yoavsc

New member
LOL עצבני

ברוכה תהי.. נראה לי שהיא אמתית. לא נראה לי שמישהו מזקני הפורום מכיר את אבריל לווין...

../images/Emo46.gif LOL?? חחחחח??? ../images/Emo35.gif

מה התגובות אמורות להביע? בסדר אז אני לא מכירה כ"כ טוב את המוזיקה הזאת, אבל יש לי אהבה ולהט אליה. (וג'ימי הנדריקס באמת שחור...אוף!!! ) נכון אני מודה שאני לא יכולה לעשות דוקטורנט על רוק (אממ...כזה?) מתקדם?
(אגב, למה קוראים לזה צפרדעים? זה בגלל שאתם לא מתקלחים?!) אבל לכולנו יש שלדים בארון... (יש אנשים שנופלים על קקטוס/לבריכת ברווזים (
) ) _____________________________________________________________________ אוקיי
היה טוב...טוב שהיה. אני רוצה לציין שגרמתם לי להסמיק (
<--הדגמה חיה) וזה הרבה. אני אשר ידועה בתור boo9ie כתבתי את זה. (אני בערך פעם בעשור טורחת לכתוב בפורום...אז, עכשיו החלטתי שיש להשלים את המכסה שלי.) בכל אופן,אני נמצאת כרגע אצל קרובת משפחה. אולימפיה (שם בדוי - השם האמיתי שמור במערכת) היא ילדה מקסימה בת 11 שאוהבת את ספילברג וE.T בפרט, ובעלת אהבה רבה לביטלס (
) בהדרכת עבדתכם הנאמנה. ותאמינו לי כשהיא תגיע לגיל 16 היא תשמע טוב... אני צופה לה עתיד מזהיר. בוגי, שנהנתה לכתוב את ההודעה הנ"ל, אבל מאוד לא נהנת מהעובדה שבאמת יש כאלה אנשים. הסוג שחושב שמשום שהוא שמע שלושה וחצי של פ"פ ואת "נוו...את שיר המדרגות הארוך" של זפ. הם נהפכים למורה נבוכים לרוק ולרוק מתקדם בפרט (אתם מבטיחים שאתם מתקלחים?!) בברכת: - אלימות זה כן פיתרון!
(האגודה למלחמה)
לאב יו אללל

pasteran

New member
מצוין!!!!../images/Emo68.gif../images/Emo149.gif

העלת חיוך ביום פורים עגמומי

noosh

New member
את ../images/Emo47.gif!!!!!!

וואי, את פשוט העלת לי דמעות בעיניים מרוב צחוק... את לא יודעת כמה צחקתי עכשיו... איזו הקלה לדעת שזה לא אמיתי.. או שבעצם זה היה נחמד לדעת שזה אמיתי ואז לצחוק על זה מה שכן - אם היית רוצה שזה באמת ייראה אמיתי - לא היית צריכה לשרשר את זה ל-
, אלא להציף קצת את הפורום... היינו סולחים לך
בהחלט הודעת השנה
הולדן, הזהר!

