רק רציתי לדעת.. אם מישהו יוכל לעזור

אני קוראת לפעמים הודעות כאן ובאמת מענין, הפורום הזה ממש טוב. רק אני לא מבינה איך הוא מאורגן-הכתבות, המאמרים, המדורים, הסקרים וכ"ו- איך אני מגיעה לכולם.. אתם בטח לא מבינים מאיפה נפלתי עליכם, אבל אני באמת מתעינינת ובגלל בורותי בכל הנוגע לאינטרנט- צ'אטים, פורומים, אימלים וכ"ו נמנע ממני להנות מכל מה שהפורום הזה מציע. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך זה עובד כדי שאני אוכל לקרוא את הכל ביתר יעילות.. =) תודה..

היום בתפוז...

דן תורן, מעמודי התווך של הרוק הישראלי מגיע היום ב-19:00 לאירוח בפורום רוק ישראלי. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live ולהשאיר שאלותיכם.
היום מתחיל חידון בוסה נובה בפורום מוזיקה ברזילאית, לרגל צאת האוסף החדש "בוסה נובה ישראלית". מידי יום במשך שלושת השבועות הקרובים תתפרסם חידה ואחד מכם יוכל לזכות בדיסק.... לחידה היומית
מדונה ובריטני ספירס יורדות השבוע מהמקום הראשון בקופסא ודיידו חוזרת לשלוט ביד רמה במצעד התפוזי. אתם הכנסתם את רדיוהד היישר למקום השני, ואת אלכס פארקס, ה"נינט" של בריטניה- למקום ה-14. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו ואולי תזכו גם בסינגל החדש של הפט שופ בויז!

נראה לי שהבנתי למה את מתכוונת...

אם את מתכוונת לכל המאמרים שפורסו אז הם נמצאים בראש העמוד תחת המילה מאמרים (כמה מפתיע) בצד יהיה לך ז'אנרים/שמות של אמנים תבחרי על איזה תרצי לקרוא ... הסקרים נמצאים תחת הכותרת סקר בראש העמוד...

תודה... ו-

-כל שבוע מוקדש לזמר\להקה אחרים? ואז עושים עליהם מאמרים ומאיזה דיסק להתחיל וכל זה?

OzzzzzY

New member
ההבדל הוא...

שאפשר לכתוב מאמרים גם על להקות/אמנים שאין עליהם ספיישל באותו שבוע

OzzzzzY

New member
אמממ...

אפשר לעשות חיפוש מתקדם על המונח "ספיישל" , או שיותר פשוט תבדקי לאיזה להקה/אמן יש את "משהו להתחיל איתו" בדף של המאמרים וכך תדעי שהיה ללהקה/אמן ספיישל...

יש לי רעיון

זה לא יקרה היום, אבל בקרוב (שבוע שבועיים) יהיה מדור קישורים חדש בשם :"ספיישלים" ושם נרכז את השרשורים. מדהים איך אני מוצא לעצמי תעסוקה בכוח...

תודה רבה!

חח:) מצטערת להטריח באמת לא התכוונתי שתקימו מדור... למרות שאני בכנות חושבת שזה רעיון מצוין ובאמת הפורום הזה ממש טוב- קבלו את ברכותיי

יו תראו מה מצאתי

בעקבות שרשור במקום אחר, מצאתי את ההודעה הראשונה שלי בפורום, יו כמה הפורום השתנה מאז... סתם נתקפתי נוסטלגיה, אולי תקשרו את ההודעות הראשונות שלכם ונעשה מדור קישורים כזה?

Grimble Grumble

New member
איזו הפתעה

ההודעה הראשונה שלך באה כתגובה לשאלת חידון שלי
I have created a monster!!!

ועוד על פינק פלוייד

היית מאמין??? האמת שעשית חיפוש על השם שלי בפורום ובעיקר התפדחתי, אז קדימה תחשפו את הפדיחות שלכם...

ThE RhythM

New member
מה נחמד

לדעתי זאת חייבת להיות זו ולמרבה הפתעתי אני די מסכים עם מה שכתוב שם...(חוץ מאולי החלק של קנופפפפפלר)

Jam Head

New member
אחלה רעיון...

הנה ההודעה הראשונה שלי , מהעמוד הרביעי של הפורום :)

למעלה