שרימפי

New member
../images/Emo32.gifשרשור אוף טופיק

תמונות של עופרה חזה, בדיחות על ג'ודי ניר מוזס שלום. חיקויים של אחמד יסין(אגב, בסוף שמעתי את החיקוי של אביעד- קורעעעעעעעע
), הודעות לא ממש קשורות, מודעות ושאר ירקות...פה

שרימפי

New member
מפגש רביעי של קבוצת הנוער הטרנס'

המפגש הרביעי של קבוצת השיחה לנוער טרנסג'נדר יתקיים היום, 29 במרץ, בשעה 19:00, בסניף תל אביב של האגודה, רח' נחלת בנימין 18. המפגש פתוח לטרנסג'נדרים ומתלבטים בגילאי 15 עד 21. פורום טרנסג'נדרס וחברים- כאן

malach19

New member
לידיעתכם, ותעבירו בבקשה הלאה!

הולכת להיפתח בקרוב קבוצה לנערים ונערות דתיים(16-23) שנמשכים לבני/ות מינם. הקבוצה מיועדת לדתיים לאומיים,דתלשי"ם,חרדלשי"ם וחרדים וכל מי שיש לו קשר לדת ורוצה לשמור עליו למרות הנטיה. הקבוצה תודרך ע"י מדריך ומדריכה דתיים. הקבוצה תיפגש במקום דיסקרטי באיזור המרכז, ומיועדת לחבר´ה מ-כ-ל הארץ. לפרטים נוספים והרשמה: [email protected]. ניתן להשאיר שם וטלפון ונחזור אליכם.

ta1823

New member
קבוצה חברתית לבנות בגילאי 18-23

קבוצת הבנות הבוגרת של ארגון הנוער נפגשת ביום שבת בשעה 20:00 בנחמני 28. תהיה הרצאת אורח בנושא הומוסקסואליות בשואה. כולן מוזמנות (גילאי 18-23), גם אם הן לא באו אף פעם (בושו לכן!)
אז בואו, יהיה מעניין... לפרטים נוספים : [email protected] שלומית וטלי

אולי באיחור...אבל starchild-מזל"ט!!

את צודקת ילדונת....באמת בפעם האחרונה זה לא שלח... אני מקוה שתדעי שאת מאמת משהו מיוחדת... ולכל מי שקורא...תדעו שstarchild היא הילדה הכי מטורפת בבסיס אשדוד!!! חולה עלייך....רז.. .....ארז אמפריה...

זיוף ניקים...

בשבוע האחרון כשאני לא הייתי ליד המחשב היה מישהו שניסה להיות כמוני וניסה לזייף את הניק שלי, קוראים לו "שותה קפה עם אלוהי ם", הוא כתב מלא שטויות ואני לא יודע למה. אנמי מבקש שלא תיחסו להודעות שלו כי זה קישקוש שזה מאוד לא שלי, זה לא הפורום היחידי שהוא נכנס אליו, אני הולך לשרשר את ההודעה הזאת בעוד פורומים... תודה שחר, "שותה קפה עם אלוהים" האמיתי...

עד כמה אתה בקיא באנטומיה הנשית?

אני לא יודעת אם כל האמירות ההומופוביות שם נאמרות ברצינות, מה גם שרב הסרטים של זיפרפיש הם בתבנית של - נגד משהו. אבל הקוויז משעשע
> כאן < לחצו על play this game וזה ייפתח לכם בחלון חדש

זוּט

New member
../images/Emo5.gif

כול כך הזדעזתי שפשוט שלחתי את זה למורה לאנגלית במייל.

DecayCell

New member
את ../images/Emo41.gifמבדילה../images/Emo41.gif ביניהן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

שרימפי

New member
בטח שכן

שרונה נראית יותר כמו בוצ'ית ודניאלה היא יותר פמית. פיכס, אני לא מאמין שאמרתי בוצ'ית ופמית במשפט אחד. Here I go again.

למעלה