...
נגעת בדיוק בנקודה שבגללה אני חושב שזה טריק: למה היא בכלל צריכה לקחת טקסט של אמן מסויים ולהפוך אותו לשיר בסגנון האישי שלה...למה לא להשתמש בטקסט מקורי שלה?! , מה רע בלהשתמש בחומר מקורי?! קאברים בתחילת הדרך זה דבר מקובל שלהקות רבות עושות , אבל היא פועלת יותר מעשר שנים ועדיין עושה קאברים... היא לקחה טקסט של להקה שסוגדת לשטן , ושרה על רצח , אלימות , מאגיה שחורה ואפילו יש להם שיר על יוזף מנגלה...ואני בטוח שזה לא נעשה מתוך הזדהות עם הטקסט , אלא במטרה למשוך תשמות לב... דבר שני , אני בטוח שהיא לא הכירה את השיר הזה לפני כן (המפיקים דאגו להכיר לה אותו) , אז כמובן שהקאבר הזה הוא לא מחווה ללהקה...לעומת זאת להקות כמו הביטלס והסטונס עשו קאברים לאמני הרוק אנד רוק שהם גדלו עליהם , ולכן אני סבור שזאת מחווה (למרות שגם זה טריק מסחרי) , אבל טורי אמוס לא גדלה על סלייר , ומעולם לא שמעה אלבום שלהם!!! ואין לי שום דבר נגד קאברים , אפילו הגדולים מכולם עשו קאברים , וגם הם השתמשו בזה בתחילת דרכם כדי למשוך תשומת לב, והם גם הוכיחו שזה יכול להיות דבר מעניין ומהנה (כמו שעשו למשל לד זפלין ודיפ פרפל)... אבל היא פשוט הגזימה עם הכמות של קאברים, היא פועלת מספיק זמן ואני בטוח שיש לה קהל מאזינים מספיק גדול שיקנה את האלבומים שלה מבלי הקאברים שבעזרתם היא תמשוך תשומת לב...