TheFly

New member
היו ימים

את הולדן טרם הכרנו הסקירות היו מועטות , Jam Head השקיע בסקירה קצרה (יחסית להולדן) על פ"פ וזה מה שהוא קיבל. למעשה לא רק ממני גם הגמד , קיר , פינק ופארנואיד שנקרא אז רוג'ר נתנו לא בראש
זאת הייתה הופעתי הראשונה בפורום , מעוף בשעת לילה מאוחרת עד שנתקלתי בדף.

Grimble Grumble

New member
אני מכחיש

איזו תגובה עלובה מצדי... עד כמה התפתח הטעם המוסיקלי שלי בשנה האחרונה... שלא נדבר על ההודעה הראשונה שלי בפורום... אחחח... לא ראוי אפילו לאזכור

Grimble Grumble

New member
האמת לא...

זאת ההודעה השניה שלי... ההודעה הראשונה זאת הודעה שבה אני מאיים לפרוש בזעם מהפורום (וכל זה בזמן כתיבת ההודעה הראשונה שלי) אם לא תפתח מייד גלריה לבויזון וריקי מרטין... ודרשתי גם סקירה מקיפה על Take That ועל התרומה האדירה שלהם להתפתחות הרוק... מזל שלא מצאת אותה...

Grimble Grumble

New member
אגב...

על פי ההגדרות של אז (בקיצור, לאף אחד, כולל מקים הפורום, לא היה מושג על מה הפורום) אני עדיין חושב שצדקתי בהודעה הזאת...

TheFly

New member
../images/Emo45.gif שלא לדבר על איך ש...

התפתחו השאלות שלך בחידונים מאז ימי החידון הראשון שנפתח בשאלה , מי היה פארוק? ואוי לבושה באותם ימים של שתי השאלות שנותרו מיותמות ללא מענה , מי כונה מלך הלטאה ומי כיכב את דמותו של ישו במחזמר ...וכל זה היה לפני שנה וחצי בלבד

GingerBread Man

New member
וכדי שלא יהיו מיותמות לנצח

מלך הלטאה הוא ג'ימבו מוריסון וישוע כוכב עליון הוא כמובן איאן גילאן

היי אנשים... אוךך למה אין בתפוז

פורום לGuns N Roses ו Korn ?! אני מנסה עכשיו לתפוח פורום אבל לוקח לזה כל כך הרבה זמן....

פורום משוב 168

הוא המקום לשאלות כאלה. אם אכן תפתח/י פורום תגלה שאחד הדברים הכי מרגיזים שיש הוא גולשים שפותחים הודעות חדשות שאינן קשורות לנושא הפורום... בהצלחה.

איי איי...בדיוק בשביל זה צריך לשנות

את השם. תאמינו לי שמעריצים של גאנס אנד רוזס\קורן\לימפ ביסקיט\מטאליקה\ווטאבר יודעים שזה מטאל ולא רוק קלאסי. נו באמת...

nute kram

New member
אז אפשר להחזיר את זה למנהג

שכל ערב אנשים יתחברו לצ'אט, אני זוכר דווקא שזה היה נחמד.

קיר קמט

New member
אני לא!

המחשב המחורבן שלי לא מפעיל את הצ'אט ואני חושש שמא תדברו עליי בסודי-סודות וכו'.

pure alice

New member
my one & only Q

היי שאלה לי אליכם אוהבי ההופעות החיות: אני צריך לעשות עבודה משהו שקשור לטקס. עכשיו, אני רוצה לעשות על הופעה של להקת רוק כלשהיא בסגנון הלהקות המדוברות פה. אז אולי משהו יודע על להקה שבהופעות שלה יש חזרה על דברים/התנהגויות כמו הקטע שהגיטריסט של ACDC לובש את חולצת ביה"ס שלו וכד'. מישהו?

CaerBannog

New member
שריפת הגיטרות של הנדריקס

הנגינה עם השיניים של הנדריקס הנגינה מאחורי הגב של הנדריקס "התניית אהבים" עם הגיטרה של הנדריקס שבירת הגיטרות של פיט טאונשד מה"מי". בנייתה ופירוקה החומה של הפינק פלויד, ובכלל כל ההופעות הגרנדיוזיות שלהם. וזהו, נגמר לי. אה, הנפילות של מוריסון על הבמה וממנה.

למעלה