buffy2

New member
../images/Emo5.gifאני לא מאמינה../images/Emo5.gif

התכוונתי לדניאלהההההההההההההההה שרונה טום בוי מכוערת לאללה! אבל שרונה..ממממממממממ.......
שרונה
דניאלה

שרימפי

New member
האמת היא שבתמונה שהעלתי

עשו חסד על שרונה, לא הראו את הפנים שלה

החדש של קיילי |מבייצת|

אגב! שיניתי את הFuntone שלי... לא תנחשו למה... תתקשרו ותדעו

סקר מילקי ../images/Emo124.gif

אכלתי כרגע מילקי, ופשוט הייתי חייב לברר פה בפורום: איך את\ה אוהב\ת לאכול את המילקי שלך?
(ויש עשרים אלף דרכים... אני לא אגביל את הסקר לדרכים מסוימות) אישית אני יכול להגיד שפעם אהבתי לערבב את הקצפת בשוקולד, ולאכול את הכל מעורבב. אבל לאחרונה אני פשוט אוהב לאכול את הקצפת קודם. לנקות אותה טוב טוב, ורק אח"כ להתנפל על השוקולד
משו משו!

זוּט

New member
איכס ../images/Emo3.gif יש בזה ג'לטין.

המחשבה על כך שהמילקי שלי עשוי בחלקו מעצמות דג שנטחנו דק-דק ועברו תהליכים כימיים כאלו ואחרים לא ממש גורמת לי לתאבון.

גואנו

New member
גמאני ../images/Emo13.gif !

פעם הייתי מערבבת, עכשיו אני אוכלת את זה כמו שזה אתה חושב שאפשר להסיק משנינו משהו על אכילת מילקי והתבגרות וכו'?
בכל מקרה, אני דווקא ממליצה על מילקי נשיקות, במקום קצפת יש מוס שוקולד כזה טעיםםם

אז ככה...

בהתחלה אני אובל שליש עד חצי מהשוקולד, ואז אני מערבב הכל ואוכל... זאת השיטה הכי טעימה....

אויש, אתם לא מבינים כלום ../images/Emo3.gif

חופרים בור בקצפת אוכלים את כללללללללל השוקולד, כשהקצפת נשארת למעלה כמעט שלמה כולה ואז, כשמסיימים את השוקולד כמעט לחלוטין (כי לגמרי זה בלתי אפשרי, הקצפת מפריעה), אז אוכלים את הקצפת!! נמממממממממממ

sarah

New member
הופכת את המילקי וחותכת

את התחתית, אוכלת את רוב החלק של השוקולד ומשאירה קצת כדי לערבב עם הקצפת
(לפני שהייתי טבעונית) מומלץ בחום...ללא צמחונים בלבד
שרה

daryali

New member
אולי זה ../images/Emo32.gif ואולי לא , לבחירתכם

נוער גאה קבלו
על המקום השני בבחירות של תפוז !!!
חופש חופש חופש

daryali

New member
קבלו תיקון ... (סורי ../images/Emo10.gif )

זה לא עולה גם לי , אבל גם GoGay האתר לא עולה ... אני שמה את הלינק שוב . בעיקרון , זו כתבה על יניב ויצמן שחוזר להיות יו"ר ארגון נוער גאה... מקווה שזה יעלה עכשיו

למעלה