• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

וונקי

New member
../images/Emo45.gif

זה אחלה של רעין אבל ביום שבת הבאה אני טסה לצרפת אז אני לא בטוחה שאני יכולה לשחק

De-Panther

New member
ליקוקים זה טוב../images/Emo3.gif..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל אני לא חושב שאני אוכל להיות גמד טוב
(בעיקר אם הגובה שלי הוא בערך מטר 80
)

sh53

New member
../images/Emo6.gif נביא לך גמדה בגובה 1.79 מ'

לא יודעת איפה אמצא אותה בדיוק, מקסימום היא תעמוד על כסא

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

איי אני זוכרת את המשחק *זכרונות* שמתי לב שהוא קצת שונה
שונה זה טוב

sh53

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדוגמא לאיך משחקים את המשחק../images/Emo41.gif

יש פה ושם.

sh53

New member
לפי כמות המשתתפים

אם אתם רוצים לבחור לבד את בן/בת הזוג שלכם למשחק וזה מוסכם על שני הצדדים, אז בכיף. אם לא משנה לכם עם מי לשחק (עם מי תהיו ענקים), גם אז אין בעיה ונסדר שיהיה לכם כיף ביחד עם מי שנרשם לשחק. לגבי סדר המשחק - מי יהיו הענקים הראשונים, אעשה הרגלה, אך מצד שני אתחשב בכך שוונקי צריכה לטוס לצרפת, אז לא אשים אותה בסוף הרשימה כי אני משערת שהיא לא תהיה אז בארץ.

natalyrst

New member
מממ...

הייתי רוצה להשתתף לא הייתי בבית בשבוע האחרון, ולכן רק עכשיו אני מגיבה. אבל לא הבנתי... מה כבר ענק יכול לבקש מהגמד לעשות במסגרת האנטרנט
מה הפואנטה של המשחק??

רעיון נהדר אבל....

אני כל כך עסוקה כל השבוע שלא אוכל לתת את היחס הראוי לענק של אותו יום... אין לכם מושג כמה אני עסוקה.. רוצים פירוט?

אם זה מעניין מישהו.. פירוט השבוע...

הבא...כמובן.. ראשון- יום הולדת לחברה הכי טובה שלי-לתת יחס מבחן בתנ"ך מועצה מ15:00 עד 16:30 רופא שיניים ב 17:00 שיעור פרטי בלשון ב20:00 שני- אוניברסיטה עד 20:00 ב20:30 טעימות ברשפון לחתונה של אחותי שלישי-מבחן בלשון מדצים ב18:00 רביעי- מסיבת חנוכה של המועצה-זה אומר להיות כל היום בבצפר ולעזור לנקות ולקשט ולדאוג שהכל דופק חמישי-היום הפנוי שלי... רק הופעה של שלמה ארצי ב20:00 שישי- מבחן בהיסטוריה (!!!) זהו.. אין לי זמן לכלום... וגם לנשום ולאכול אני צריכה באמצע... מה שמזכיר לי... עוד שעה אני הולכת לעשות בייביסיטר ולא אכלתי כלום היום... אני שוחכת לפעמים...רציני...

למעלה