ThE RhythM

New member
אני עם נושי ../images/Emo13.gif

תמיד טענתי שאת מלכה, אני שמח שהראית לעולם מה את מסוגלת

pure alice

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת ענק.. נקרעתי פה מצחוק

Boo9ie

New member
שוב.... ../images/Emo9.gif

נשבעת לכם שעשיתם את היום לאחת שקמה מוקדם מידי. בכפייה! תוך כדי איומים בהטלת סנקציות כלכליות... (הידעתם? שיש אנשים שמסוגלים לדבר במשך 3/4 שעה על נעליים?! זה לא אמור להסתכם ב"אני לובשת סניקרס עם שרוכים פרומים"?!
) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני מודה למערכת הסטריאו שלי ולאחות של חברתי שירדה מן הארץ לפני 6 שנים א...אנ...אני... נרגשת בשביל בוגי שלנו (ע"ע אני) אני מרשה לעצמי (הרבה) להודות בשמי: אני מודה לכל מי שהביאני עד הלום לדיסקמן הנאמן, למחשב הטרוריסט (הלא) שלי... ולבקבוקי קולה/תפוזים/השלם את החסר שהנעימו את זמני וכמובן לסמל פפר שהיווה/מהווה/יהווה חלק חשוב מהכל. לחברת מיקרוסופט, הגברת הראשונה של מערכות הפעלה מחוררות (אין קשר - אבל גם המחשב שלי עושה לאחרונה שרירים) לוירוסים למיניהם ( מי אמר אני? ולא קיבל ?!) (
עדיין אין קשר) ואלו שהבינו את הבדיחה ב"הדלת" (תמיד יש לי הרגשה שאני היחידה שראיתי את הסרט בגירסה ה-לא- עילגת שלו "הדלתות". אגב, יש משהו שראה חולית? שירים יד...למרות שעדיף הספר
ובהרבה ) וסוכן מיוחד, אני שמחה שאני לא היחידה ששועשע בנוגע לחפיפת שיער. - ולמען היעדר הספק, לא ראיתי את הודעתו של הולדן... (למה לא גליתי את הפורום לפני עשרה חודשים?) שהיא מאוד מצחיקה בפני עצמה. בוגי, שעשתה את שלה למען פורים מצחיק יותר...

Boo9ie

New member
טוב.... ../images/Emo3.gif

אני חושבת שאאלץ לנהוג באצילות ולקחת את הזיכויים שלך לשעבר ושלי לעתיד יפה יפה...אז באיזה סכום אמרת שהם?! בוגי, שצריכה להוציא את רשימת "הדיסק הבא" באורך הגלות שלה (איזה תענוג
)

oded 19

New member
אין בעיה.

מי שרוצה את הזיכויים שיבוא מחר בסביבות 17:30 לטאואר בשבעת הכוכבים הרצליה.

oded 19

New member
אין בעיה.

מי שרוצה את הזיכויים שיבוא מחר בסביבות 17:30 לטאואר בשבעת הכוכבים הרצליה.

melancholy man

New member
לוציפר שולתתתת!!!!1 האומנם??

סחה בוגי, הולדן עקפו אותך בסיבוב, תיזהר. ונווושי, נדמה לי שיש כאן אפילו מאמר

אמממ... יש מצב שהוא עקף את עצמו???

פשוט הודעה ענקית, היוסי הזה, וזה יותר מדי דומה בקונספט - זה כנראה מישהו שזכר את ההודעה ההיא?...

../images/Emo70.gif ע-נ-ק ../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif אחד המצחיקים!

אני מאוד מקווה שאני לא מעליב פה אף ילדה אמתית שתלך ואני לא יודע מה תעשה לעצמה על התגובות פה, אבל זו אחת הבדיחות הטובות של פורים 2004 מבחינתי! מי שעשה את זה הוא סופר-מצחיק/ה. קרעת אותי! מדרגות? הדלת?ניטים? צפרדעים? לא חופפים? חה חה חה חה ! ! ! ! אחת ההודעות הגדולות שקראתי בתפוז, מאז ומעולם ! ! ! ! מטאליקה שולטים!

oded 19

New member
אני מוכן להתערב!

ב2 הזיכויים החדשים שלי לטאואר, שזה הולדן. תקרית "יוסי" מוכרת לכם? (ובאמת.. מה זה הניבלונגים?)

StarDustGirl

New member
אתם יכולים לצחוק..

אתם בטח אחרי תיכון, אבל אני נמצאת בעיצומה של טראומה. אלוהים ישמור, כשאני קוראת הודעה כזאת אני לוקחת ברצינות
אני יודעת שלא תאמינו- אבל באמת ובדוגרי, יש במציאות ילדים כאלה. זה כל כך עצוב, שאפילו קשה לי לצחוק על זה. למרות שדי נקרעתי בקטע שהיא(או הוא) הוסיפה את ההערה של "אני ילדה מתוסבכת"
החיים היו יפים יותר עם גם במציאות היו שמים לב לצביעות וצוחקים עליה בפרצוף
ד"א...לא מכירה את הולדן...אבל אם קוראים לו הולדן, יש לי הרגשה שיתאים לו לכתוב משהו על צביעות

StarDustGirl

New member
אה...אר...~הצתה מאוחרת~

טוב, לא הולדן... המ....תגידו, יש סיכוי שזה...לא טרול?

למעלה