hells bells

New member
היי מושליקו שאלה לי אליך

איך בכלל אפשר לעשות קאברים ללהקת גאונים דוגמת RUSH? עם כל הכבוד לנגנים בארץ,למה להם להתבזות לעומת המקור? קאבר ל-YYZ?????????????????????????????????? אני לא הייתי מתעסק עם הגביע הקדוש של התופים!

moshel

New member
אני מציע לך להזמין כרטיס למופע

אני מציע לך להזמין כרטיס למופע ואם לא תהיה מרוצה מהביצוע של yyz שההרכב הזה עושה כספך יוחזר לך במלואו סבבה?? לבנצים קרא את הכתבה שעשו בעכבר העיר על האירוע

moshel

New member
השבוע סקירה על ה DVD החדש של HEEP

שלום לכולם אתמול קיבלתי בהזמנה מיוחדת את ה DVD של URIAH HEEP שכולל בתוכו אך ורק הופעות שמתתף בהם הזמר האגדי DAVID BYRON הופעות משנת 1973 עד 1975 את רוב החומר כבר היה לי אך לא באכות טובה שכזאת לאחר צפיה ראשונה בDVD זה אני יכול לומר בודאות שני דברים" ההופעות של uriah heep בשנים 1972עד 1975 היו ההופעות הטובות ביותר בעולם הרוק ואין להקה שהיתקרבה אלהם באנרגיות והשאו שהם הוציאו על הבמה שניים david byron הוא הפרונט מן מס 1 בכול הזמנים סיקור נירחב של הDVD בקרוב לאחר שאני יעכל את מה שאני רואה:)

MajorWinters

New member
מתופף תועה בדרך../images/Emo19.gif

חבר'ה.... אני צריך עזרה. יש לי חבר, מתופף. לכן, הוא אוהב תופים במוזיקה שלו. אותו מר בחור, שומע פרוגרסיב מטאל עצבני ורועש ("עם הרבה כח"). להקות כמו סימפוני X או אדג'יו למשל. אני למנסה לגייר אותו... אך בלא הצלחה. אני מנסה להביא לו קטעי תיפוף טוב וקטעי "רעש", מ"המוזיקה שלי". נתתי לו את In the court, כדי שיקשיב בעיקר לרצועה הראשונה. מלאכת התיפוף הכי טובה שאני מכיר (אבל אני לא מכיר הרבה)... נתתי לו לשמוע את "רד", גם בעיקר בגלל רצועה 1, הקטע האינסטרומנטלי המבריק הזה. אולי לא מלאכת תיפוף כמו איש המאה ה21... אבל יש שם את העוצמה הזאתי. את מיראג'... האלבום האחרון שהוא קיבל, הוא הגדיר כ"סביל", אבל זהו... מה לתת לו לשמוע??? חבר'ה, אני נואש.... תעזרו לי!

HelterSkelter1

New member
אני הייתי הולך על

Larks Tongues In Aspic או Starless and Bible Balck, שניהם של קינג קרימזון. אם הוא לא מגיב בחיוב לאלבומים האלו, ולשאר שנתת לו, כנראה ואין לו מה לחפש בתחום

Oded 18

New member
מסכים

הייתי נותן לו את לארקס וכמעט כל דבר של ראש.

ThePiper

New member
חבר'ה! תמונות מפורים!

קבלו את ג'ניס! הלא היא המלכה!

ThePiper

New member
וסתם עוד אחת...

שימו לב שכאן אני נראית ממש כמו אוזי אוסבורן D=

noosh

New member
../images/Emo12.gif

אבל זאת ג'ניס! חשבתי שאת שונאת אותה... יצא יפה

איזה יופי!!! אני לעומת זאת התחפשתי

לבואי! יותר נכון לאלאדין סיין! בקרוב אני אעלה כמה תמונות! חג שמייח כולם!

giloni

New member
Batriemore Barlow

המקישן של Jethro tull הוא, לדעתי, אחד מגדולי נגני התופים ברוק. השמע לו את שיר הפתיחה מהאלבום Songs from the wood ותאמין לי שהוא מרכין ראש והולך להתאמן שנה בחדר אטום. יקי

MajorWinters

New member
אני לך מושג כמה אני מסכים../images/Emo19.gif

אני בדיוק התחלתי לכתוב סקירה על האלבום, ורק אחרי איזה 20 השמעות שמתי לב למלאכת התיפוף הגאונית!!! פשוט גאונית! היא לא בולטת כמו נניח באיש המאה ה21, אבל היא הרבה יותר טובה בסופו של דבר! פשוט גאונות!

Rubycon

New member
Arti e Mestieri

an italian fusion band known for their deadly drummer Furio Chirico. other possibilities: Gong, Mahavishnu Orchestra, Bruford-era Krimson.

Rubycon

New member
note

about Mahavishnu Orchestra - Billy Cobham (the drummer in their first line-up, including the albums Inner Mounting Flame and Birds of Fire, and another live album called Between Nothingness and Eternity). About Gong - both Pip Pyle and Pierre Morlean are magnificent drummers, personally I prefer Morlean (rec. albums: Gazeuse!, Expresso II, You).

OzzzzzY

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo124.gif../images/Emo44.gif../images/Emo70.gif

היום בערוץ VH1:
בשעה 17:00 יש את המופע האקוסטי של CSN (לא היה רשום שגם ניל יאנג יופיע , אבל אי אפשר לדעת).
מיד אח"כ בשעה 17:30 המופע האקוסטי של האחים אולמן.
בשעה 22:00 המופע האקוסטי של אריק קלאפטון (כן...אני יודע שהרוב כבר ראו , וגם הרוב לא אוהבים , אבל מי שעדיין לא ראה יש לו הזדמנות).

melancholy man

New member
מדליק

תודה. את ההופעה של קלפטון אני אחסוך מעצמי הפעם, אבל כל השאר נשמע מצויין ונדמה שההופעה של קרוסבי סטילס ונאש היא בלי יאנג

noosh

New member
אני שנואת מחשבים!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

כתבתי עכשיו עדכון שבועי במשך שעה שלמה (אבל באמת שעה שלמה), ואז - המחשב נתקע אז אחרי שכל העדכון הצבעוני והנחמד שלי נמחק, ואחרי שבכיתי חצי שעה וקיללתי את המחשב שלי, התחלתי לכתוב אותו שוב.... ועוד שעה, ועוד פעם העדכון, והפעם דאגתי שהוא יהיה מועתק כל הזמן, ושוב - המחשב נתקע אך הפעם לא היה פחד בליבי... פתחתי עוד הודעה ובאתי להדביק את העדכון, אך לשווא!!!! הוא לא הודבק!! כלום!! נאדה!!!!!!!!!! אני שונאת מחשבים, שונאת שונאת שונאתתתתת!!!!!!!!!!!

למעלה