"אשפוז בתפוז" - פורים

אתם מוזמנים לחטוף את הג'ננה עם התכנית "אשפוז בתפוז" , מבית היוצר של "תפוז אנשים" שתשודר בשעה 20:15 בפורום מיץ תפוזים ובבלוג TV. והפעם: תכנית מיוחדת לפורים. בתכנית נחשוף את תוצאות הצבעת גולשי תפוז שקבעה - באיזה צבע נאלץ איציק החנון לצבוע את שיערו, נתקשר לאחיות שרונה ודניאלה פיק ונשאל אותן את השאלות שאתם תציעו בשידור חי, נשמע את הפינה הכי מרושעת באינטרנט מאת אורלי ויניר, ואת הפינה הכי הזויה ברשת מאת איריס D. חושבים שאתם מטורפים? חכו עד שתראו אותנו....

pasteran

New member
אתם חושבים שצריך לפטר בנאדם ששמע

דיסק באוטו שלו במקום לשבת בעמדה אותה הוא מאבטח??? אפילו אם זה היה דיסק ממש טוב???? לא שאני מכיר מישהו מספיק טיפש בשביל לעשות את זה.... אוף. מזל שכבר קניתי דיסקים החודש אז יהיה לי במה להתנחם כשאקבל את ההודעה הרשמית ואז לא יהיה לי כסף לקנות עוד דיסקים.

LadyG

New member
אתה מוכן להיות יותר ספציפי

ולהגדיר את ה"ממש טוב"? זה מאוד משנה את התמונה

pasteran

New member
אני חושב שהאחראי עליי לא שמע את השם

דיוויס. אם מישהו מכיר חנות דיסקים באזור המרכז שמחפשת מוכר שייצור אתי קשר בבקשה.

MajorWinters

New member
מה בדיוק היית אמור לאבטח?../images/Emo19.gif

ולמה העדפת לשמוע דיסק באוטו? לא שיש רע בזה.... זה מצוין!

