיי... 1. המסעדה של ג'ניפר- MADRE'S- המנות שם נורא יקרות אבל לפי מה ששמעתי- שווה כל דולר
ואני יגנוב גם תפריט לשירה
חחח לא חסר לג'ניפר כסף תודה לאל...
2. החנות בגדים
עד שבניו יורק ולא ללכת
!| חבל..
תלך לחנות בגדים, צריך להיות שם דברים שווים, אבל לבנות...
תוכל תמיד לקנות לי משו נחמד חחחחחח 3. והכי הכי מעניין: הביתתת
הבית של ג'ניפר נמצא איפשהו בברונקס בקהילה הפורטוריקנית... אבל לפי מה ששירה אומרת לי עכשיו בטלפון הייתה בו שריפה אבל לא הראו תמונות... וזה מה שאני יודעת... נ.ב מישהו יודע מה קרה לבית באמת

מה??????

הייתי בטוח שהמסעדה היא בלוס אנג'לס אוקיי אז לאכול אני לא יכול שם כי אני שומר כשרות אבל אני מקווה שאני אוכל ללכת לשם לפחות להצטלם מבחוץ! מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המיקום של זה? בקשר לחנות בגדים- אני הולך להסתובב שם עם אמא שלי ואחותי אז כן יש לנו מה לעשות שם, וגם פה- מישהו יודע איפה המיקום בניו יורק? ולבית ממש לא נראה לי שאני אלך, גם כי זה הכי פחות מעניין אותי וגם כי זה בברונקס וזה ליסוע במיוחד וההורים שלי בטוח לא יסכימו.

Lopezit

New member
אמממ

זה האתר של הקו בגדים תחפש פה ואני יחפש תאתר של המסעדה...

למעלה