אומנם אני בפורום פחות מחודש
ואפשר לספור את ההודעות שלי על יד אחת, אבל זה לא מונע ממני להצטרף בגאווה ובראש מורם לשרשור הנוסטלגיה (זה לא שיש לי חיים...) כך שקבלו את
הפעם הראשונה שלי
מכיוון שאני רוצה שיומי האחרון יהווה בול
(לא, זה לא רמז דק או עבה למשהו... פשוט מחר תהיה פגישה ב4 עיניים, עם ציוניי... השואפים למאה חלקיי מספר שנות לימוד (יותר מדי... ללא ספק)) אז ב
מחיאות כפיים סוערות קבלו : (שונאת רשימות, אבל לא שזה מונע ממני לעשות אותם...סתירה?! תתרגלו לזה)
דברים שלא ידעתם (ולא נורא על כך...אפילו עדיף) ולא להעזתם לשאול (אלמנטרי, ווטסון ידידי!) - אני לא מנגנת על שום כלי שהוא מצד אחד העולם איבד נגנית וירטואוזית מדהימה (על תופים) מצד שני... הוא שומר על השפיות ו/או שחיטה עצמית זאת אלטרנטיבה אטרקטיבית ללהיות הקהל המהולל שלי... - עד לבואי לפורום זה, לא שמעתי pet sounds אכן
מאוד אבל...כבר לא, הצטרפתי לחבורה שמבחינתם pet sounds זה לא חתול שיכור
שעושה הרבה מיאו מיאוו... תחת החלון. - לפני 6 שנים החלטתי שאני הולכת להתחתן לצלילי ה"מדרגות" ואלפי השמעות לא הזיזו אותי מ"מ מדעתי הנחושה ביותר אי-פעם (ואני אפילו לא מאמינה בחתונות... וזה לא שיר אהבה ) - אני בוכה/מתייפחת/מייבבת/ושאר ירקות במספר שירים אין... כל המחסומים והסכרים נפרצים, תושיבו אותי מעל הכנרת על רמקולים טובים במיוחדים וכנ"ל במיוחד לגביי המוזיקה והופ... משבר המים מעולם לא יראה ימים טובים מאלו (שטפונות חביבי...) אבל...שששש! אני לא רוצה להרוס לי את הפאסון - אני שומעת (כמעט) ורק רוק קלאסי... אבל אם הייתי שומעת את ההצהרה המלחמתית משהו ממשהו אחר לגביי מוזיקה שונה התגובה הייתה : "...צר עולמו כעולם נמלה..." אבל אתם בטח מבינים...
רשמים והגיגים: -יותר מדיי זמן פנוי