שלום! אני חדשה !!!!! ../images/Emo168.gif

לאחרונה התחלתי לשמוע !!!רוק כבד!!! כן...כן...רוק כמו כל הפריקים האלו (ואני אחת מהם! חחחחח) וההורים שלי מזועזעים למדי מן העניין, חושבים שאני הולכת להצטרף לכת השטן (666 רולז!
) ולבלות את חיי בשריפת בתים ומנת-יתר של עיפרון שחור בעין (more is more ) אבל ממש לא אכפת לי! אני מרגישה...איך לומר?! עליונות! פעם שמעתי זבל כמו בריטני ורוני...והיום זה הדבר האמיתי!!! Probably the best MUSIC in the world קודם כל קוראים לי מיטל ואני בת 16 וחצי ואתם יכולים לדבר איתי באיציק ובמסנג'ר. (אתם יכולים לשלוח לי שירים?! של הלהקות המגניבות שלכם...אני גם רוצה לדעת!) ---להקות שאני שומעת לאחרונה (פשוט נונ-סטופ)--- *נירוונה שולתת! ויש לי חולצה עם קורט קובין
*מטאליקה...אני אוהבת את השיר עם הצוקים וטום קרוז * לד זפלין, אני אוהבת את השיר הארוך (וואו! 8 דקות שלמות) הזה עם המדרגות... ושמעתי פעם ששיר של פאף דאדי הוא בעצם של לד זפלין זה נכון? * ג'ימי הנדריקס חבר שלי אמר לי שהוא כושי...חחחח - ברור שהוא לבן, לא?! * ביטלס *
פינק פלויד
הלהקה הכי טובה בהיסטוריה! ואני גם מסכימה איתם שאנחנו לא צריכים לימודים... חחחחחח * אני גם אוהבת את בלינק גרינדיי והיהודים! (יהודים! הרוק הישראלי הכי טוב בארץ!) * ואני אוהבת את להקת המורדים אבל רק את שירי הרוק... לא את שירי הפופ המסריחים! נכון שיש כזה סרט "דלת" עם ואל קילמר? אתם יכולים להמליץ לי על עוד שירים של "הדלת" להוריד בקאזה?! ועוד כמה שאלות שאני רוצה לשאול (אני גם רוצה להיות רוקיסטית) 1. מה אתם לובשים לביצפר? חשבתי לקנות לי כל מיני ניטים וחולצות עם שלדים...אני פשוט רוצה להצדיק את התדמית החדשה שלי בתור פריקית ואני לא ממש יודעת איך להתלבש (למרות שהכל יראה עלי יפה
) 2. מישהו יכול להמליץ לי על עוד דיסקים בסגנון? כדי שאני אוכל לשלוח את אבא שלי למרכזית לקנות לי. 3. נכון שאבריל לווין היא מטומטמת?! כל החברות שלי אוהבות אותה... והן חושבות שהן פריקיות קוליות, נכון שהן טיפשות?! 4. אממ...אתם הפריקים הולכים עם עניבות כמו אבריל? מצד אחד אני לא אוהבת אותה אבל מצד שני אם אתם כולם הולכים עם עניבות אולי גם אני צריכה? (אוף...אני ילדה מתוסבכת) 5. איזה בדיוק סוגים יש של רוק? 6. ואני לא רוצה להשמע מטומטמת... אבל יש כזה דבר רוק חלש? פשוט אני כל היום שומעת אנשים מדברים על רוק כבד אז אולי יש רוק חלש? 7. ופעם שמעתי שיש אנשים שלא חופפים את הראש מתוך אידיאולוגיה כלשהי, גם אתם לא חופפים את הראש?! או שבעצם כן חופפים את הראש? (ילדה מתוסבכת כבר אמרתי?) טוף,
אל תצחקו עלי - אני פשוט לא כ"כ מבינה ברוק ובלהיות פריקית. אבל אני תלמידה טובה (אגב, היום קרעתי לי את כל החולצות וקניתי לי מכנסי X-BOY) אז אני מקווה להשתלב אצלכם בפורום ושתהיו נחמדים אלי ובבקשה תענו לי מהר ותסבירו לי עוד על המוזיקה הזאת... כי אני מאוד אוהבת את המוזיקה הזאת. ובעיקר רוק של שנות ה70 (לד זפלין וכאלה) תגיבו לי!
לאב יו אללל

LadyG

New member
נוש...אנא שימי ....../images/Emo23.gif

זוהי הודעת השבוע. אין ספק. שלא תעלם לך בכל ה-
מצד שני, אולי מישהו מחברי הפורום כתב אותה בניק אחר? ניבלו'? יקי? הלסי? גרימבל?. אני מהמרת על יקי. אין ספק.

ThE RhythM

New member
../images/Emo6.gif ענק!!!

מי שעשה את זה מגיע לו פרס נובל! ואם יש איזשהו סיכוי שזה אמיתי...פשוט חייבים לשמור את זה באיזשהי קפסולת זמן כתופעה חברתית.

LadyG

New member
כשהגעתי לקטע עם המדרגות

היה לי כבר ברור שזה לא הגיוני, אבל כשהגעתי להנדריקס היה לי ברור שתיכף מגיח יגאל שילון. אם זה אמיתי, זו לא הודעת השבוע, זו הודעת השנה. שווה לשמור במועדפים.

ThE RhythM

New member
תתפלאי!

אני מכיר הרבה אנשים שעושים את זה חוצמזה...זה לא נראה לי מתאים לאפחד מהפורום משום מה... זה זיוף מוצלח מדי!

האמת שגם לי זה נראה אמיתי!

אחרי הכל אם זה מישו מהפורום די מוזר שהוא לא הזכיר שהאלילים שלו הם במקרה גאנז אנד רוזס! (רק כדי ממש לעצבן! חחח...) אמיתי או לא אמיתי, אני נשפכתי פה מצחוק!!! זה פורים אמיתי!!!

למעלה